- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #11.001
Arkadaşlar rahimde benim de ara ara ağrı oluyordu. Doktora sordum. Normalmiş. Rahim genişlediği için olurmuş Korkmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerBen göremedim nub çizgilerini belli olmuyo bu resimlerde ama belki başkası anlar sağlıkla gelsin inşallah
strese girmemek icin diyilde,Allah korusun bi sorun bile olsa mecbur dunyaya gelmesine mani olacak yetkimiz yok diye yaptirmadim.12 senelik bekleyisin ustune Allahim ne verdiyse hamd olsun.annelik hep stres olmak zaten.36 yasindayim annem 69.hala gozunde bebek oldugumdan stresli kadin.bi konuda rahatlasak baska bir seyini stres yapacaz :)
Kızlar bişey sorucam ikili testte hangi değere bakıyorduk cinsiyet için? Ne olunca ne oluyordu
Kızlar çok şükür hiç bir sorun yok zaten bebeğim 13+5 olması gerekirsen maşallah 14+4 yani zaten 2 Li zamanı geçmiş ona rağmen Dr ayeıntlı olarak baktı ve alakası bile yok ölçümler yanlış dedi çok şükür bana moral verdiğiniz ve yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim bu arada pipimizi gösterdik bize de bir erkek geliyor
Simdilik sutyenlere ek agraf takip uzatiyorum. Dogum sonrasi penti emzirme dutyeni kullanmstim rahattiBen dayanamadım müslin bez aldım. Bir de çakradan hastane çıkış aldım bir set onun haricinde kendime rahat sütyen ve kalın pijama arayışındayım. Sütyen tavsiyelerinize açığım kızlar Pijama da doğumda ne giycem ben çok daha fazla üşürüm diye kalın polar bir şeyler bakıyorum ama maşallah incecik tüm pijamalar gecelikler falan
Sağolasın canım rahatladım Çarşamba benim de kontrolüm o güne kadar duramazdimArkadaşlar rahimde benim de ara ara ağrı oluyordu. Doktora sordum. Normalmiş. Rahim genişlediği için olurmuş Korkmayın.
Yaa ben daha gecemedim cunku sabah ac karnına iç dedi ben ac karnına onu içersem cıkarmama ihtimalim yokKızlar Demir hapı bende ishal ve mide bulantısı yaptı ne yapacağımı şaşırdım tüm gün mide bulantısı
Maalesef bendede aynısını yaptı 8.haftafan sonra çok rahattım Bi kere istifar etmedim ama bu ilaç bana neler yaptı nelerKızlar Demir hapı bende ishal ve mide bulantısı yaptı ne yapacağımı şaşırdım tüm gün mide bulantısı
Bana sadece imom verdi bende demir filan yok diye kafama takıldıİyi akşamlar herkese daha önce burada okumuştum imom kullanan arkadaşlara. İ sorum olacak benim doktorum da i Mom (omega içerikli olandan )verdi bu bi multivitamin. Ama ekstra olarak Demir ve d vitamini de verdi . Ablam da hamile o sadece multivitamin i kullanıyor i Mom la neredeyse aynı içerikte. Sizlerde durum nasıl. Diğer verdiği ilaçlar da şunlar
Benim de Demir ve d vitamini ni fazla mı verdi diye kafama takıldıBana sadece imom verdi bende demir filan yok diye kafama takıldı
Hahaha ortamız yok illa kafamıza bişeyler takılacakBenim de Demir ve d vitamini ni fazla mı verdi diye kafama takıldı
Ay valla bende aynıyım canım 3 ay mide bulantısı ne bilmedim ama beni tüm gün perişan ettiMaalesef bendede aynısını yaptı 8.haftafan sonra çok rahattım Bi kere istifar etmedim ama bu ilaç bana neler yaptı neler
Belki sende aynı etkiyi yapmaz kuzum umarım da yapmaz çok değişik bi ilaçYaa ben daha gecemedim cunku sabah ac karnına iç dedi ben ac karnına onu içersem cıkarmama ihtimalim yok
Benimki ferrum sana ne verdı canımBelki sende aynı etkiyi yapmaz kuzum umarım da yapmaz çok değişik bi ilaç
Benimki de ferrum kuzum yABenimki ferrum sana ne verdı canım
DemeBenimki de ferrum kuzum yA
Çok üzgünüm maalesef