- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Valla cok sasırdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla cok sasırdim
İnşallahEvet kız ağzına kadar gelmiyo zaten yani gelmez heralde
Doğrudur kuzum eskiden anneler ne yapıyordu bu kadar müdahaleye gerek var mı bilmiyorum hiç belki hasta olduklarında minik burunlarını yediklerim rahatlasın diyedir hiç fikrimde yokYa kullanan arkadaslarmdan biliyorum agzinla cekilen en iyisiymis digerleri cekmiyormus
Bende görünce şaşırdım gerçekten. Ama kadın gelen mesajı da paylaşmış yani bilemedimValla cok sasırdim
Amiin kuzum benim hayırlı olsun göğüs pompası olayını da çözmüşsün darısı başımaAldıklarm bunlar kızlar Allah ım insallah güle güle kullandırmayi nasip etsin
İnşallah
Hüp diye içine çek beni tövbe kesin başıma gelecek aman olmasın da sağlıkla gelsin kuzular yerim onları
Ohh ohhh miss güle güle kullansın pıtırcıkAldıklarm bunlar kızlar Allah ım insallah güle güle kullandırmayi nasip etsin
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canımAldıklarm bunlar kızlar Allah ım insallah güle güle kullandırmayi nasip etsin
Aldıklarm bunlar kızlar Allah ım insallah güle güle kullandırmayi nasip etsin
Bunu gördm dün magaza da cok güzel duruyordu cikarıp yikanabiliyormus ama cimriligim tuttu valla digerini aldmEki Görüntüle 2909319
Sevi bebe nin bir de hem baby nest hem reflü olan yatağı var ama nasıldır acaba
Ya bebekler burundan solunum yaparlar ilk zamanlar. Kaçıncı aya kadardı unuttum şimdi. Hatta burunlarını dokunamazsın. O yüzden burunları tıkalı olduğunda çok huzursuz olurlar hele ki bizimkiler kış bebeleri yavrum.Hüp diye içine çek beni tövbe kesin başıma gelecek aman olmasın da sağlıkla gelsin kuzular yerim onları
Valla hic bilmiyorum ki bunları gördukce korkuyorm zaten bakabilecek miyim diywDoğrudur kuzum eskiden anneler ne yapıyordu bu kadar müdahaleye gerek var mı bilmiyorum hiç belki hasta olduklarında minik burunlarını yediklerim rahatlasın diyedir hiç fikrimde yok
Ay bu güzelmiş kız ben hiç görmemiştimEki Görüntüle 2909319
Sevi bebe nin bir de hem baby nest hem reflü olan yatağı var ama nasıldır acaba
Valla olsun uzun süreli şeyler değil kuzum da sağlıklı mı acaba bilemiyorumBunu gördm dün magaza da cok güzel duruyordu cikarıp yikanabiliyormus ama cimriligim tuttu valla digerini aldm
Alıp dağ başına yerleşeceğimYa bebekler burundan solunum yaparlar ilk zamanlar. Kaçıncı aya kadardı unuttum şimdi. Hatta burunlarını dokunamazsın. O yüzden burunları tıkalı olduğunda çok huzursuz olurlar hele ki bizimkiler kış bebeleri yavrum.
He eskiler naparmış demişin ya bence hiçbişe eskisi gibi değil ki bebelerin ve onların ihtiyaç ve bakımlarının da eskisi gibi olmasını bekleyelim. Ne hava temiz ne su ne yediklerimiz.düşün yaz günü içi beyaz olmayan domates ya 1 ya 2 dir yediğim. Her şey ve her koşul sağlıksız.
O yüzden velhasıl kelam b.ktan sümükten sebeplerle tadımız kaçmasın Alirıza bey
Ben de bilmiyorum yavrumValla hic bilmiyorum ki bunları gördukce korkuyorm zaten bakabilecek miyim diyw
Daha iyi gibi geldi de sağlıklı olur muAy bu güzelmiş kız ben hiç görmemiştim