- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #10.021
Günaydın hanımlar
Bu bulantıların tek iyi yanı hiç zorlanmadan sigarayı bırakmak oldu
Bu bulantıların tek iyi yanı hiç zorlanmadan sigarayı bırakmak oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün 17 gün oldu. İnşallah dedikleri gibi yarına çıkar Burda yazan bir arkadaşın yedi günde çıkmış sanırım, benimkini de hemen teste almış olsalar ve yedi gün sonra tekrarlasalar bile 14 günde ikinci testin çıkması lazımdı mantıken. inşallah sizinki hızlı çıkar. Doktorunuz kim bu aradaAynı kandır canım, onu ilk kullanırken yedekliyorlarmış bu gibi durumlarda tekrar kullanabilmek için. Ama ne saçma olmuş neyse temiz çıksın da.
Hayırlı olsun Bizim 17 gün oldu hala çıkmadıÇok teşekkür ederim evet ilki erkek bu fındıkta kız sağlıklı sıhhatli olsunda hepimizin ortak dileği ben GENOKS firmasina yaptırdım. Bu kadar erken beklemiyordum. Bayram sonuna hazırlamıştık kendimizi sürpriz oldu güzel oldu
Kız isterdim çocukluğumdan beri kız bebeklerinle oynama alışkanlığı galiba sağlıklı olsun ilk çocuk nasılsa gerçi 2. Yapmaktan korkuyorum kusmalar beni bitkisel hayata soktuteorilere mi doktora mı inanasın var?
Evet evet biliyorum. Yaşa +1 ekleniyor. Hem kendim tablodan bakarak, hem otomatik hesaplatarak baktım ben. Kız çıkıyor Oğlumda tutmuştu çin takvimi, bakalım
Anliyorsan ultrason resmi atabilir miyim11-13 hafta araligindaki ultrason fotosundan, bebegin genital bolgesindeki cikintiya bakiliyor, orda cikinti dumduz ise kiz, yukari dogru ise erkek olarak yorumlanıyor
Bende erkek gibi hissettimCinsiyet tahmininden hiç anlamıyorum. Dün doktor henüz bir şey demek için erken dedi Acaba tahminleriniz ne olur. Bana burnu falan kız gibi geldi ama
Kız isterdim çocukluğumdan beri kız bebeklerinle oynama alışkanlığı galiba sağlıklı olsun ilk çocuk nasılsa gerçi 2. Yapmaktan korkuyorum kusmalar beni bitkisel hayata soktu
Canım çok anladigim soylenemez ama atarsan hepimiz bir yorum yaparız isteAnliyorsan ultrason resmi atabilir miyim
Geçen gün sanki lc waikiki nin sayfasında görmüştüm bir göz gezdir istersen
Tunik - LC WAIKIKI - 399,99 TL
Suyeşili Bisiklet Yaka Uzun Kollu Hamile Triko Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0W9540Z8-QQ4www.lcwaikiki.com
LC de var diye biliyorum oluyordu hep
Lc waikikiden sipariş verdim geldi gayet kaliteli netten olunca da hesaplı geldi bana oraya bakabilirsin defactonun sitesinde de vardı sanki
Defacto ya bakabilirsiniz kenarı yırtmaçlıuzun tişörtler var
Arkadaslar uzun olanların çoğu kışlık triko. İzmir 35 derece. Uzun dediğiniz tişörtleri boyu 175 e yakin olan bende belde duruyor anca.lcw ve defactoya hep bakıyorum ama yok istediğim gbi birseySen yazınca baktım lcw ye var canım kalcayı kapatır baktın mı oraya daha mı uzun ıstıyorsun bilemedim ama
Ben tesettürlü olmadıgın için pek bilgm yok canım daha inceler 1 aya gelir belki şuan normal kıyafetlerın cok mu dar gelıyoArkadaslar uzun olanların çoğu kışlık triko. İzmir 35 derece. Uzun dediğiniz tişörtleri boyu 175 e yakin olan bende belde duruyor anca.lcw ve defactoya hep bakıyorum ama yok istediğim gbi birsey
Öyle miymiş ben de merak ediyorum nasıl yorumlanıyor aceba sağlıklı olduklarını öğrenince cinsiyet merakı iyice sarıyorKızlar günaydınn
İkili tarama testi sonuçlarını atmış doktor hepsinde 1/rakamlar gibi ifade var doktor sorun yok yazmış. Şükür
burada hcg ile ilgili konuşulmuştu değerin 41bin çıkmışş
Bende bütün teoriler kız diyordu hcgye göre erkek mi şimdiii ??? Bu hcg de cinsiyet tutma oranı nedirr
Evet yaa bende burada okudum 50bin üstü kız deniyor sizin kız bu durumdaaa, benim de erkek oluyorr. Ama bende tüm takvimler ramzi nub kız diyodu kafam karıştııı iki hafta var daha cinsiyet öğrenmemeeeÖyle miymiş ben de merak ediyorum nasıl yorumlanıyor aceba sağlıklı olduklarını öğrenince cinsiyet merakı iyice sarıyor
Arkadaslar uzun olanların çoğu kışlık triko. İzmir 35 derece. Uzun dediğiniz tişörtleri boyu 175 e yakin olan bende belde duruyor anca.lcw ve defactoya hep bakıyorum ama yok istediğim gbi birsey
Kızlar günaydınn
İkili tarama testi sonuçlarını atmış doktor hepsinde 1/rakamlar gibi ifade var doktor sorun yok yazmış. Şükür
burada hcg ile ilgili konuşulmuştu değerin 41bin çıkmışş
Bende bütün teoriler kız diyordu hcgye göre erkek mi şimdiii ??? Bu hcg de cinsiyet tutma oranı nedirr
Benim 40bin çıktı erkek bende tutmuş oldu yani 50bn üstü kız deniyorBenim de ikili tarama testim çıkmış değerler normal diyor, HCG değerim 96binlerde yani kız mı erkek mi sizce
ilk gebeliğinde neden kaybettin canım baya büyükmüş basın sagolsun agrılar normal diyolar benmde alt karın agrım var mesela doktora gidince sorucamKızlar 13 haftalık hamileyim sağ boşluğunda ağrı var ve sag kasığımda doluluk hissediyorum .ilk gebeliğim 16 hafta düşükle sonuclandi çok korkuyorum ondan böyle bı durum yasayn var mı yarın devam ederse dr.a gidecem.
İkili tarama testinin sonucu e nabiza mi düşüyorBenim 40bin çıktı erkek bende tutmuş oldu yani 50bn üstü kız deniyor
Devlet hastahanesinde yapıldıysa düşer ama özel muayenehane ve özel laboratuvar düşmez :)İkili tarama testinin sonucu e nabiza mi düşüyor