- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Alanın neydi canım?Off ya ben çok Kararsizim bu yıl hazırlansam mı 2022 ye mi bıraksam matematik beni bitiriyor. Bir yil matematik çalışmak mantıklı olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alanın neydi canım?Off ya ben çok Kararsizim bu yıl hazırlansam mı 2022 ye mi bıraksam matematik beni bitiriyor. Bir yil matematik çalışmak mantıklı olur mu ?
Sosyoloji. Sadece gk gy gireceğim ben canimAlanın neydi canım?
Olabılır. Benım egıtımden 4ders kaldı. Ölcme harıca dıgerlerıni de bıtırecegım. Sonra alan calısacagım ocaga kadarDenemelerde ki eksikliklerime göre konu tekrarı yaparım diyordum hocam
Tamamen birakma bence, matematik ağırlıklı çalışırsın , çıkmış soru kitabi al çöz,ales sorularina da bakabilirsin .ayni soru tarzını bir kaç kez sorduğu oluyor matematikteSosyoloji. Sadece gk gy gireceğim ben canim
Eğitimde rehberlik ve oyt kaldı benimde .Alan hocamız once gk gy eğitim konularını bitirin dedi bize ,alanda sadece derslere katılıp not tutuyorum şu an.Olabılır. Benım egıtımden 4ders kaldı. Ölcme harıca dıgerlerıni de bıtırecegım. Sonra alan calısacagım ocaga kadar
Bence alan daha önemlı
merhabalar meslektaşım. 1 çocuk + 1 gebe anneden selamlar. beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim bir arkadaşım cba akademiden canlı ders dinliyor acaba öyle bir şey mi yapsam diyorum yoksa benim hocam videoları yeterli olur mu bilemedim dün birde fa.ceden yavuz tekin diye bi hocayı buldum valla kafam karıştı ne yapsak ne etsek fikir vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar olur mu acepokul öncesi öğretmeniyim eşimde öğretmen şu an uzaktan eğitim dolayısı ile evden ders veriyor evde oldugu için çocuga o bakıyor ben ders calışıyorum buldugum bos anları degerlendiriyorum youtubeden benim hocamın videolarını izliyorum bir egitim bir gkgy videosu izleyerek götürüyorum şu an dersleri günde 2 yada 3 video izlemeye calışıyorum sonra konu ardı test çözüyorum bu yaptıklarım düzenli olmuyor tabi her gün ama boyle bir düzen oluşturmya calışıyorum malum ev yemek ütü bulaşık çocuk zor oluyor birde sabahları ders çalışmak daha verimli oluyor ama her zaman sabah çalışamıyorum tabi akşam çalıştıgım çok oluyor benimde günün yorgunlugu biniyor işte o zamanda hayırlısı bakalım
mehmet hocanın soyadı ne acaba bende bakayımBir tane canım şu an uyutmaya çalışıyorum uyusun derse başlayacağım.Gun içinde de yemek yaparken evi toplarken falan video dersleri dinliyorum.Kahvalti yaparken tarihi açıyoruz ailecek izliyoruz Mehmet hocanın anlatımı çok güzel dizi gibi geliyor
Mehmet egit. Eger egıtım gy gk ıcın alacaksanız hıc gerek yok bence. Mesela öyt ölcme cuneyt iltus, program gelıstırme fatih genc. Dıgerlerı benım hocam olabılırmerhabalar meslektaşım. 1 çocuk + 1 gebe anneden selamlar. beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim bir arkadaşım cba akademiden canlı ders dinliyor acaba öyle bir şey mi yapsam diyorum yoksa benim hocam videoları yeterli olur mu bilemedim dün birde fa.ceden yavuz tekin diye bi hocayı buldum valla kafam karıştı ne yapsak ne etsek fikir vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar olur mu acep
mehmet hocanın soyadı ne acaba bende bakayım
Mehmet celal özyıldızmehmet hocanın soyadı ne acaba bende bakayım
pek fazla ayrıntıya girmiyor. o kadar komik anlatıyor ki, İnstagram yayınları olurdu, derse başlamadan önce mehter marşıyla başlardı. gülmekten odaklanamıyordum. Ramazan Yetgin'le devam ettim.Mehmet celal özyıldız
Mehmet hocada ben odaklanamsdim. Ramazan hoca daha ders gibi ses tonu daha etkileyici oldu benim için. Aydın hocada dinledim hoca webde oda ramazan hoca gibi detaya girmiyor en önemli yerleri söylüyordu. Birol yetimoğlunun kitabı çok kaliteliydi, harita ve rengarenk olunca çalışma isteği geliyordu.pek fazla ayrıntıya girmiyor. o kadar komik anlatıyor ki, İnstagram yayınları olurdu, derse başlamadan önce mehter marşıyla başlardı. gülmekten odaklanamıyordum. Ramazan Yetgin'le devam ettim.
alanı nasıl halledebiliriz pekiMehmet egit. Eger egıtım gy gk ıcın alacaksanız hıc gerek yok bence. Mesela öyt ölcme cuneyt iltus, program gelıstırme fatih genc. Dıgerlerı benım hocam olabılır