- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Aynen öyle yavrum fiyatına bakmadımForm olarak reflü yatağı gibi yakından da görmem lazım da. Güzel duruyor hem de. Ama bu pahalıdır yaaa ben reflü yatağımı bimden ucuza alacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle yavrum fiyatına bakmadımForm olarak reflü yatağı gibi yakından da görmem lazım da. Güzel duruyor hem de. Ama bu pahalıdır yaaa ben reflü yatağımı bimden ucuza alacaktım
Yavrum kullanılır illa ki olsun zaten ömürleri ilk bir kaç ay bu tarz ürünlerinPeki ben gidip gaza gelip bimdeki babynesti neden aldım ya hala o 59 tl ye yanıyorum düşünmeden sen git al. Gerekmese de kullanıcam onu sağa sola boş boş yatırmayıp ona koycam bebişkoyu kullan kız üstüne işe eskisin dicem
Ben şahsen onlra inanmıyorum kuzum anne sütü candır sadece ışıklı ortamda sürekli bebişi kontrol etmek gerek artarsa dr a başvurulmalıKızlar birşey sorucam sarılık için takım mi almak gerekir yoksa sarı tülbent ortucez o yeter mi bilememdim de
Canım aldıkların hayırlı uğurlu olsunnn sağlkla kullansın bebişinn inşallahh darısı başıma hepiniz alın en sonu bekliyorumYa bende inanmiyorm buna hic birini yapmam
Aşkım beyaz döküntü ve çikolata Bu sanırım gerçekten Kilya nın da dediği gibi bir koca yüreklilik İstersen sağlık ocağına git benim de kulak aekamdakine Bi krem verdi ohh çok şükür bişecik kalmadıEminizzz çnkü bende kulak arkasında saç çevresinde de öyle oluyordu beyaz beyaz cilt döküntüsü gibi egzama demişlerdi
Aynı ozaman normalde 2 kısı 1 e kadar 250 burdadaBu sonlarda iki kişi geldiler 300 TL saat iki üç gibi gittiler canım dolap içi filan yok tabii cam kapı süpür sil toz al balkonlar banyo işte
Ayy resmi çözmeye çalıştım Bi 2 dakikaEki Görüntüle 2909341
Ben sehpa formuna kavuşmuşum gençler
Yaa bızım burda elektrik gıtmıs sarjım %5 ne zanmn gelcek tuhhh sızden ayrı kalcammKız yok, kopçası önde olan sütyenleri diyorum.
Arkası dümdüz, önden takılıyo.
Foto atıcam da sapık diye beni engellemesin KK.
Ay verdi mi krem yaa benim ki geçmedi korkuma kullanmıyorum kullan dedi amaAşkım beyaz döküntü ve çikolata Bu sanırım gerçekten Kilya nın da dediği gibi bir koca yüreklilik İstersen sağlık ocağına git benim de kulak aekamdakine Bi krem verdi ohh çok şükür bişecik kalmadı
Daha iyi sayılır bence hattaAynı ozaman normalde 2 kısı 1 e kadar 250 burdada
Aynen göbüklüyüm diyorum zaten inanmıyor musunuz aşk olsunAyy resmi çözmeye çalıştım Bi 2 dakika
Yaa çenin göbüşün kocaman yaaa
Verdi valla. Bak tam dediğini söyliyim doktorun zan altında kalmayım. Ben normalde travazol kullanırdım kadın doğum doktorum izin vermedi dedim. O da bana ben bebeğe geçmeyeceğini düşünüyorum Bi krem yazıcam sana ama nohut kadar ve ince tabaka halinde sür günde 1 kez dedi. Elhamdülillah 3 günde kurudu daha da sürmedim hemen kestim. Fucicort yazmıştı bana daAy verdi mi krem yaa benim ki geçmedi korkuma kullanmıyorum kullan dedi ama
Bayıldım kuzucummm güzel günlerdeİki tane 10 birde ismi yazılı takım yaptırıyoruz ins
Maşallah yaaAynen göbüklüyüm diyorum zaten inanmıyor musunuz aşk olsun
Amin insallah cok sagol kuzumbi baslayinca durmuyorsn zatenCanım aldıkların hayırlı uğurlu olsunnn sağlkla kullansın bebişinn inşallahh darısı başıma hepiniz alın en sonu bekliyorum
Bana da bebeğe geçmez o kadar emilmez kullan dedi amaVerdi valla. Bak tam dediğini söyliyim doktorun zan altında kalmayım. Ben normalde travazol kullanırdım kadın doğum doktorum izin vermedi dedim. O da bana ben bebeğe geçmeyeceğini düşünüyorum Bi krem yazıcam sana ama nohut kadar ve ince tabaka halinde sür günde 1 kez dedi. Elhamdülillah 3 günde kurudu daha da sürmedim hemen kestim. Fucicort yazmıştı bana da
Kızz çok tatlısınnnnEki Görüntüle 2909341
Ben sehpa formuna kavuşmuşum gençler
Bu e bebekte 249 tlydi benim aldigimda 159 tlydi canım bime ne kadara geliyordu kiForm olarak reflü yatağı gibi yakından da görmem lazım da. Güzel duruyor hem de. Ama bu pahalıdır yaaa ben reflü yatağımı bimden ucuza alacaktım