Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa aklıma hicbisey gelmedi benimdeYaa kimseden gelmedi bak ama tırtıllar kelebek olup koynuna konacaklar ama ömürleri up uzun sağlıklı geçecek
Umarım güzel sonuclanır bence 10.günden önce yapmayın cok zor biliyorum ama azcık sabırMerhaba kızlar benimde dün transfer oldum 5. Gün embriyo 4ba kalitede bir adet konuldu.İdarra testinde nw zaman çıkar günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım ikinci denemem
Benım dırek aklımaYaa kimseden gelmedi bak ama tırtıllar kelebek olup koynuna konacaklar ama ömürleri up uzun sağlıklı geçecek
Aklıma intizar gecem firari uykum firari geldiBenım dırek aklıma
Minik minik kolları düşmüş iki yanına ( Kayahan) gelıyor herzaman onu soylemeyı sevıyorum .... Ama sıradan dıe bısey demedım
Yaa vallaa aglarken güldürdün benıAklıma intizar gecem firari uykum firari geldi
Amann aglama kız niye aglıycan cok sükür bugünlerimizeYaa vallaa aglarken güldürdün benı
Ayy Aminn upuzun sağlıklı olsun ömürleri hepimizinkiYaa kimseden gelmedi bak ama tırtıllar kelebek olup koynuna konacaklar ama ömürleri up uzun sağlıklı geçecek
Yaa niye sıradan olsun ben bilmiyorum dinleyeyim bakayım. Biz de insanız ya mükemmel değiliz. Öyle bir beklentim yok kendimden elbet üzüleceğim sinirleneceğim. Önemli olan o kötü halin akıp gitmesine izin vermek benceBenım dırek aklıma
Minik minik kolları düşmüş iki yanına ( Kayahan) gelıyor herzaman onu soylemeyı sevıyorum .... Ama sıradan dıe bısey demedım sen dedıkten sonra actım sarkiyi yıne aglayarak dınledım canım acıdıkca sıkayetlenıyorum dıe cok üzülüyorum sonra bebegım duyuyordur etkılenıyrodur dıe ama sinir sistemım bozuluyor bazen elımde degıl kı
Sen çok yaşa hemi. Bugün çok üşeniyorum Bi kahvaltı hazırlayanım olsaEki Görüntüle 2911237
Görünmeyen simit ve çiklat var benden beklenildiği üzere şu yeşilliği de sağlıklı görünsün diye koydum
Amin kuzum Benimki evde ama çalışıyorAyy Aminn upuzun sağlıklı olsun ömürleri hepimizinki
Bence herkes şuan pazar miskinliğinde kocişlerde yanlarında Benim koca çalışıyor
Olsun o da yok gibiAmin kuzum Benimki evde ama çalışıyor
Bende üşeniyordum eşime pas geçtim ama o da aaaa ekmek yokmuş dedi bir gitti bir saat yok kalktım mecburenSen çok yaşa hemi. Bugün çok üşeniyorum Bi kahvaltı hazırlayanım olsa
Yaa bunlar niye böyleBende üşeniyordum eşime pas geçtim ama o da aaaa ekmek yokmuş dedi bir gitti bir saat yok kalktım mecburen
Ne yaptın yavrum senAklıma intizar gecem firari uykum firari geldi
Valla işlerine gelmedi böyleler yavrum almış iki simit gelmiş bir de benim suçum yokYaa bunlar niye böyle
Yokk ben bu gunlerde normal degılım bence senın yazıını bıle okurken aglıyorum yaa dagıtın ortamıYaa niye sıradan olsun ben bilmiyorum dinleyeyim bakayım. Biz de insanız ya mükemmel değiliz. Öyle bir beklentim yok kendimden elbet üzüleceğim sinirleneceğim. Önemli olan o kötü halin akıp gitmesine izin vermek bence
Bak bak ordan da günah çıkartıyor benim suçum yokmuşValla işlerine gelmedi böyleler yavrum almış iki simit gelmiş bir de benim suçum yok
Yavrum elımde olsaaaaAmann aglama kız niye aglıycan cok sükür bugünlerimize
Seni öperim sal aksın gitsin yavrum ay hadi hareketli bir şey çalsın. Hamiş hamiş söylüyor (düzeltme: belki hamiş değildir yaa izledim de ışık yanılsaması ) hadi göbekleri sallıyoruzYokk ben bu gunlerde normal degılım bence senın yazıını bıle okurken aglıyorum yaa dagıtın ortamı