- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Maalesef yaşamayan anlamıyor demen gibi. Valla yanlış bişe olsa yapmaz heralde doktor dedim sesimi çıkarmadım içimden dedim hadisene kızım hadi oğlum ııhhh yok. Normalde haftam 21+2.ama doktor ölçümler yaparken 22 +2 22+3 deyip durdu. Önden gidiyor yani. Kız da zamanıyla uyumluydu. 21+1 21+2.Yok yavrum yok oluyor maalesef bende aşırı kızmıştım iki gün önce. Yaşamayan bilmiyor o psikolojiyi onlar anlamıyor maalesef. Totişlerini yesinler kuzuların sonuçta ikisi ayrı yumurta aynı göbüşte olsa da farklılar yani kilo farkı zaten az bir şey canım. Kaçıncı haftandı senin şu an. Bizimkiler sürekli eller havaya yüzlerini keşfediyorlar. Yavrum yan döndürdüyse iyi benim karnımı yoğurdu doktor bildiğin hamur yoğurur diye ben banyo da lif sürmüyorum korkuma adam mahvetti gıdısını açmadı diye. İçim gitti içim doktor öyle yaptıkça bağırasım geldi normalde çok rahat geçiyordu doktor bile ay dedi son zamanlarda bu kadar rahat muayene yapmadım. Sürekli her türlü pozu verdiler ama bir tanesi gıdısını sakladı yavrum bu kadar da kolay olmasın dedi herhalde
Olsun utangaç olsunlar ben severim
Bakalım önümüzdeki haftalarda neler olucak. Bi de şeker yüklemesi i sağlık ocağı yapıyomu yaa ben yapmıyo biliyorum doktor orda da yaptırabilirsin dedi