- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Insallah canimSorma benim çok düzenlidir 42. Gün oldumstres yapma sakın canım ben olmadıkça kafama taktım inşallah herkesin tedavisi güzel şekilde ilerler mutlu haberlerimizi paylaşırız burada
Yok şimdi olacak yani nisan ilk haftası gibi sanırım transfer bu adet ile başlanmış oldu yaniSiz simdi bir adet daha görüp öyle basalayacaksiniz demi transfere olmadiniz adet yani ay sonu olup baslayacaksiniz
Amin insallahBenzer zamanlarda sonuç bekleyeceğiz o vakit. Güzel haberlere inşallah
Evet canım opudan sonraki adet gerçek adetin gibi değilmiş çünkü gecikme ondan kaynaklı olurmuş ama benimkide çok fazla gecikti hemşiremde öyle demişti 1 hafta falan atıyo genelde inşallah hemen olursun canımInsallah canim
Oo baya gecikmis. Benim de normalde gecikme olmaz gecen ay opudan sonra erken gelmisti ne guzel, burda okuyorum ikinci adet gec geliyo diyenleri. Bende onlardan olmazsam 2 gune baslarim insallah
Hmm o zaman sizin tedaviniz farklıdır belki herkesin ki degisik son adetle birlikte baslaniyor estrofeme belki sizin endometrium kalinliginiz normaldir simdi hic biseu kullanmiyorsunuz o zaman degil miYok şimdi olacak yani nisan ilk haftası gibi sanırım transfer bu adet ile başlanmış oldu yani
Hayirli vakitte gelsin insallah beklemeye alistik son olsun guzel olsun hepimiz icinEvet canım opudan sonraki adet gerçek adetin gibi değilmiş çünkü gecikme ondan kaynaklı olurmuş ama benimkide çok fazla gecikti hemşiremde öyle demişti 1 hafta falan atıyo genelde inşallah hemen olursun canım
Yok canım doktor öncesinde adet düzenimi sordu. Kaç günde bir filan diye opu sonrası da sarkma olmadı her ay gibi beklenenden erken geldi iki gün yani 25-26 günde bir oluyorum eskiden 28 idi çok nadir gecikme yaşadığım. Kırk günü bulduğu oldu mu dedim son zamanlarda olmadı diyince muayeneyi bitirdi kalkıp gitti. Hemşire ben giyinirken geldi. Covid verip gidebilirsiniz haftaya yine muayene olacak kan da alacağız. İlaç kullanmayacaksınız bata (ne demek olduğuna buradan baktımHmm o zaman sizin tedaviniz farklıdır belki herkesin ki degisik son adetle birlikte baslaniyor estrofeme belki sizin endometrium kalinliginiz normaldir simdi hic biseu kullanmiyorsunuz o zaman degil mi
Hangi merkeze gidiyorsunuz valla benim 5.denemem estrofemsiz kalınlasmadiYok canım doktor öncesinde adet düzenimi sordu. Kaç günde bir filan diye opu sonrası da sarkma olmadı her ay gibi beklenenden erken geldi iki gün yani 25-26 günde bir oluyorum eskiden 28 idi çok nadir gecikme yaşadığım. Kırk günü bulduğu oldu mu dedim son zamanlarda olmadı diyince muayeneyi bitirdi kalkıp gitti. Hemşire ben giyinirken geldi. Covid verip gidebilirsiniz haftaya yine muayene olacak kan da alacağız. İlaç kullanmayacaksınız bata (ne demek olduğuna buradan baktım) göre ilerleyecek dedi. Dediğim gibi ben zaten regl başında gitmedim. Beşinci gün çağırdı zaten bitmiş oluyor benim beşinci günde.
Şu kafama takılıyor transfer yumurtlama sonrasına kalıyor ya gebelik oluşursa fark bile edilmez o sırada. Hani o zamana kadar olmamış şimdi olması çok düşükte ilaçlar nedeniyle daha kolay oluyormuş ondan kafam takıldı. Size bir şey denildi mi merak ettimTransfere kadar bence bi önemi yok canım yoksa olsa derlerdi ilişki yok diye sonrasında olmaz ama
İzmir de canım merkezim. Ben rahim nedeniyle beklemedim belki hatırlarsın sarılık nedeniyle ertelendi transferim antikorum düşünce istersen gel başlayalım denildi istersen diğer ay. Adetim başladı ama dedim sorun değil muayeneye göre karar veririz denildi. Belki ondandır belki doğal bekleyecekler olmazsa diğer aya kalır bilemiyorum.Hangi merkeze gidiyorsunuz valla benim 5.denemem estrofemsiz kalınlasmadisizin gibi olanı duydum rahime hic ilac verilmeden düzeni bozulmadan transfer etmek isitiyomus doktorlar
Aa hatirladim simdi dogru gec olsunda güc olmasın önemlisi o bosverinİzmir de canım merkezim. Ben rahim nedeniyle beklemedim belki hatırlarsın sarılık nedeniyle ertelendi transferim antikorum düşünce istersen gel başlayalım denildi istersen diğer ay. Adetim başladı ama dedim sorun değil muayeneye göre karar veririz denildi. Belki ondandır belki doğal bekleyecekler olmazsa diğer aya kalır bilemiyorum.
Sanki yapıyorlar forumda görmüştüm gibi böyle bir şeyAmin insallah
Burda da cizelge olsaydi iyi olurdu, kim ne zmn transfer oldu ne zaman sonuc beklerdik birlikte
Aynen canım öyleAa hatirladim simdi dogru gec olsunda güc olmasın önemlisi o bosverin
Simdiden birbirimizi uyaralim nolur kimse erken test yapmasinolumlu olursa ne ala da olumsuz olunca ilacta birakamiycaz bari moralimiz bozulmasin hepimiz günümüzde test verelim
merhabalar ben aldım.bazı delet ve raştırma hastanelerinden alabiliyorsunuz.hastaneleri arayı öğreneblirsiniz .Hanımlar, tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Nasıl ve nereden alınır yardımcı olabilir misiniz? İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ediyorum ben bu tarafta nereye başvurabilirim acaba?
Merhaba ben Bursa’da Uludağ üniversitesini aradığımda rapor almak için önce burda iki denemeniz olması lazım dediler, sizin de öyle mi oldu?merhabalar ben aldım.bazı delet ve raştırma hastanelerinden alabiliyorsunuz.hastaneleri arayı öğreneblirsiniz .
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz güzel sonuçlanır inşallahMerhabalar benimde her iki tüpüm alındı ve tedaviye başladım yumurtalarım toplandı dondurma işlemi uygulandı şimdi transver için bekliyorum
benim de iki tup alindi insallah bu sefer hayirlisiyla kucagimiza alirizMerhabalar benimde her iki tüpüm alındı ve tedaviye başladım yumurtalarım toplandı dondurma işlemi uygulandı şimdi transver için bekliyorum
Yok canım ilişki konusunda bişey denilmediŞu kafama takılıyor transfer yumurtlama sonrasına kalıyor ya gebelik oluşursa fark bile edilmez o sırada. Hani o zamana kadar olmamış şimdi olması çok düşükte ilaçlar nedeniyle daha kolay oluyormuş ondan kafam takıldı. Size bir şey denildi mi merak ettim
O zaman öyle bir durum olmuyor demek ki sağ ol canımYok canım ilişki konusunda bişey denilmedi
Hamilelik durumu olabilir diye biliyorum çünkü kimisinin hem embriyosu tutuyo hemde kendi yaptıklarıO zaman öyle bir durum olmuyor demek ki sağ ol canım