- 4 Ekim 2013
- 419
- 472
İlk hazırlanışim benim hocam kimya alanım.calismadan iki kere girdim . materyal ve sınıf yönetimi için Metin şar hocayı tavsiye ederim kısa özet anlatım videoları var.olcmeyi bitirdim ben Sabri zahit hocadan dinledim ama sorularda bazen notlarimda olmayan öncüller çıkabiliyor ekliyorum hemen, ben mi atladım bilmiyorum.oyt Zeynep Hoca'dan başlamıştım ama ses tonu beni çok rahatsiz ediyor devam edemedim metin şar Hoca'dan dinleyeceğim onu daBrans ne sizin. Ben bu sene canlı ders falan almadım hiç. Ama geçen seneden temelim var zaten. Benim program gelısmenin yarısı bitti. Materyal, sınıf yönetimi kaldı. Ölcmeyı cok yavas calısacagım. Cunku baya zorlanıyorum onda. Ocaktan sonra tüm derslere baslayacagım güzel programla. Sizinde egitim bitmiş nerdeyse. İnsan rahatlıyor egıtım bıtınce
Evet hocam alan daha önemli.hocamizda son 4 ay alana yuklenicez ozaman gk gy eğitim konu eksiğiniz olmasın dediBence alan daha önemlı
Hocam murat yayınlarının dgs kitabı var o da matematikte düzey geliştirmek için ideal bir bakın isterseniz . çözemediğim bir konu dan foto atayım bakınBende matematiğe başlasam iyi olacak ama geçen yıldaki kadar yorgunum ki cesaretim kırıldı, motiveye ihtiyacım var sanırım
Mehmet celal ozyildiz hocammerhabalar meslektaşım. 1 çocuk + 1 gebe anneden selamlar. beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim bir arkadaşım cba akademiden canlı ders dinliyor acaba öyle bir şey mi yapsam diyorum yoksa benim hocam videoları yeterli olur mu bilemedim dün birde fa.ceden yavuz tekin diye bi hocayı buldum valla kafam karıştı ne yapsak ne etsek fikir vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar olur mu acep
mehmet hocanın soyadı ne acaba bende bakayım
Ben sadece alandan canlı derse yazıldım diğerleri için YouTube da bir çok seçenek mevcut hocammerhabalar meslektaşım. 1 çocuk + 1 gebe anneden selamlar. beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim bir arkadaşım cba akademiden canlı ders dinliyor acaba öyle bir şey mi yapsam diyorum yoksa benim hocam videoları yeterli olur mu bilemedim dün birde fa.ceden yavuz tekin diye bi hocayı buldum valla kafam karıştı ne yapsak ne etsek fikir vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar olur mu acep
mehmet hocanın soyadı ne acaba bende bakayım
hangisine yazıldınız acaba memnun musunuz ?Ben sadece alandan canlı derse yazıldım diğerleri için YouTube da bir çok seçenek mevcut hocam
Alanınız ne peki. Bizim alan tyt ayt gibialanı nasıl halledebiliriz peki
hangisine yazıldınız acaba memnun musunuz ?
Bizimde tam tersi akademik,tyt ayt kitaplarından soru bile çözmeyin dedi hocamız., kavram yanılgısı oluyorAlanınız ne peki. Bizim alan tyt ayt gibi
Çok sevinirim hocam, belkide bu yıl sınava girmeyip sadece matematik geliştirmeye çalışacağım. Kolay düzey ve çözümlü olması benim için çok önemliHocam murat yayınlarının dgs kitabı var o da matematikte düzey geliştirmek için ideal bir bakın isterseniz . çözemediğim bir konu dan foto atayım bakın
Ben tarıh cografya sözel oldugu ıcın daha yavas gıdecegım. Cunku unutuluyor. Ocak sonrası alana yuklenecegım bendeEvet hocam alan daha önemli.hocamizda son 4 ay alana yuklenicez ozaman gk gy eğitim konu eksiğiniz olmasın dedi
Brans ne hocam. Bızım de kavram yanılgıları tabı var ama son 15 soru ıcın bakmamız gereken seyler varBizimde tam tersi akademik,tyt ayt kitaplarından soru bile çözmeyin dedi hocamız., kavram yanılgısı oluyor
Hocam bende fızıkcıyımİlk hazırlanışim benim hocam kimya alanım.calismadan iki kere girdim . materyal ve sınıf yönetimi için Metin şar hocayı tavsiye ederim kısa özet anlatım videoları var.olcmeyi bitirdim ben Sabri zahit hocadan dinledim ama sorularda bazen notlarimda olmayan öncüller çıkabiliyor ekliyorum hemen, ben mi atladım bilmiyorum.oyt Zeynep Hoca'dan başlamıştım ama ses tonu beni çok rahatsiz ediyor devam edemedim metin şar Hoca'dan dinleyeceğim onu da
Evet onu da dınledım. Üzerine cüneyt hocayı dınledım benP Portakalli ordek Ölçme için Hüseyin İşeri'yi dinlemeni tavsiye ederim. Kendisi dershanede de hocamdı. Faydasını görürsün. Sadece 1 boşum vardı sınavda.
okulöncesi hocamAlanınız ne peki. Bizim alan tyt ayt gibi
Benim hocam da sızın öatb videoları vardı sanırımokulöncesi hocam
sizin alan neydi hocamDijital hocaya yazıldım Memnunum hocam bizim alandaki en iyi hoca orda,egitimde Cüneyt hoca metin hoca falanda orada ders veriyor ama onları YouTube eski videolarından takip ediyorum