- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
He hee onların ilgisizliğini öğrenmiyorsa onu da öğrenmezlerBenım kı geldı dıokı ınsan bı tarafını ıslar sen benım kızıma neler ogretıyırsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He hee onların ilgisizliğini öğrenmiyorsa onu da öğrenmezlerBenım kı geldı dıokı ınsan bı tarafını ıslar sen benım kızıma neler ogretıyırsun
Amin canım inşallahYaa Allahm güle güle kullandırsn insallah
Ay hadi güle güle kullanması nasip olsunBen bugün emzik, biberon ve ağız mendili aldım canım
Valla öyle hic alınacak bitmiyor bizi. Bide evin eksikleri vardı yük dolabım felan yoktu hersey ortada baska odada yok oraya dolap yaptır felan valla bu ay tükendikYa ben Bi çok şeyde karar da veremiyorum ki. Bi de göğüs kremi değil ki bu dünya para veriyorsun. Tonlarca şey var alacak tonlarca çıldırazağım
Ayy aynı durum bende var. Şimdi ben gardırobu söktüm letgo ya koydum satışa içindeki yatak yorgana yer yok. Arka balkonuma yüklük gibi yaptırmak istedim ama çok tutar diye tahmin ediyorum. O yüzden sağlam Bi bez dolap mı alsam dedim. Sen nasıl bişe yaptırdınValla öyle hic alınacak bitmiyor bizi. Bide evin eksikleri vardı yük dolabım felan yoktu hersey ortada baska odada yok oraya dolap yaptır felan valla bu ay tükendik
Yaa bende azıcık sokagın basına kadar cıkayım dedım ben carsıda oturyorum bı kıyafet gorduum cok hosuma gıttı onu aldım e tabı yarım saat yurudum geldıım pertttHe hee onların ilgisizliğini öğrenmiyorsa onu da öğrenmezler
Emzikleri chicco aldım canım biberonu lansinoh aldım set şeklinde ikili yorumları gayet iyiydi e bebekteki çalışanlarda çok tercih ediliyor dedi ama bir tane aldım eğer dedim severlerse bir tane daha ikili alırım ama tabiki daha cam biberonlarım eksik ve eksiklikler hiç bitmeyecekmiş gibime geliyor amin canım inşallah hepimize sağlıkla kullanmak nasip olurAy hadi güle güle kullanması nasip olsun
Ama detay da vercen bize nerden hangi marka. Burda böylee
Bende chıcco aldım emzık bıberonEmzikleri chicco aldım canım biberonu lansinoh aldım set şeklinde ikili yorumları gayet iyiydi e bebekteki çalışanlarda çok tercih ediliyor dedi ama bir tane aldım eğer dedim severlerse bir tane daha ikili alırım ama tabiki daha cam biberonlarım eksik ve eksiklikler hiç bitmeyecekmiş gibime geliyor amin canım inşallah hepimize sağlıkla kullanmak nasip olur
Hadi güle güle kullansınYaa bende azıcık sokagın basına kadar cıkayım dedım ben carsıda oturyorum bı kıyafet gorduum cok hosuma gıttı onu aldım e tabı yarım saat yurudum geldıım perttt
Lansinoh kullanıcısı çok ama evet. Onu iyi yapmışsın bak bence biraz muallakta kalınan şeyler tek alınıp devamı duruma göre sonraya bırakılmalı. Ben cam biberon düşünmyorum şimdilik fikrim değişmezse.Emzikleri chicco aldım canım biberonu lansinoh aldım set şeklinde ikili yorumları gayet iyiydi e bebekteki çalışanlarda çok tercih ediliyor dedi ama bir tane aldım eğer dedim severlerse bir tane daha ikili alırım ama tabiki daha cam biberonlarım eksik ve eksiklikler hiç bitmeyecekmiş gibime geliyor amin canım inşallah hepimize sağlıkla kullanmak nasip olur
Valla yorganlarım bi tarafta olacak ust iki kapak dolap yastık koyarim dedim bi tarafta rafli cekmeceli olacak insallah cocuga dolap alana kadar o tarafo kullanirim diye düsündüm ama pahalı odam kücük zaten dolapta 2m bisey 3500 dediAyy aynı durum bende var. Şimdi ben gardırobu söktüm letgo ya koydum satışa içindeki yatak yorgana yer yok. Arka balkonuma yüklük gibi yaptırmak istedim ama çok tutar diye tahmin ediyorum. O yüzden sağlam Bi bez dolap mı alsam dedim. Sen nasıl bişe yaptırdın
Onalrın vucudu kaldırıyor demekkı ben calısırken 12 ayakta kalıp eve gelırdım cok aktıftım evle de ugrasırdım ızınlı gundede full aktıftım ama gelgelelım sımdı boyleyımHadi güle güle kullansın
Ya var ya birini takip ediyorum yeni doğum yaptı kız bir dit ki. Herkes sormuş cevap veriyo hamileliğim boyunca her gün 80 dakika yürüdüm. Ben şok
Yakından daha bı guzel ben net cekemedım bırde odanın ısıgı yansıması da ıyı cıkmadı babasına gosterdımm buneeyy dıo cocugumun dolabında asılı olanlara bakıp bakim neler almıssın dıo onuda görmese hıc bıseyden haberı olmıcak ama ben zaten gosterıyorm aldıkca da
Yaa iyi yapmıssn ilerde ne olur bilmiyorumda 1 aydır sabah aksam kullanıyorm simdilik memnunum insallah hep böyle olurBen de bugün bunu aldım sonunda
Al işte bak pahalı diyo mobilyacılar. Mobilyacıya dimi. Komple mdf miValla yorganlarım bi tarafta olacak ust iki kapak dolap yastık koyarim dedim bi tarafta rafli cekmeceli olacak insallah cocuga dolap alana kadar o tarafo kullanirim diye düsündüm ama pahalı odam kücük zaten dolapta 2m bisey 3500 dedi
Eski hayatımızdan eser yokOnalrın vucudu kaldırıyor demekkı ben calısırken 12 ayakta kalıp eve gelırdım cok aktıftım evle de ugrasırdım ızınlı gundede full aktıftım ama gelgelelım sımdı boyleyım