2021 KPSS-ÖABT

Çok sevinirim hocam, belkide bu yıl sınava girmeyip sadece matematik geliştirmeye çalışacağım. Kolay düzey ve çözümlü olması benim için çok önemli
Kolay ve çözümlü ama bendeki eski basım yenisi de vardir mutlaka IMG_20201130_165150.jpg IMG_20201130_165658.jpg IMG_20201130_165721.jpg

Ben tarıh cografya sözel oldugu ıcın daha yavas gıdecegım. Cunku unutuluyor. Ocak sonrası alana yuklenecegım bende
Hocam siz bilirsiniz ama bol soru branş denemesi çözerek pekistirseniz daha iyi olur

Keşke benimde alanım olsaydı kpss de gerçekten çok farkettiriyor, kuru gkgy kaldım. Matematik yapamayınca zaten hiçbirşeye yaramıyor.
Alanda çok geniş kapsamli canım Bizim alanda eskiden ortalama net 11…12idi düşün 🤭 eğitim sorularını arttirdilarda 20 lere çıktı:)

Arkadaşlar ÖABT için pegem aldım. Kitap 900 sayfa ve 6 bölüm. Baştan sona mı çalışsam yoksa her bölüme başlasam mi? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kızlar benimde temelim pek sağlam değil. 0 dan başlamayı düşünüyorum. Öabt+gy+Gk+eğitim nasıl yapıcam nerden başlıyacam tavsiyeleriniz neler 😇

Arkadaşlar ÖABT için pegem aldım. Kitap 900 sayfa ve 6 bölüm. Baştan sona mı çalışsam yoksa her bölüme başlasam mi? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım ben ders ders gidiyorum unide aldığımız sıradan başladım

Ben de ders arası verdim kk ya girdim şimdi🙂 ben de öyle çalışıyorum ÖABT ye 😊 şimdi de tarih çalışıyorum 🥴 bitmek üzere uykum geliyor 😬
Sen naptın❤️❤️
Bende rehberlik çalışıyordum oğlum uyandı yanına uzandım uyusun diye 🤷🏼‍♀️

X