2021 KPSS-ÖABT

Çocuklar uyanınca mecburi ara veriliyor. Umarım yetişir konular daha çok başındayım
Bende yeni başladığımda öyle diyordum hangi birine calisicam bitiricem de ne zaman soru cozucem diye şimdi eğitim bitmek üzere tarih Osmanlı dayım coğrafya iklimde her dersi yarıladım nerdeyse başladıktan sonra geliyor devamı

İnşaallah ben de öyle yaparım canım. Ağırlıklı olarak ÖABT gittiğim için diğer dersler ağır ilerliyor ama dediğin gibi inşallah başlayınca devamı gelir. Günde kaç saat çalışabiliyorsun?

3-4 saat ama mesela gün içinde de Türkçe'den mat bir iki test çözüyorum ev işlerinin arasında .yemek yaparken video ders açıyorum öğrenme ve gelişim psikolojisi iş yaparken bitirdim ayni dersi tekrar tekrar dinlediğim de oldu tabi

Ben de arada bulduğum zamanlarda bakıyorum en fazla 3 saat tutuyor o da sanırım bugün gündüz çalışamadım 11 gibi başladım çalışmaya.
Mutfak tezgahına koy bir yaprak test ara ara gözüne takildikca çözersin
ABir de videoya sıcak değildim ama baya iş görüyor. Yaprak test alayım ben

Bende cba yo dusunuyorum ikinci dönem ama sadece alan icin araştırdım bende benim hocamı pek tavsiye etmiyorlar alan için yoksa eğitim ve Gk gy derslerini benim hocamdan dinliyorum şu an

Bende cba yo dusunuyorum ikinci dönem ama sadece alan icin araştırdım bende benim hocamı pek tavsiye etmiyorlar alan için yoksa eğitim ve Gk gy derslerini benim hocamdan dinliyorum şu an
aynen hocam bende eğitime başladım dinliyorum benim hocamdan. gebe olduğumdan bu sene alana çalısamam galiba diye düşünüyorum o yüzden şimdilik erteliyorum bu sene eğitimi halletsem çok iyi olur bana

Arkadaşlar bişey danişmak istiyorum sizlere lütfen cevap verin. Tarih mezunuyum formasyonum da var. Şimdiye dek hiç KPSS çalişmadım.2015 mezunuyum. Şu an 2.ci ünv olarak çocuk gelişimi 3.cü sınıf okumaktayım seneye mezunum inşallah.Size danışmak istediğim konu sizce bu sene Tarih öabt ye mi çalişmaliyım yoksa altyapımı sağlam hazırlayıp seneye çocuk gelişiminden mi sınava girmeliyim? Tarihten atanmak çok mu zor? Başka danuşacağim kimse yok çevremde lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

siz ne istiyorsunuz ? herkesin vardır bi hayali siz hangi alanda ilerlemek istiyorsunuz ?

siz ne istiyorsunuz ? herkesin vardır bi hayali siz hangi alanda ilerlemek istiyorsunuz ?
Valla açıkçası aranmak istiyorum bir an önce. İkisini de severek yapacağima eminim. Ama tereddütüm var işte hangisine hazırlanmak konusunda. Kime sorsam Tarih ten atanmak imkansız gibi diyorlar umudum kırılıyor ama artık bi yandan da bişeyler yapmak istiyorum.

bilmiyorum ki alanın getirisi çok alandan başlayıp zaman kaybetmeden hazırlanmış olabilirsiniz

Kızlar selam bende artık burdayım. Öabt ye başladım bende. Aralık sonu Ocak ortası gibi öabtyi bitireceğim. Geçen yıl sınava girmiştim eğitimden 56net yaptım. Gk de sıkıntılarım vardı. Onları da Ocak’tan sonra halletmeye çalışacağım. Bu arada hiç kimse ümidini kaybetmesin. Kaç kişi atadıklarına hiç bakmayın siz sadece çalışın. Eşim 1 kişi ataması olan yere girdi. Tek yaptığı şey 7 ay düzenli ders çalışmak oldu. Atama sayıları asla moralinizi bozmasın. Elbette birileri atanıyor neden ben olmayayım. Benim mottom bu geçen yıl atanamamın sebebi Mayıs gibi çalışmaya karar verdim bu arada düğün ev kurma işleri oldu. Ama bu yıl atanacağım

Hocam çok güzel özetlemişsiniz olayı. Branşınız nedir acaba?

Hocam çok güzel özetlemişsiniz olayı. Branşınız nedir acaba?
Benim branşım fizik. Bu arada eşim kızkardeşim onun eşi çevremdeki herkes atanmış öğretmen onlarda kendilerini 7-8 ay kapatıp ders çalışarak atandım. Çevremde böyle insanlar olunca bende denemeye karar verdim. Bir tavsiye olarak soru çözme uygulaması var isim vermek yasak mı bilmiyorum. K....z diye. Soru başına 0,50₺ veriyor. Ordan öğrencilerin sorularını çözüyorum öabt için daha çok soru görmemi ve bilgilerimi hatırlamamı sağlıyor hem de 3-5kr kazanıyorum. Branşınız uygunsa tavsiye ederim

Benim branşimda Tarih ataması az bir bölüm. Siz şimdi böyle konuşunca bana da bir istek geldi. Bende başlıyacam inşallah. Bahsettiğiniz uygulamayı bana özelden yazar mısınız? Çok teşekkür ederim

Atamam az diye düşünme. Çoğu bölümün atması az zaten. Şimdiden başlarsan çok rahat atanırsın bence. Önemli olan hiç pes etmeden çalışmak. İnşallah hepimiz atanırız. Atandığınızda hem o bişeyleri başarma duygusu, hem de çevrenin size bakış açısı kendinizi çok mutlu hissettirecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…