- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Yaa saçmalayınkimse yokken verebilirim ben de başkasının yanında çekiniyorumBende nurselek gibi poz veremem ben birazcık odun gibiyim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa saçmalayınkimse yokken verebilirim ben de başkasının yanında çekiniyorumBende nurselek gibi poz veremem ben birazcık odun gibiyim de
Hee tek başımıza ya da dur ne teki ben 3 kişiyimTaş gibisin hayatım hamile de olsak güzel gezelim evde de
Kız bizim de yok hiç aklıma da gelmediBen ona kalsam ohooo. Daha adamla şu meşhur ultrasonla çekilen fotomuz bile yok çocuk doğacak
Evden kocalarda gittiğinde deneyelim bakalım düşündüm de boş cam önüm yokBende nurselek gibi poz veremem ben birazcık odun gibiyim de
Senin başın kalabalık ayy az kaldıı şenlencek evvvHee tek başımıza ya da dur ne teki ben 3 kişiyim
Baby duvar önünde de çekiolar siyah beyaz pinterest te bir sürü poz önerileri varEvden kocalarda gittiğinde deneyelim bakalım düşündüm de boş cam önüm yok
CahillikBaby duvar önünde de çekiolar siyah beyaz pinterest te bir sürü poz önerileri var
Biz de de yokk millet parka sahile gidio çekilmek için benim eşim hayatta çekilmez deKız bizim de yok hiç aklıma da gelmedi
Valla millet öğrenir öğrenmez çekiniyo. Tabi bizim İnanmamız bile kaç ayı bulduğu içinKız bizim de yok hiç aklıma da gelmedi
Kiz deme soylee seyler herkes anasinin karninda mi ogrenio ilgi alani iste oluyo kiminin ben cekilip bi yere koyamiycam zaten bi whatsapp durum kullaniyorum onda da on kisi bakio ancaCahillik
Birden 4 kişi hepimizin evi şenlencek Allahım mutlulukla yaşat hepsiniSenin başın kalabalık ayy az kaldıı şenlencek evvv
AmiiiiiiinnnnnnBirden 4 kişi hepimizin evi şenlencek Allahım mutlulukla yaşat hepsini
Benim ki de ama bende utanırım dışarıda bir iki tane anı olsun yeter zaten ya. Hastalıktan dolayı eve tıkanıp kaldık zaten.Biz de de yokk millet parka sahile gidio çekilmek için benim eşim hayatta çekilmez de
Aynen öyle kuzum biz daha inanamıyoruz kiValla millet öğrenir öğrenmez çekiniyo. Tabi bizim İnanmamız bile kaç ayı bulduğu için
Yaa ben de belki sonra paylaşırım ama paylaşma niyetim yok. Bizim için olsun istiyorum o anılar. Baktım da cidden baya var Pinterest de hiç aklıma gelmemiştiKiz deme soylee seyler herkes anasinin karninda mi ogrenio ilgi alani iste oluyo kiminin ben cekilip bi yere koyamiycam zaten bi whatsapp durum kullaniyorum onda da on kisi bakio anca
Haklisin kuzucum ya bos bos oturuorum ben de su an evde o kadar sıkıldım ki sıcak bir de nereye gidilcek ki şimdi yemek yicem üstüne de iki yudum kahve içicem havam yerine gelsin bariiiBenim ki de ama bende utanırım dışarıda bir iki tane anı olsun yeter zaten ya. Hastalıktan dolayı eve tıkanıp kaldık zaten.
Pinterest benim can yoldaşım fikir dostum gece mesailerim çok seviyorum dekorasyon moda falan herşeye bakıyorum yıllardırrr annem de ordan örgü modelleri falan bakar eskiden beri bir sürü fikir çıkıo cidden akıl akıldan üstündürYaa ben de belki sonra paylaşırım ama paylaşma niyetim yok. Bizim için olsun istiyorum o anılar. Baktım da cidden baya var Pinterest de hiç aklıma gelmemişti
Ohhh ne yapalım bizim sefamız da o kadar bu şartlarda. Kahve iyi fikir ben de yapayım yaHaklisin kuzucum ya bos bos oturuorum ben de su an evde o kadar sıkıldım ki sıcak bir de nereye gidilcek ki şimdi yemek yicem üstüne de iki yudum kahve içicem havam yerine gelsin bariii
Vay vay vaay bak neler bulmuşsun bilee bence denemeye değer güzel bir poz bekliyoruz kız ne elbisesi arkadan mandalla tuttur anlaşılmazEki Görüntüle 2909362 Eki Görüntüle 2909363 Eki Görüntüle 2909364 @tiny miracle bence ilk fotoğraflardaki gibi koyarız elimizi beceririz o kadar ama elbisem yok öyle dar bakıp alayım madem H Hazel9 bir de nasıl doğru durulur o bile var ben kesin ikincideki gibi verirdim pozumu