- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #12.001
Arkadaşlar ben güneş kremi bakıyorumda doktora hiç sormadım size önerilen içeriği temiz güneş koruyucu varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa deme ben kıZımda çok rahattım hep uyurdum kızımda hep öyleydi neden se akşam yatıyorum ama sabah erkenden WC kalkınca gözümü bi açıyorum birdaha uyku yok yandık deseneGünaydınnnn bende hergün 5.30 da uyanıyorum mide yanmasıyla, ilk hamileliktede uykuyla aram yoktu şimdi yine aynı
Bana bi enerjik bebe dahamı geliyor acep
Ben mustela aldım memnunum bebelere de kullanılıyorArkadaşlar ben güneş kremi bakıyorumda doktora hiç sormadım size önerilen içeriği temiz güneş koruyucu varmı
O kadar çok kişiyle konuştum ki isimler karışıyor bazen kusuruma bakma. Nasılsın peki şimdi daha iyice misin?Konuştuk canım sen öyle.olan varmı diye yazmıştın ben gruba o mesaj dolayısı ile girdim inşallah ümidimiz çok
Ne farkı var ki valla ben anlamadım. Zaten 36 bedenmissiniz heryer de aradığınızı bulursunuz. Ali ekspres cok geç gelir erken kargo için extra odrme isterKızlar günaydın.16.haftaya girdim kilo alımı sıfırverdiğimle kaldım oynamio kilom ama göbeğim çıktı 36 bedenle resmen büyük bı göbeğim varkıyafetlerim olmuo haliyle.Hamile Jean ariorum ama istediğim gibi bişey bulamadım.Begendiklerim Ali expresste Türkiye'de hicbiyerde bulamadım en azından onlineda.Daha önce Ali expressten alışveriş yapan var mı kızlar geldiğinde gümrük falan extra bı ödeme oluyo mu ya da istediğin jeanleri burdan bulabileceğim yerler var mı?Size beğendiklerini resimlerini atiorum bı gozatarsaniz sevinirim
Ins. Birbucuk aydır evdeydim bugun ise başladım 24 hafta kalkmaz insallahİnş bize kadar hamilelere idari izin kalkmaz
24.haftada canımKızlar öğretmen olanlar ,esnek çalışma devammışya bizler idari izinli sayılıyor muyuz yoksa 24. Haftadan sonra mı
Benim de 20 temmuz da öğretmenim yaz tatiline geliyor ama yine de yazacağım Eylül ortasına kadar devam ediyor çünkü 15 20 gün felan kullanabiliyorm daha sonra 32. Hafta izni ins kalkmaz 24 hafta izni kalkacağını düşünmüyorm C.baskaniverdi o izni bayadir uygulaniyorİnşaallah benim 28 temmuzda doluyor 24. Hafta
Hiç sanmam hiç olmadı ki bizde 24u bekliycez mecbur ben ortaokuldayim haftaya başlıyoruz mecbur, biz 24 olana kadar 24olayi kalkmasa bariKızlar öğretmen olanlar ,esnek çalışma devammışya bizler idari izinli sayılıyor muyuz yoksa 24. Haftadan sonra mı
Ettiler canım kahverengi kanama var aktif yok dedilerAlttan muayene ettiler.mi canım etmeden anlamadı ufak olduğu için farklı doktora gitmeni tavsiye ederimkanama sebebi ne o zaman
24. Haftaya girince raporu alıyorsun dolmadan değil canım 23 bittiği gün doktor işyeri için rapor veriyor bizim kurumda öyle aldı arkadaslarİnşaallah benim 28 temmuzda doluyor 24. Hafta
Benim 20.haftayi 7 temmuz olarak hesaplanmıştı ilk gittigimde, o zaman gel dedi saglik ocağı. Multivitamin ve demiri ikili test yaptirmaya gittigimde vermisti. O halde simdi rutin kontrol ve vitaminlere devam baska bsy olmayacak yuksek ihtimal. Her sey yolunda dimi canim insallah cinsiyeti de carsamba öğrenirsiniz saglikla sihhatle senin icine ne doğuyordu? Bakalım bugün haberleri vereceğim canim ben deTetanoz için benim sağlık ocağı 19 da çağırdı.geçen hafta 16dayken devlete ve özele gittim tahlil yapılmadı sadece multivitamin ve demir verildi.cinsiyet henüz göstermedi çarşamba tekrar gidicem.inşallah seninki yarın kesinleşir sağlıklı olsunda
Tam da gündem gibi, ne oldugu belli degil boşverİstanbul 2 gündür kapalı ve yağmurlu 🌧
Dün açıklanan yeni kararların bugün ilk günü
“Bir an önce kasım gelsin” diyorum hâlâ
Birbirinden alakasız konular nasıl ama?
Günaaaaydınlaaaaaar…
Antep canim sen istanbulda misinNerede 4500 çok iyiymiş ya bizim burda sezeryan 4000 ssvd 9 bin
Ameliyat sonuçta canim 2sezeryan oldum üsütsem hemen ağrır ameliyat yeri doğumdan sonra iki büklüm kalmak da çabası zaten ben ameliyat oldum yürüdüm işime yaptim diyenlerden değilim valla yataktan bile kalkamıyorum tek başımaSezeryandan niye memnun değildin
Artiyor canim ssvd doktor daha temkinli yaninda olmak ilgilenmek zorunda .suda doğumu bende merak ediyorumİyi baei canım Allah yardıcın olsun inşallah yukarı cıkacak
Cok sagol canım
Ssvd oldugu için ucret artıyor mu yoksa normal dogum ücretide bu mu aslında suda dogumu merak ettim
Ondan demek ilk dogum olsa suda belki ama ıkıncıde dıkıste problem olursa sudayken risk ama her hastanede yok sanırım bu suda dogum :)Artiyor canim ssvd doktor daha temkinli yaninda olmak ilgilenmek zorunda .suda doğumu bende merak ediyorum
Bende sezeryan sonrası iki hafta kalkamayanlardanim . Umarım.bu sefer böyle olmaz. Ins dr hatasidirda bunyemde degildir sıkıntı. Drumu değiştirdim bütün kuzenlerim hemen ayaklandı bu doktorda ins nasip olursa öyle olurumAmeliyat sonuçta canim 2sezeryan oldum üsütsem hemen ağrır ameliyat yeri doğumdan sonra iki büklüm kalmak da çabası zaten ben ameliyat oldum yürüdüm işime yaptim diyenlerden değilim valla yataktan bile kalkamıyorum tek başıma