Maşallahh barikallahh sağlıkla kullan kuzucummm çok minnoşlarrrrAldıklarm bunlar kızlar Allah ım insallah güle güle kullandırmayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahh barikallahh sağlıkla kullan kuzucummm çok minnoşlarrrrAldıklarm bunlar kızlar Allah ım insallah güle güle kullandırmayi nasip etsin
Keşke öyle Bi imkan olsa vallaAlıp dağ başına yerleşeceğim
Form olarak reflü yatağı gibi yakından da görmem lazım da. Güzel duruyor hem de. Ama bu pahalıdır yaaa ben reflü yatağımı bimden ucuza alacaktımDaha iyi gibi geldi de sağlıklı olur mu
Bim e gelirse bende oradan alacagim takipteyim gelirse burdan bildirelim kim görürseForm olarak reflü yatağı gibi yakından da görmem lazım da. Güzel duruyor hem de. Ama bu pahalıdır yaaa ben reflü yatağımı bimden ucuza alacaktım
Sağlıkla kullansın bebeğin canımİki tane 10 birde ismi yazılı takım yaptırıyoruz ins
Ben hiçbirini almıycam çünkü bilimsel bi açıklaması yokKızlar birşey sorucam sarılık için takım mi almak gerekir yoksa sarı tülbent ortucez o yeter mi bilememdim de
Aminn insallahMaşallahh barikallahh sağlıkla kullan kuzucummm çok minnoşlarrrr
Ya bende inanmiyorm buna hic birini yapmamKızlar birşey sorucam sarılık için takım mi almak gerekir yoksa sarı tülbent ortucez o yeter mi bilememdim de
İnşallah canım, çok sağolHayırlı olsun canım progestan regl i engelliyor ama inşallah pozitiftir sonuçta
Amin cnm cümlemizin bebisleri ins kullansın sağlıklaSağlıkla kullansın bebeğin canım
Ben hiçbirini almıycam çünkü bilimsel bi açıklaması yok
Ya ne bilim al muhakak takım zıbın dediler o yüzden bilemedim bendeYa bende inanmiyorm buna hic birini yapmam
Dayana bilirsen gününe kadar dayan ins pozitif sonuç alırsın sonucu buraya yaşamayı unutmaİnşallah canım, çok sağol
Dayanırım ben pozitifi görürsem yazacağım sözDayana bilirsen gününe kadar dayan ins pozitif sonuç alırsın sonucu buraya yaşamayı unutma
Eminizzz çnkü bende kulak arkasında saç çevresinde de öyle oluyordu beyaz beyaz cilt döküntüsü gibi egzama demişlerdiEvet benzetme perfect peki onun egzama olduğuna eminmiyiz
Ya işte büyükler ben de eğer diretirlerse onlar atarsa sarı tülbent atarlar ama saçmalık.Amin cnm cümlemizin bebisleri ins kullansın sağlıkla
Ya ne bilim al muhakak takım zıbın dediler o yüzden bilemedim bende
Hahahaha çok güldümÇikolata yemeyelim diye yaptı koca yürekli Labellaaa
Peki ben gidip gaza gelip bimdeki babynesti neden aldım ya hala o 59 tl ye yanıyorum düşünmeden sen git al. Gerekmese de kullanıcam onu sağa sola boş boş yatırmayıp ona koycam bebişkoyu kullan kız üstüne işe eskisin dicemEki Görüntüle 2909319
Sevi bebe nin bir de hem baby nest hem reflü olan yatağı var ama nasıldır acaba
O nedir duymadımKızlar birşey sorucam sarılık için takım mi almak gerekir yoksa sarı tülbent ortucez o yeter mi bilememdim de