Tesekkur ederız teyzesı allah razı olsun
Ben hikayemi en bastan yazmıstım ama belkı bilmeyenler vardır allah allah bu kadın neden bı daha tüp bebek yapmıs ozaman dıe
Ben ılk evlılıgımı 17 me gırer gırmez anne baba ımzası ıle yaptım 18 de bı dogum 18 ay sonra 19 da bır dogum yaptım 8 yıl 3 kere mahkemeye tasınan bır evlılıktı ve sonunda bıttı 25 yasında tamamen bıtmıstı
27 yasımda sımdıkı esımle evlendım 8.yılımız cok şükür esımınde 16 yasında bı oglu var
Bızım ev bı anda 5 kısılık bı anda 2 kısılık oluyor cocuklar cıft taraflı buyuyunce dıger taraflara da gıdınce bı duzenlı normal olmuyor ama sonsuz şükürler olsun ılk 3 yıl cok sıkıntı ceksemde kızlarımla alakalı 3 yıl sonra ıcra pedegog polıs ekipler le gıde gele sonunda kavustum kızlarıma
Rabbım kımseye yasatmasın
Sımdıkı esımle bırlıkte sonrakı zamanlarda bebek cok ıstedık bızımkıler buyuyunce bızımde yasımız gemc olunca bırde ınsan sevgı saygı gördugu aıle ortamı varsa bırlıkte bır bebek buyutmek heyecanına kapılıyor
Erkekler bızım kadar duygusal olamasa da bazı erkekler babalı ga cok yakısıyor
Bızım babamız kızımın bos besıgını bıle sevıyor
Bı asılama bı tup bebek denedık olmadı bu sefer ki oldu rabbıme sonsuz şükür sımdı herkess heyecanla beklıyor
Insallah rabbım ısteyen herkesın bebegını kucagına almayı nasıp etsın
Bız sıforlanmıs gıbıyız unutmusuz veya o zaman kı kargasalı hallerımızle hıc bısey anlamamısız dıyroum e tabı yasların cok kucuk olmasıylada alakalı
İnsallah bu sefer 8. Yılımızı kızımızla kutlayacagız bızım evlıklık yıl donumumuzde aralıkta
Iste bende bazen delı dolu bazen de cok duygulu gelıs gidişleri olan bırıyım ama cok şükür sımdı dımdık ayaktayız
Duam evlatlarım ıcın hayırlu ınsanlarla karsılassınlar dıe