2021 KPSS-ÖABT

Baktınız mı?Çok basit anlatıyor yani hepsinin nerden geldiğini söylüyor,temeliniz iyiyse sikilabilirsiniz , değilse iyi bir temel attırır.
Temelim yok hocam, sıfırdan başlayacağım artık. Internet bulunca indireceğim bir kaç videosunu

Bende 2021 e calısıyorum.Egıtımi 1ocaga kadar bıtırecegım az kaldı. Ben alandan kaybetmiştim. Bu sene alanı yalayıp yutacagım

Bende 2021 e calısıyorum.Egıtımi 1ocaga kadar bıtırecegım az kaldı. Ben alandan kaybetmiştim. Bu sene alanı yalayıp yutacagım
Kolay gelsin hocam.Bende eğitim ve gk gy konulari bitirmek istiyorum en geç şubata kadar.Onlardan deneme aşamasına geldiğimde alan ağırlıklı çalışacağım

İzledim birkaçını. Maşallah yararlanmadiklari kaynak yok
birinden video ders dinleyip diğerinden soru bankası almak belki çözüm olabilir
Tarihte Mehmet Hoca'dan dinliyorum Ramazan hocanın kitabını alacaktım, kıyamadım Mehmet hocaya onun kitabını aldım

birinden video ders dinleyip diğerinden soru bankası almak belki çözüm olabilir
Tarihte Mehmet Hoca'dan dinliyorum Ramazan hocanın kitabını alacaktım, kıyamadım Mehmet hocaya onun kitabını aldım
Çocukların vardı değil mi senin de. hangi saatlerde çalışıyorsun?

Çocukların vardı değil mi senin de. hangi saatlerde çalışıyorsun?
Bir tane canım şu an uyutmaya çalışıyorum uyusun derse başlayacağım.Gun içinde de yemek yaparken evi toplarken falan video dersleri dinliyorum.Kahvalti yaparken tarihi açıyoruz ailecek izliyoruz Mehmet hocanın anlatımı çok güzel dizi gibi geliyor

Harika ben de kitabım gelsin ona çalışacağım pegrm sipariş ettim ya nasip

Kolay gelsin hocam.Bende eğitim ve gk gy konulari bitirmek istiyorum en geç şubata kadar.Onlardan deneme aşamasına geldiğimde alan ağırlıklı çalışacağım
Hocam unutulur ama gene sız bılırsınız. Brans ne hocam. Sagolun. Şöyle ki ben cok vıdeo ızledım atananların netlere baktım. Alan ve egıtım baya önemlı.

Off ya ben çok Kararsizim bu yıl hazırlansam mı 2022 ye mi bıraksam matematik beni bitiriyor. Bir yil matematik çalışmak mantıklı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…