- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız Allah seni yaaYa ben sifremi yanlis girmisim hesabım kilitlenmis güvenlik sorusu felan derken isim uyarisi geldihic akil kalmadi a dostlar
Ya bende simdi onu arastiriyordum google da cok hos duruyor kalın gibi de bende abimlerin aldigi söyle bisey var yeter mi bilemedm yün kundak gibi olanlar onlardan mı alsamAz şuna Bi bakın da Keyfimiz yerine gelsin yaa kışlık dışarılık tuluumm
Ay ben de yapmam çocugu fırfırlar arasında bulmak zor olur he bebek olmasaydı göçmen kanım aldırabilirdi böyle şeyler kınamda 7 kıyafet değiştirmiş insanımBilmiyorum ya benlik değil yapana saygım var ben rahat edemem. Kötü hissederim kendimi.
Maşallah yavrum ben tembelim yaaAy ben de yapmam çocugu fırfırlar arasında bulmak zor olur he bebek olmasaydı göçmen kanım aldırabilirdi böyle şeyler kınamda 7 kıyafet değiştirmiş insanım
Aa kuzum bu da kalın duruyor çok da tatlı ne olcak bu da dışarılık sonuçta varsa alma Bi daha hiç bence ama hevesliyosan al tabiYa bende simdi onu arastiriyordum google da cok hos duruyor kalın gibi de bende abimlerin aldigi söyle bisey var yeter mi bilemedm yün kundak gibi olanlar onlardan mı alsam
Ya bu 3 6 ay büyük kalında baya yenidogan da giydirilir mi bilemedimAa kuzum bu da kalın duruyor çok da tatlı ne olcak bu da dışarılık sonuçta varsa alma Bi daha hiç bence ama hevesliyosan al tabi
Bu dış tulum ama yavrum bunu 0 3 ü küçük gelir ve darlar yani bebişiYa bu 3 6 ay büyük kalında baya yenidogan da giydirilir mi bilemedim
Dogru diyosun valla hic öyle dusunmedmBu dış tulum ama yavrum bunu 0 3 ü küçük gelir ve darlar yani bebişi
Pek şık. Yenidoğanda olmaz bence ama 3 aylık bebeto da harika olurAz şuna Bi bakın da Keyfimiz yerine gelsin yaa kışlık dışarılık tuluumm
Tatlım bı kac arkadasım var benım fotografcı son dklarda ne düşünürüm bılmıyorum ama en azından profesyonel makınada cekım yaptırırm var bızde makınadan ne bileyim bakalım ınsallah hayırlısıÇekim planım yok açıkçası şimdilik. Ekstra böyle bir masrafı düşünmüyorum ama. Bi tane şık geceliğim kendim için de olsun isterim hani sırf beyaz olmasa da olur. Ben daha bakınmadım. Ama alacak olursam sizinle paylaşıcam
Bence eşine de aynen böyle soyle canım dediğin gibi kolay bulmadıkValla bende oyleym bide git gide ağırlaşıyoruz kalbini kırmak istemiyorum ne desem yapar cok istiyor ama ne hallerle bulduk Allah korusun bisey olsa bunun vicdan azabi düsünmek bile istemiyorum gervekten
Vallaaa aynıı ben kayınvalıdeme gıttık geldık orada kı kanepenin sertlık ayarı bıle bana uymadı mahvoldum oturup kalkmaya calısmaktan bajcede oturayım dıyroum sandalyede vs ayaklar şişiyor bende kendım ıcın erken degıl mı dıyordum demek sızde oylesınız simdi evıme geldım nı ohh cektım hemen kendı kanepe e me uzandım ayakalrım altına yaatıggımı aldım misssIyi de aileye gidince yediğimiz önümüzde yemedigimiz arkamizda oluyor biseye el sürmüyoruz ayni şey değil kendini mahçup hissetme .ben kestirip atiyorum eşim bişey deyince geçen de arkadaşının hobi bahçesine gitmek istedi yine reddettim neden yakin gider geliriz dedi bende gun boyu sandalyede oturunca ayaklarim şişiyor dedim hakkatende öyle oluyor bi yere gideyim uzanamazsam ayaklarım şişiyor ve ertesi gün tum gün yatmazsam kendime gelemiyorum size oluyor mu bilmiyorum ama ben bi günü dinlenmeden geçirirsem ertesi gün pert oluyorum
Dogru diyosun valla hic öyle dusunmedm
Evet rengi de güzel ayucukPek şık. Yenidoğanda olmaz bence ama 3 aylık bebeto da harika olur
İnşallah hadi hayırlı olsun bakalımTatlım bı kac arkadasım var benım fotografcı son dklarda ne düşünürüm bılmıyorum ama en azından profesyonel makınada cekım yaptırırm var bızde makınadan ne bileyim bakalım ınsallah hayırlısı
Yaa ben cocugu kokoş kokoş yapcam sanırımEki Görüntüle 2911090 yaa şunun tatlılıgına bakın