- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
antrenmanlarla matematik var ona da bakın bi istersenizÇok sevinirim hocam, belkide bu yıl sınava girmeyip sadece matematik geliştirmeye çalışacağım. Kolay düzey ve çözümlü olması benim için çok önemli
evet var hocam aslında güzel de anlatıyor ama ne bileyim bi online eğitim alsam mı diye aklımda var neden bilmiyorum ama galiba para çıkınca rahatlayacamBenim hocam da sızın öatb videoları vardı sanırım
Önemlı olan soru cozmek benceevet var hocam aslında güzel de anlatıyor ama ne bileyim bi online eğitim alsam mı diye aklımda var neden bilmiyorum ama galiba para çıkınca rahatlayacam
Şenol hocanın merhaba tyt, alıştırmalarla matematik kitabını aldımantrenmanlarla matematik var ona da bakın bi isterseniz
Yeni kitabına bakayım canım, soruları kolay gözüküyor. Çok teşekkür ederimKolay ve çözümlü ama bendeki eski basım yenisi de vardir mutlakaEki Görüntüle 2730544 Eki Görüntüle 2730543 Eki Görüntüle 2730542
çok haklısınız konuyu bi şekilde öğrenip çok çeşit soru görmek ama öyle etkiliyorlar ki ne bileyim yok makale araştırması gerek yok bilmem ne falan insan gerçekten etkileniyorÖnemlı olan soru cozmek bence
Hocam siz bilirsiniz ama bol soru branş denemesi çözerek pekistirseniz daha iyi olurBen tarıh cografya sözel oldugu ıcın daha yavas gıdecegım. Cunku unutuluyor. Ocak sonrası alana yuklenecegım bende
Size alanla ilgili hocamızdan öğrendiğim tüyolar vereyim hocam özeldenH
Hocam bende fızıkcıyım
Alanda çok geniş kapsamli canım Bizim alanda eskiden ortalama net 11…12idi düşünKeşke benimde alanım olsaydı kpss de gerçekten çok farkettiriyor, kuru gkgy kaldım. Matematik yapamayınca zaten hiçbirşeye yaramıyor.
Kimya benim hocamsizin alan neydi hocam
Rica ederim canımYeni kitabına bakayım canım, soruları kolay gözüküyor. Çok teşekkür ederim
Canım ben ders ders gidiyorum unide aldığımız sıradan başladımArkadaşlar ÖABT için pegem aldım. Kitap 900 sayfa ve 6 bölüm. Baştan sona mı çalışsam yoksa her bölüme başlasam mi? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Hızlıca eğitim gk gy konuları bitirip alana ağırlık verebilirsiniz..Kızlar benimde temelim pek sağlam değil. 0 dan başlamayı düşünüyorum. Öabt+gy+Gk+eğitim nasıl yapıcam nerden başlıyacam tavsiyeleriniz neler
Ben de ders arası verdim kk ya girdim şimdiCanım ben ders ders gidiyorum unide aldığımız sıradan başladım
Bende rehberlik çalışıyordum oğlum uyandı yanına uzandım uyusun diyeBen de ders arası verdim kk ya girdim şimdiben de öyle çalışıyorum ÖABT ye şimdi de tarih çalışıyorum bitmek üzere uykum geliyor
Sen naptın
Çocuklar uyanınca mecburi ara veriliyor. Umarım yetişir konular daha çok başındayımBende rehberlik çalışıyordum oğlum uyandı yanına uzandım uyusun diye
Yetişir canım tarihin içinde çok kaybolmamaya bakÇocuklar uyanınca mecburi ara veriliyor. Umarım yetişir konular daha çok başındayım