- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
okulöncesi benimSizin branş neydi hocam
Benimdeokulöncesi benim
amin inşallah hayırlısı olsun 2016 mezunuyum bendeBenimde2013 mezunuyum ben ilk defa çalışarak gireceğim sınava diyebilirim hayırlısı olsun halkımızda
Benim de mezuniyet 2013 bende ilk 2020 kpsssine girdim ilk kez bu yıl tam çalışıp gircem. Bunca yıl niye denemedim hiç bilmiyorumBenimde2013 mezunuyum ben ilk defa çalışarak gireceğim sınava diyebilirim hayırlısı olsun halkımızda
Bende evlilik çocuk falan derken olmadı girdim sınava ama çalışmadan 2017 den beri de hic girmedim aslinda bu sene salgın olmasaydı iş bulup çalışacaktım ama kısmet işte evde olunca çocukta büyüdü şükür ders çalışmaya karar verdim hepimiz hakkında hayırlısı olsunBenim de mezuniyet 2013 bende ilk 2020 kpsssine girdim ilk kez bu yıl tam çalışıp gircem. Bunca yıl niye denemedim hiç bilmiyorumöğretmenliğin güzel bir yanı atanma yaşında üst limitin olmaması. Çok fazla kişi gördüm 40yaşında atanan.
Bence gir, çok başındayız daha şimdi bile baslasan yetişir gkgyBen napicam hâlâ karar veremedim,girecek miyim girmeyecek miyim, en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş
İnşallah canım hoşgeldinKızlar selam bende artık burdayım. Öabt ye başladım bende. Aralık sonu Ocak ortası gibi öabtyi bitireceğim. Geçen yıl sınava girmiştim eğitimden 56net yaptım. Gk de sıkıntılarım vardı. Onları da Ocak’tan sonra halletmeye çalışacağım. Bu arada hiç kimse ümidini kaybetmesin. Kaç kişi atadıklarına hiç bakmayın siz sadece çalışın. Eşim 1 kişi ataması olan yere girdi. Tek yaptığı şey 7 ay düzenli ders çalışmak oldu. Atama sayıları asla moralinizi bozmasın. Elbette birileri atanıyor neden ben olmayayım. Benim mottom bugeçen yıl atanamamın sebebi Mayıs gibi çalışmaya karar verdim bu arada düğün ev kurma işleri oldu. Ama bu yıl atanacağım
Video lar çok iyi oluyor.egitim kitaptan okumayla halledilecek gibi değil Cüneyt iltus a da bak ÖYT genel tekrar videolari falan varBen de arada bulduğum zamanlarda bakıyorum en fazla 3 saat tutuyor o da sanırımbugün gündüz çalışamadım 11 gibi başladım çalışmaya.
ABir de videoya sıcak değildim ama baya iş görüyor. Yaprak test alayım ben
Evet canım aslında orası öyle ama cesaretim kırıldı ne hikmetseBence gir, çok başındayız daha şimdi bile baslasan yetişir gkgy
Tamam canım çok teşekkürlerVideo lar çok iyi oluyor.egitim kitaptan okumayla halledilecek gibi değil Cüneyt iltus a da bak ÖYT genel tekrar videolari falan var
İstersen yaparsın canım bu sene olmasa bile hazırlık yapmış olursunEvet canım aslında orası öyle ama cesaretim kırıldı ne hikmetsebu da osymnin çokta umrunda sanki
Benim branşım fizik. Bu arada eşim kızkardeşim onun eşi çevremdeki herkes atanmış öğretmen onlarda kendilerini 7-8 ay kapatıp ders çalışarak atandım. Çevremde böyle insanlar olunca bende denemeye karar verdim. Bir tavsiye olarak soru çözme uygulaması var isim vermek yasak mı
bilmiyorum. K....z diye. Soru başına 0,50₺ veriyor. Ordan öğrencilerin sorularını çözüyorum öabt için daha çok soru görmemi ve bilgilerimi hatırlamamı sağlıyor hem de 3-5kr kazanıyorum. Branşınız uygunsa tavsiye ederim
Bu sitede lise öğrencilerinin sorularını çözüyorsunuz kpssye yönelik değil maalesefBu bahsettiğiniz site eğitim bilimlerinemi ait yoksa genel kpssyemi
Nasıl bulabilirimBu sitede lise öğrencilerinin sorularını çözüyorsunuz kpssye yönelik değil maalesef
Google soru çözüm uygulaması yazın k....z diye bir uygulama. Oraya eğitmen olarak başvuru yapabilirsiniz. Eğer bir kurumda aktif olarak çalışmıyorsanız öğrencilerin sorularından uzak kalmamış olursunuz artık öabt yks düzeyinde çıkıyor daha çok çeşit soru görmüş oluyorsunuz. Benim işimi baya kolaylaştırdı.Nasıl bulabilirim