2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay maşallah, link var mı?

Ay maşallah ya ne kadar güzel ben bazen ağlıyorum uyutmaya çalışırken cidden tam bir imtihan benim için.

Aynen keşke bende ayağımda uyutabilsrm besigiher yere goturememki
Canım boşver beşiğinde uyumaya alıştıysa hiç ayağa alıştırma. Ben yatağında uyumaya alıştırmak istiyorum ama başaramıyorum. Onu bi halletsek yavaş yavaş sallamayı da bırakırım.

Senin meleğin sıkıntısı diş miymiş yani?

Öyle mi dersin. Bilemedim ki yaaa böyle de asla başka yerde uyumuyor kandırarak bizim yatakta uyuyayım diyorum anladığı an dudak buze buze ağlıyor yatağına koyduğum an susuyor offf çok zor valla bu işler

Günaydın kızlar. İnanırmısınız gece her saatte uyandı. O kadwr uykusuzum ki anlatamam. Emziriyorum emmiyorda öyle duruyordu memede yani çok değişikti. Of valla nedir bu uykudan çektiğim. Eskiden ne güzel uyuyordu

Öyle mi dersin. Bilemedim ki yaaa böyle de asla başka yerde uyumuyor kandırarak bizim yatakta uyuyayım diyorum anladığı an dudak buze buze ağlıyor yatağına koyduğum an susuyor offf çok zor valla bu işler
Ne güzel yatağını benimsemiş işte. Ev dışında bi yere gittiğinizde hiç mi uyumuyor?

Ne güzel yatağını benimsemiş işte. Ev dışında bi yere gittiğinizde hiç mi uyumuyor?
Arabasında uyuyor başka bir eve gitmedik daha hiç bir kere gitmiştik o da hastaneden çıkışta o zaman da ana kucağında uyumustu

Bel ağrısı olmuyor değil mi
Neko ve huggybery ye bakmanı öneririm. Bana çok tatlı ve rahat göründü ikisi de. Ben neko start aldım, diğer neko ya nazaran çok daha ekonomik. Ben abartmıyorum aylardır kanguru bakıyorum. Çocuğa her seyi aldım bir kanguru alamadim kararsizliktan. Baktım 4 aylık olacak, daha ne kadar bekliycem dedim

Neko start çok minik duruyo ya sanki böyle 8-9 aylık cocuk giremicekmiş içine gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…