2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
7 seneye 4 cocukmu🙈 bacım senin hayatın hiç senin olmamış ki ...Bir çocukla hayatin nasıl kısıtlanıyor yaşlanıyorsun 4 çocukla düşünemiyorum.. ALLAH hepsine sağlık versin ama iyi cesaret dogrusu

Oyle dusunme vardır bir hayır...normal diye direnmemek lazım herseyin hayırlısını versin ALLAH

bizim kontrolumuz bugun kizlar..son 21 günümüz nasipse...bakalim ne kadar büyümüş sipa...ben baya büyüdüm bakalım onda durumlar ne😀
Sezeryan mı olacaksın kuzum hadi bakalım inşallah iyidir bebişin 🤩 Yok kız hiç diretmedim normal yapayım diye sadece sağlıklı ve doğal olan normal olduğu için allah korusun tehlike olmadıkça sezeryan olmak istemiyorum ama kişisel fikir yani ve önemli olan bebişlerimizin sağlığı 🥰

35+5 den herkese merhaba. Baya az kaldı heyecanlanmaya başladım. Az az ağrılar da başladı. Yavaş yavaş doğurmaya başlarız artık. Hafta sonu bebeğin herseyini yıkadık sağolsun eşim de utuledi. Benim gecelik pijama onları da hallettim. Sadece valize koymak kaldı. Süt sağma makinesini de lansinoh tekli aldım 365 liraya hic bir eksiğimiz kalmadı inşallah. Bu hafta sonu valizi de hazirlamayi planlıyorum
Maşallah canım evet gerçekten benim için özellikle nasıl geçti bu dokuz ay 🧐 sırayla bekleyeceğiz önde olan arkadaşlarıma kolay doğumlar diliyorum ben hala inanamıyorum 🥰

Artık hazırla müsaitsen, bir sıkıntın yoksa baya yaklaştık sona 1-2 haftaya yavaş yavaş bu konudada doğum haberleri başlar allahın izniyle hangimizin olacağı belli olmaz canım 😂
Bugün niyetlendim inşallah bitecek bugün bu iş hatırlayanlar neler koydular yazarlarsa çok sevinirim😌

Kızlar anneme geçeceğim ben de doğum olana kadar ama sizce ne zaman geçmek daha doğru olur? Hani tüm gün evde tekim diye onlarla kalalım dedik çünkü eşim çok geç geliyor. Erken de gitmek istemiyorum. Sizlerin fikrini alayım dedim.

Son düzenleme:
7 seneye 4 cocukmu🙈 bacım senin hayatın hiç senin olmamış ki ...Bir çocukla hayatin nasıl kısıtlanıyor yaşlanıyorsun 4 çocukla düşünemiyorum.. ALLAH hepsine sağlık versin ama iyi cesaret dogrusu

Oyle dusunme vardır bir hayır...normal diye direnmemek lazım herseyin hayırlısını versin ALLAH

bizim kontrolumuz bugun kizlar..son 21 günümüz nasipse...bakalim ne kadar büyümüş sipa...ben baya büyüdüm bakalım onda durumlar ne😀
Evet benden beklenen de buydu kısıtlanmak ama olmadı 😂 annem her bebe de artık evinde oturursun muhabbeti yaptıkça her 3 ayda bir yada ne zaman esse aldım çocukları bindim uçağa artık bana öcü gibi bakıyolardı en son 4 çocuk biri bebk arabasnda bir de karnımda aslında pek geri kalmadım istediklerimden hala kitabımı okurum hala kahvemi içerim gidilecek yere giderim annem bakar görümcem bakar giderim bana kalırsa o kadınla alakalı tek çocukla kırmızı alarm veren kadınlar taniyorum inanmazsın kendime vakit ayırıyorum ve onlarada ayırıyorum hem kendimle geçirdiğim zamandan hem onlarla geçirdiğim zamanlardan çok büyük keyif alıyorum 🥰 şimdi büyükler okula da gidiyor herşey çok daha kolayladı bu sene benim için 🥰

Kızlar anneme geçeceğim ben de doğum olana kadar ama sizce ne zaman geçmek daha doğru olur? Hani tüm gün evde tekim diye onlarla kalalım dedik çünkü eşim çok geç geliyor. Erken de gitmek istemiyorum. Sizlerin fikrini alayım dedim.
Merhaba ayni haftalardayiz sanki benim eşim de cok gec geldigi icin ve bulundugum ilcede sadece devlet hastanesi oldugu icin annemin yanina geldim. Bence yavastan geçin derim 😁

Allah seni 🥰 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin demek ki olacağı varmış olmuş olabiliyor demek ki çok duydum 🤩 mesela bizde ilaç yok iğne yok eşim yıllarca o şekilde yani ayıp orasına girmeyim korunduk çoğu arkadaşım yapma böyle teyzem 6 tane doğurdu dedi 🥰 olmaz olmuyor ama ne zaman korunmadı o ay oldu şükür 2 meleğim var cennette 😔 3. Çocuğumu da kucağıma alacam inşallah rabbim hayırlısı ile alırız da 🤲🤲 5 gebelik oluyor olmayanlarda nasip etsin 🤲
Rabbim sağlıkla kavuştursun hayırlı evlat olsunlar zaten bi anne olarak başka beklentin olmuyor 🥰 Ben kalabalık aile istedim hep Bir takım sebeplerden ötürü Rabbim verdi genç yaşta erkek kardeşimi kaybettim Rabbim onun yerine iki erkek evlat verdi birinin huyu tipi çok benziyor birine adını verdim. Kızım oldu 5 yaşında ama maşallah annesinin arkadaşı sırdaşı evimizin küçk annesi kardeşlerine çok düşkün 3 çocuğumda hiç kardeş kıskançlığı da olmadı anne ne zaman gelecek kız kardeş diyim duruyorlar. Kizim kardeşine annenin karnına vurursun dikkat et bile diyip uyarabiliyor hamdolsun 🥰🥰 çok şükür hep şükür 🥰

Kızlar d vitamini kullananlar hangisini kullanıyorsunuz ve günde kaç damla yazar mısınız? 🤗
Ben orzax ocean kullanıyorum canım. D3 k2 gunde 4 damla
Bugün niyetlendim inşallah bitecek bugün bu iş hatırlayanlar neler koydular yazarlarsa çok sevinirim😌
Benim liste şöyle

Bebek icin,
-10'lu hastane çıkışı 1 tane
-2 tane 5li hastane çıkışı
-1 penye, bir kalın battaniye
-3 tane müslin örtü
-15 tane bez
-1 paket ıslak mendil
-pişik önleyici krem
-bir emzik (hemen vermeyi dusunmuyorum ama belki de fikrim degisir diye alacagim yanima)

Kendim icin,
-1 gecelik/sabahlık
-2 takim pijama
-10'lu depend
-3 tane iccamasir
-süt pompası
-gümüş kapak
-kaymaz terlik
-sampuan,sac kremi, tarak,dis fircasi macunu,lif
-aromatik yağlar (lavanta ve yasemin aldim ben en sevdigim kokular diye)
-bir adet xl erkek tişörtü (belki dogum sirasinda lazim olur diye)
-hastaneden çıkarken giymek icin kıyafet
Eşim icin,
-pijama takımı
-hastaneden cikarken giymek icin kiyafet
-kaydirmaz terlik
-sort mayo ( normal dogum düşündüğüm icin belki dusa girmemiz gerekir diye)
-kisisel hijyen malzemeleri

-puset'i unutmamak lazım
-atistirmalik (cig kuruyemis, kuru meyve)
-pipetli bir suluk

Ben bunları aldım canım

Canim ilk dogum senin degil mi 36' dan sonra ne ur ne olmaz diye annenlere gecebilirsin bence eger sancı cikmadiysa nst'de 36+1'i falan da bekleyebilirsin ☺️

Merhaba ayni haftalardayiz sanki benim eşim de cok gec geldigi icin ve bulundugum ilcede sadece devlet hastanesi oldugu icin annemin yanina geldim. Bence yavastan geçin derim 😁
Tamamdır ☺️ Bu hafta içinde geçelim o zaman 🙏😊

Canim ilk dogum senin degil mi 36' dan sonra ne ur ne olmaz diye annenlere gecebilirsin bence eger sancı cikmadiysa nst'de 36+1'i falan da bekleyebilirsin ☺️
Evet canım ilk doğum. Sancı çıkmadı henüz. Önerini dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim 😊🙏❤️

1 tulum
1 takım
1 polar battaniye
1 pazen battaniye
3 çorap
3 eldiven
1 emzirme önlüğü
3 şapka
2 iç zıbın
3 çıtçıtlı body
10 bebek bezi
1 alt açma örtüsü
1 kalın hırka (mont gibi ama daha rahat bir şey)
1 yelek
Pişik kremi
Göğüs ucu kremi
Islak mendil

Bebek için aklıma gelenler bunlardı bunları koydum

Kendim için hazırladığım çantadada
1 lohusa takımı
1 eşofman takımı
1 terlik
1 yazma
2 çorap
Taşınabilir şarj aleti
Fotoğraf makinesi
2 emzirme sütyeni
2 atlet
4 külot
5-6 hasta bezi
5-6 normal ped
Kullandığım için lens suyu ve kutusu
Deodorant
Diş fırçası-macunu
Şampuan
Tarak
Bir iki makyaj malzemesi

Bunlar aklıma geldi valla

Sezeryan mı olacaksın kuzum hadi bakalım inşallah iyidir bebişin 🤩 Yok kız hiç diretmedim normal yapayım diye sadece sağlıklı ve doğal olan normal olduğu için allah korusun tehlike olmadıkça sezeryan olmak istemiyorum ama kişisel fikir yani ve önemli olan bebişlerimizin sağlığı 🥰
Aynen cnm hangisi saglikliysa o olsun
37 de geçebilirsin. Daha erken gitme bence
Evet benden beklenen de buydu kısıtlanmak ama olmadı 😂 annem her bebe de artık evinde oturursun muhabbeti yaptıkça her 3 ayda bir yada ne zaman esse aldım çocukları bindim uçağa artık bana öcü gibi bakıyolardı en son 4 çocuk biri bebk arabasnda bir de karnımda aslında pek geri kalmadım istediklerimden hala kitabımı okurum hala kahvemi içerim gidilecek yere giderim annem bakar görümcem bakar giderim bana kalırsa o kadınla alakalı tek çocukla kırmızı alarm veren kadınlar taniyorum inanmazsın kendime vakit ayırıyorum ve onlarada ayırıyorum hem kendimle geçirdiğim zamandan hem onlarla geçirdiğim zamanlardan çok büyük keyif alıyorum 🥰 şimdi büyükler okula da gidiyor herşey çok daha kolayladı bu sene benim için 🥰
Gidilecek yerler çocukla ayrı oluyor ama ...çocuktan sonra hersey daha bir anlamlı daha güzel ama çok farklı kabul etmek lazım...ben cok fazla anne oldum mesela hamileyken diyordum anneme bırakır eşimle tatile giderim nerdeeee hayatta gitmedim onsuz tatile...fazla düşkün oldum fazla anne oldum sanirim buda benim karakterimmis çok anacmisim meger🥰

Kızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir 🥰 Bir haftadır başım ağrıyor sürekli tansiyonuma bakıyorum normal sizde de böyle olan var mı?

X