Bende keşke Alan ve eğitim sinavlarina da başvuru yapsaydım dedim, çalışmadığım için basvurmadimYok canım hic çalışmadım. Ama sınav gunu keşke çalışıp girseydim dedim tabiki
Geldimmmm
İnşaallah canımBende keşke Alan ve eğitim sinavlarina da başvuru yapsaydım dedim, çalışmadığım için basvurmadimBu sene olur inşallah geç kalmadan başla mutlaka çok ders var
Hoşgeldin canımGeldimmmm
İnşaallah canım❤ biran evvel başlamak lazım tabi 3 çocukla basarirsam tvlere çıkarım herhalde
Rabbim bize de atanmayı nasip etsin inşaallah
Birbirimizi motive ederek devam edelim, programı çok güzel hazirlamissin❤
Bizde alan sınavı %50…eğitim %30...gk gy%20 olduğu için Alan ağırlıklı çalışmayı düşünüyorumMerhaba arkadaşlar , bende çalışma ekonomisi mezunuyum , alan sınavı atanma şansımızı arttırıyor anladigim kadarıyla nasıl çalışıyorsunuz hangi kaynakları kullanıyorsunuz bilgi verirmisiniz
Evet canım ama henüz coknyavas ilerliyorum moda bir guriuorum5 ir cikiyorumJawlensky basladinmi çalışmaya
Ay bugün dizi izliyorum ,onun dışında oğlum izin verdikçe uymaya çalışıyorum pazar gunu programi tamamlayıp paylaşacağım.Evet canım ama henüz coknyavas ilerliyorum moda bir guriuorum5 ir cikiyorum
Sen naptın uyuyor musun plana
O atandıtolin ÖABT ye gireceksin sanırım şimdiden başarılar
Yaaa, bana sınava girecekmisin demişti bende girecek sandımO atandı
İnşaallah canım:)Yaaa, bana sınava girecekmisin demişti bende girecek sandımdarısı basima bölümümüz aynı
Silelim istersenİnşaallah canım:)
Adına çok sevindim:)Burada yazdım umarım bana kızmaz
Yok canım ondan hiç korkum yokSilelim istersen