- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Son aylarda 220*160 yemek masası olacakMaşallah yaa
Benim de gün gün büyüyor her gün daha da. Ama gene bu kadar değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son aylarda 220*160 yemek masası olacakMaşallah yaa
Benim de gün gün büyüyor her gün daha da. Ama gene bu kadar değil
Sağ ol yavrum son aylarım feci olmaz umarımKızz çok tatlısınnnn
Olmaz olmazz canını sıkma iki tane taşımak kolay mıı bee hey heySağ ol yavrum son aylarım feci olmaz umarım
Kullan ozamn kuşum hiç çekmeBana da bebeğe geçmez o kadar emilmez kullan dedi ama
Anaa kız sende bir şeycik yok maşallah vallaBu da benimki ama yandan Kilya haftaya da aynı böyle oturarak atarım
YaaaSon aylarda 220*160 yemek masası olacak
Oyyyy çok güzell bu pozzzzBu da benimki ama yandan Kilya haftaya da aynı böyle oturarak atarım
Yaa bayıldm resmine sadece göbüsün var normal olarak baska hic fazlalagn yok bence benim yanlar.pörtlediBu da benimki ama yandan Kilya haftaya da aynı böyle oturarak atarım
Teşekkür ederim kuzumOlmaz olmazz canını sıkma iki tane taşımak kolay mıı bee hey hey
Oyyyy çok güzell bu pozzzz
Var aşkım var alım organlarım aynı da işte az boy var göstermiyorAnaa kız sende bir şeycik yok maşallah valla
Benim de ilk yanlarım pörtlediYaa bayıldm resmine sadece göbüsün var normal olarak baska hic fazlalagn yok bence benim yanlar.pörtledi
Yaa teşekkür ederim Yüzüm görünmüyo diye attım ha inşallah kovulmamYaa bayıldm resmine sadece göbüsün var normal olarak baska hic fazlalagn yok bence benim yanlar.pörtledi
Sen hamilik öncesi baya zayıfmışsın dediğin gibi boyda var işte tatlış bir hamile olmuşsunuz. Türkiye’nin boy ortalamasını artıran herkes burada mı yaVar aşkım var alım organlarım aynı da işte az boy var göstermiyor
Biz seninle 160 boy kaderdaşız galibaBenim de ilk yanlarım pörtledi
Yok yavrum atıyorlar sorun yokYaa teşekkür ederim Yüzüm görünmüyo diye attım ha inşallah kovulmam
Alemsin kızz koptumSen hamilik öncesi baya zayıfmışsın dediğin gibi boyda var işte tatlış bir hamile olmuşsunuz. Türkiye’nin boy ortalamasını artıran herkes burada mı ya
Tabak çok küçük bence yoksa senin göbüşte hiçbir şey yokEki Görüntüle 2909341
Ben sehpa formuna kavuşmuşum gençler
Öyle sayılırız yavrum sarılıp ağlaşalımBiz seninle 160 boy kaderdaşız galiba