- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #11.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberlerle gel canımKizlar merhaba, uzuuun suredir giremedm valla, herkesi merak ediyorum, her sey yolundadır inşallah ne var ne yok? Değişik haberler var mi? Benim yarın kontrol
Aminnnn, insallahİnşallah güzel haberlerle gel canım
Merhaba canım yarın güzel haberlerle gel inşallah. Baya büyümüşsünüz maşallah 16. Hafta olmuşKizlar merhaba, uzuuun suredir giremedm valla, herkesi merak ediyorum, her sey yolundadır inşallah ne var ne yok? Değişik haberler var mi? Benim yarın kontrol
Kizlar merhaba, uzuuun suredir giremedm valla, herkesi merak ediyorum, her sey yolundadır inşallah ne var ne yok? Değişik haberler var mi? Benim yarın kontrol
Ben öğretmen değilim ama haziran ayi boyunca esnek çalışma devam ettiği için 24. Haftadan sonra izinli sayılıyoruz onada daha çok var neler değişir acaba.Kızlar öğretmen olanlar ,esnek çalışma devammışya bizler idari izinli sayılıyor muyuz yoksa 24. Haftadan sonra mı
Aminnn insallah, evet ya valla çok şükürMerhaba canım yarın güzel haberlerle gel inşallah. Baya büyümüşsünüz maşallah 16. Hafta olmuş
Aminn insallah, sorma cidden cok heyecanli, Allahtan yogundum da anlamadım nasıl geçtiğiniKontroller hep heyecanlı.. hadi bakalım güzel haberlerle
Ben sürekli okuldayım özel epitim erken açıldı ya hiç öyle bri durum yokKızlar öğretmen olanlar ,esnek çalışma devammışya bizler idari izinli sayılıyor muyuz yoksa 24. Haftadan sonra mı
Aminn insallah, sorma cidden cok heyecanli, Allahtan yogundum da anlamadım nasıl geçtiğini
Yarin burdan da yazarim, hem cinsiyet de kesinleşmiş olur
Bu haftalarda kontrol nasıl oluyor tahliller vs var mi acaba?
Himm, o zaman bu haftalara denk gelen sabit bi sey yok. Yani misal 2li test 11-14 arası olyor ya, onun gibi bsy yok herhalde bu haftalara denk gelen.Yine doktordan doktora değişen bir konu. Benim doktorum ilk gebeliği öğrendiğimizde bir de ikili test zamanı yaptırdı o kadar. Bidaha yapmadık hiçbişey ama idrar tahliline dek yapan hatta her gittiğinde yapan bile duydum.
Himm, o zaman bu haftalara denk gelen sabit bi sey yok. Yani misal 2li test 11-14 arası olyor ya, onun gibi bsy yok herhalde bu haftalara denk gelen.
Köydeyim ve yarından itibaren açılıyor tam zamanlı. 24 ten sonra başlıyor idari izin. Tam okulların kapandığı zamana denk geliyor sağlıklı sıhhatli tamamlayalım inşallah su dönemideKızlar öğretmen olanlar ,esnek çalışma devammışya bizler idari izinli sayılıyor muyuz yoksa 24. Haftadan sonra mı
Tetanoz 20. Haftadan sonra diye biliyorum, detayli ultrason da oyleydi sanirim dimi? Bakalım hayırlısıyok öyle sabit herkese yapılan bişey yok.. şimdi sırada detaylı ultrason ve tetenoz aşısı var
Tetanoz için benim sağlık ocağı 19 da çağırdı.geçen hafta 16dayken devlete ve özele gittim tahlil yapılmadı sadece multivitamin ve demir verildi.cinsiyet henüz göstermedi çarşamba tekrar gidicem.inşallah seninki yarın kesinleşir sağlıklı olsundaTetanoz 20. Haftadan sonra diye biliyorum, detayli ultrason da oyleydi sanirim dimi? Bakalım hayırlısı
İnşaallah benim 28 temmuzda doluyor 24. Haftaİnş bize kadar hamilelere idari izin kalkmaz