2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok zor Bi gece geçiyorum kızlar ya beni uyutmayan saat başı yataktan kaldıran Bi sancı mı ağrı mı anlam veremediğim Birşey yaşıyorum. Afedersiniz lavaboda oturma istediği geliyo sürekli bebek kendini sanki sıkıp gevşetiyor içeride midemde inanılmaz Bi baskı acı ekşi tatlı tuzlu hepsini karıştırmışım sanki yaşayanınız oldu mu hiç
Geçmiş olsun ben yaşadım.Geçen haftaydı sanırım.Galiba bebek pozisyon değiştirince tuvalete hep çıkma gereksinimim azaldı şükür ki.

Gunaydin canim ayni durumdayiz geceler kabus oldu sanki huzursuzum uykusuzum neden bu kadar zorlammaya basladik anlamadim hayırlısı ile tamamlayalim insAllah
Valla ben de öyleyim alarm kurulmuş gibi kalkıyorum.😐 Gece de aynı şekilde.Acaba geçici bir şey mi diyorum yoksa doğuma kadar mı bu şekilde olacak.😐

Yaa ben de normal doğum istiyorum inşallah öyle bir sorun olmaz hiçbirimizde
İçtiğin suya çok az sirke ekle ben onu okudum yapıyorum her gün 1 defa yapcam bakayım ne olur
Bende deniyim inşallah geçer limonlu su denedim bide taharet suyuna biraz sirke damlat demişlerdi ama pek işe yaramadı tamamen gecmedi

Bu gece ben de saat başı uyandin yaaaa midem yanması tuvalet ihtiyaci bir de nasil yatarsam yatayim bebek agirlik yapiyor diger taraf geriliyo agriyo 😅 simdiden uykusuzluğa alismaya baslamak icin pratik yapiyoruz galibasi 😂

Bugün kontrol vardı 15 günde 1 gidiliyodu şimdi 10güne düşürdü 33ken 34 çıktık gene 9gün öndeyiz ben şişiyom içimdeki obez oluyo 🤦🏼‍♀️ kendimi durduramıyom bida yrmicem başlıcam diyete derken löp löp herşey yiyom 😤 olmuş 2.5kg zaten normal yapamayacak bi kiloya ulaşcaz bu çocuk 4 kg çıkar

Bayanlar ağrısız kasılmalarım var kaça kadar normaldi bebek sürekli sertleşiyor nefesimi kesiyor
Normal miydi bide ...buyuk cesaret esinizinki😁

Benim kızım görüyor kabus...korkuyoruz haliyle...hepimizden cok heyecanlı olduğu için onun rüyalarına giriyor sanirim...rüyalara takılmamak lazım ama genede etkileniyor insan
Evet normal doğumda 😎😎 o zamanlar daha küçüktük ben 22 o 23 ikinci de ustalaştı şimdi sıra bunda 😂😂😂 ben normal doğum falan bakamam hala korkarım ama başına gelince korkulmuyor sancı çekenleri görünce hala etkileniyorum 🥴

Bugün kontrol vardı 15 günde 1 gidiliyodu şimdi 10güne düşürdü 33ken 34 çıktık gene 9gün öndeyiz ben şişiyom içimdeki obez oluyo 🤦🏼‍♀️ kendimi durduramıyom bida yrmicem başlıcam diyete derken löp löp herşey yiyom 😤 olmuş 2.5kg zaten normal yapamayacak bi kiloya ulaşcaz bu çocuk 4 kg çıkar
Çıkar çıkar maşallah benim beklentim de o 😂😂😂 ama yine zor olacak diye korkuyorum sen yiyorum diyorsun bu aralar mecburi yiyorum valla ama pelvis bölgem çok ağrıypr farkındayım ağırlaştık bir de yan yatıyor bu daha zorluyor 🙈

Bu gece ben de saat başı uyandin yaaaa midem yanması tuvalet ihtiyaci bir de nasil yatarsam yatayim bebek agirlik yapiyor diger taraf geriliyo agriyo 😅 simdiden uykusuzluğa alismaya baslamak icin pratik yapiyoruz galibasi 😂
Dr Kağan Kocatepe öyle demişti son aylarda anne çok sık uyanır anneliği hazırlar bir nevi kendini demişti...bende onkere tuvalete kalkiyorum
Daha iyiya daha ne istiyorsun...bende inşallah bebek kilo almustir diyorum...zayıf bebeklere bakmak çok daha zor inan...kizim üç kilo elli gram doğmuştu minicik birseydi inşallah oğlum ucbucuk doğar...kiloya takılma bende çok yiyorum sağlık olsun napalim

Çıkar çıkar maşallah benim beklentim de o 😂😂😂 ama yine zor olacak diye korkuyorum sen yiyorum diyorsun bu aralar mecburi yiyorum valla ama pelvis bölgem çok ağrıypr farkındayım ağırlaştık bir de yan yatıyor bu daha zorluyor 🙈
Bnmde ağrıyo hareketleri sert güçlü dolapta olanları tüketeyim doğuma kadar artık dikkat etmem gerek inşallah yaparım ama nerrye gitsem şiddetle yediriyolar senin canın çekmez çocun çeker fln olduk dana gibi🥺

Daha iyiya daha ne istiyorsun...bende inşallah bebek kilo almustir diyorum...zayıf bebeklere bakmak çok daha zor inan...kizim üç kilo elli gram doğmuştu minicik birseydi inşallah oğlum ucbucuk doğar...kiloya takılma bende çok yiyorum sağlık olsun napalim
Bende isterim tabi kilolu 4 kg fln ama ağrım oluyo bacaklarım fazla kilolu değil yürüyüşüm penguen gibi 🤦🏼‍♀️3.5 doğsa yeter bana zaten yeni doğan tutmayalı çok oldu minicik bebek nasıl altını alcaz zor olur ele avuca gelsin tabi🤣 yedikten sonra midem kötü oluyo yanıyo ekşiyo ağırlık çöküyo işkence gibiyim resmen ☺️

İnşallah hayırlısı ile şu sayılı haftalar geçerde alırız bebeklerimizi herkeste hemen hemen aynı problemler var ☺️ Demek ki normal miş diyorum okuyunca 🤦‍♀️
Evet evet ben de herkes yazinca oh her sey normal her sey yolunda diyorum iyi oluyor 😌

Evet demek ki hormonlar bize uykusuzluğa alışmayı da öğretecek.
Dr Kağan Kocatepe öyle demişti son aylarda anne çok sık uyanır anneliği hazırlar bir nevi kendini demişti...bende onkere tuvalete kalkiyorum

Ben toplamda 10 kilo aldım hamilelikte yani kendime neredeyse hiç almadım ama bebek 3 hafta ilerde. Şeker olmadığına emin olmak için her türlü testi yaptırdı doktorum. Şekerden olmadığı kesin. Yapısı böyle demek ki diyor. Eşim de öyle iri doğmuş. Seni çok iyi anlıyorum ama lütfen rahat ol. Ultrasondaki kilo birebir sonuç vermiyor sadece bir tahmin. Kendini hiçbir şeye şartlama. Binlerce yıldır binlerce kadın nasıl doğurdu ise bizler de öyle doğuracağız 🤭 Tıbbi bir gereklilik olursa doktorun zaten sezeryan diyecektir. Herşey yolunda gidecek, rahat ol, sakin ol ben kendimi böyle böyle telkin ediyorum. Herkes için hayırlı ferah bir doğum olsun 🙏🏻

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlilde hiç olan var mı böyle sağlık ocağında yaptırdım tahlil doktor 1 kullanımlık olan antibiyotikten verdi gece yatmadan içilenden hamilelikte sıkıntı olmazmış gönül rahatlığıyla veriyprum dedi bir de bol su iç dedi zaten içmeye çalışıyorum 2 litre inşallah bebeği etkilemez bir de okudum internetten erken doğum u da tetikleyebilirmiş gerçi sancım falan yok ama yarın kontrolüm bakalım doğum doktoru ne der
Ben de geçtiğimiz aylarda olmuştum. Hiçbir şikayetim yoktu. Aile hekimine gitmişken hadi bi de idrar vereyim diye verdim orda çıktı. Bana da kadın doğumcum toz tek kullanımlık bişi verdi sonra geçti ama su tüketimimi artırdım tabi baya. Yazın bir de çok terliyordum içtiğimden fazla :KK70: kontrol için tekrer test yaptırmayı ihmal etme zaten doktor da söyler. Ben ondan beri her ay 1-2 kez tam kan ve idrar veriyorum.

Hamileliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu geçmedi, 24 haftadan beriden erken doğum riskim var dediler ama günde 3-3,5 litre den fazla su içmeye başladım o günden beri halen idrar enfeksiyonum az da olsa çıkıyor ama antibiyotik kullanmıyorum, şu an 33 haftalığım, bol su için suyunuz azalmasın, tek çaresi bu, antibiyotik biraz azaltıyor🌿
İdrar kültürü istendi mi peki? Acaba doğru antibiyotik mi kullanılmıyor da geçmiyor. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hamilelik öncesi ben de. Başka bi doktora gittim de idrar kültürü istedi. Değilse doğru antibiyotiği bulana kadar benim hepsine bağışıklığım olacaktı artık. Kültür, hangi tür antibiyotik kullanılacağı yönünde nokta atışı hareket edilmesini sağlıyor. Eğer yaptırmadıysanız idrar kültürü yaptırın derim.

X