2021 KPSS-ÖABT

Benimde 2013 mezunuyum ben ilk defa çalışarak gireceğim sınava diyebilirim hayırlısı olsun halkımızda
Benim de mezuniyet 2013 bende ilk 2020 kpsssine girdim ilk kez bu yıl tam çalışıp gircem. Bunca yıl niye denemedim hiç bilmiyorum öğretmenliğin güzel bir yanı atanma yaşında üst limitin olmaması. Çok fazla kişi gördüm 40yaşında atanan.

Bende evlilik çocuk falan derken olmadı girdim sınava ama çalışmadan 2017 den beri de hic girmedim aslinda bu sene salgın olmasaydı iş bulup çalışacaktım ama kısmet işte evde olunca çocukta büyüdü şükür ders çalışmaya karar verdim hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Ben napicam hâlâ karar veremedim,girecek miyim girmeyecek miyim, en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş

İnşallah canım hoşgeldin

Video lar çok iyi oluyor.egitim kitaptan okumayla halledilecek gibi değil Cüneyt iltus a da bak ÖYT genel tekrar videolari falan var

Merhabalar buradan da yazmak istedim. Çok temiz KPSS soru bankalarım var. Uygun fiyata satıyorum. Profilimden ve kitap değiş tokuş başlığından inceleyebilirsiniz. Genelde yayınevleri aynı soruları her sene tekrar basıyor sadece kitabın kapağını değiştirerek. Yani yeni almanıza gerek yok.

Bu bahsettiğiniz site eğitim bilimlerinemi ait yoksa genel kpssyemi

Nasıl bulabilirim
Google soru çözüm uygulaması yazın k....z diye bir uygulama. Oraya eğitmen olarak başvuru yapabilirsiniz. Eğer bir kurumda aktif olarak çalışmıyorsanız öğrencilerin sorularından uzak kalmamış olursunuz artık öabt yks düzeyinde çıkıyor daha çok çeşit soru görmüş oluyorsunuz. Benim işimi baya kolaylaştırdı.

arkadaşlar merhaba.Lise mat öğretmeniyim.Alanda önerebileceğiniz konu anlatımlı ve soru bankası önerebileceğiniz kitaplarınız neler öneride bulunur musunuz?

Burası sessiz kalmış. Çalışmalarınız nasıl gidiyor hedeflerimize ulaşmamız için vazgeçmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…