- 13 Ocak 2021
- 1.141
- 828
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.981
Ayrıntılı ultrasona şimdiden randevu alsam iyimiş anca sıra geliyormuş 2 hastanede varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çin erkek japon rus takvimi kız dedi doktor erkek gibi çıkıntı var dedi bakameneeeeem ilk defa denediğim bi teori %86 erkek diiiddiiii.. hep kız diyordu baktığım tüm teoriler
Evettt Ramzi ve Rus takvimi tuttu oğlum olacakpeki şu an belli oldu mu:)) benim de rus ve çin farklı :)
ramziye kaçıncı haftada bakılıyor:) şu an nöbetteyim usg yok yarın atsam cevaplanır mı acaba:) :)Evettt Ramzi ve Rus takvimi tuttu oğlum olacak
Daha hakim arkadaşlar vardır ama ben 5. Ve 6. haftalar diye biliyorum Burda baka baka öğrendim usg atınca bakarız karından mı vajinal mi bir de onu yazarsınramziye kaçıncı haftada bakılıyor:) şu an nöbetteyim usg yok yarın atsam cevaplanır mı acaba:) :)
Daha hakim arkadaşlar vardır ama ben 5. Ve 6. haftalar diye biliyorum Burda baka baka öğrendim usg atınca bakarız karından mı vajinal mi bir de onu yazaçok
çok teşekkürler:) şimdiden. tabi atarım ama 5-6. haftada sadece kese vardı bebeği 7 de gördük:)Daha hakim arkadaşlar vardır ama ben 5. Ve 6. haftalar diye biliyorum Burda baka baka öğrendim usg atınca bakarız karından mı vajinal mi bir de onu yazarsın
Maşallah gözün aydın canımGunaydin arkadaslar bugün kontrolüm vardi gelişimi güzel cok şükür 5 gün de önde cıktı ense kalinligi burun kemigine bakıldı iyi cıktı ikili test yaptiracaktim ben aslında ama doktor down sendromu riskine bakiliyor sorun olursa aldirmayi düşünüyorsan yaptir dedi nift test öneriyorum istersen dedi daha sonra benim önceki doğumum ölü doğum olduğu icin periteneloga gönderdi ama randevu bulabilirim insAllah
Yaaa çok tatlı maşallahBide 4 boyutlusu var
Gozunaydin canım. İnşallah sonuçların da güzel çıkarKontrolden çıktımmm
Sat 11+4 ama biz 12+1gözüküyoruz, ense kalınlıgımız falan iyi geldi şükür, kan verdim iki güne çıkar dedi doktorumuzz
Cinsiyet için 2 hafta sonraya gün verdiii birazdan videolardan kırpıp ikra meyraya atacağım bakalım ne tahminde bulunacak
Gozunaydin canımKızlar merhabalaaar, umarım hepiniz iyisinizdir. İkili test sonucum çok şükür normal çıktı. Darısı diğer sonuç bekleyen ailelerin başına. Son muayene (12+5 iken) ultrason görüntülerinden iki tanesini bırakıyorum sizlere cinsiyet tahminleriniz için. . Ben o nub teorisi filan hiç anlamadım çok baktım da, anlayanlarınız yorum yapabilir mi?
Eki Görüntüle 2846271 Eki Görüntüle 2846272
Anladım ben rutin sağlık ocağında test yaparken beta hcg ye bakılmıştı aynı dönem. İşine yarar mı bilmiyorum ama 73500 gibi bir değerdiAnladım canım, benim ikilinin sonucuna göre bakarız demişti. Sonuç normal sıkıntısız dedi ama aklıma beta değeri ile ilgili bir şey takıldı. Ahter Bey'e yazmaya da çekindim.
1 haftada çıktı canım benim sonucumKızlar Nift yaptıran arkadaşlar kaç günde gelmişti sonuçlarınız
İnsallah en hayırlısı olur hepiniz icin ne demek görebildikce, zaman buldukca her daim cevaplayalim birbirimiziÇok teşekkür ederim canıım Benim içime doğmalarım sürekli değişiyor, bi kız bi erkek gibi geliyor Ama nedense çocukluğumdan beri ilk çocuğum kız olsun ikincisi erkek olsun istemişimdir. Bakalım hayırlısı artık Çok teşekkürler yanıtın için!
Canım merhaba, beyaz akıntı normal benim de var. Ağrın olduğu zaman bol bol dinlen, rahatladığını göreceksin.
Oyyy cok sevindim guzel cikmasina hayirlisi olsun kizcennnNifty testinin sonucu 1 haftada çıktı ben şok. Şükür temiz geldi. ygmygm kızımız olacak listeye ekleyebilirsin
Bana da duosvit yazdıBana regenesis mac yazdi, bir de coledan d3 3 damla.
Ayni canm folik asit miktari evet
Duymadim cnm, benimkini de duymamistim zaten ama icerikleri aynidir herhalde..Bana da duosvit yazdı
Sağ ol kuzumAnladım ben rutin sağlık ocağında test yaparken beta hcg ye bakılmıştı aynı dönem. İşine yarar mı bilmiyorum ama 73500 gibi bir değerdi
Bana parolanızı cok minoset iyi geliyor bilginiz olsunGünaydın kizlar, dun berbattim, migren tuttu cok fena, ilaç içmeden ne yapabiliyorsam yaptım, ama cok zorladi.. migren tutunca parol icsem de cok bsy fark etmyor zaten.. bugun biraz daha iyiyim. Sizler nasılsınız?
Kaldırmayın zaten hamilelere böyle is yaptırmamalari lazım. ALLAH korusun ya birsey olsa..kendinize bunu yaptirmayinArkadaşlar merhaba bir sorum olucakti bende 11 haftalık hamileyim ve çalışıyorum bazen çok nadirde olsa ağır şeyler kaldırmak zorunda kalıyorum bu bebeğe zarar verirmi sizce.
folik asit var benimkinde bu da içindekilerbunun içerisinde folik asit yokmuş gittiğimde sorayım buna geçeyim
Benim de oluyodu sağ tarafımda dinlendim iş yapmadım şimdi daha iyi hissediyorum iş yapınca tekrar oluyo bir de progestan başladı doktor bana 12.haftamda benim biraz sıkıntı var plasenta aşağıya yerleşmiş o yüzden.. sen de dikkat et ama düşük olmaz bu belirtiler normal bence kanama olması lazım onun içinKızlar 13 haftalık hamileyim sağ boşluğunda ağrı var ve sag kasığımda doluluk hissediyorum .ilk gebeliğim 16 hafta düşükle sonuclandi çok korkuyorum ondan böyle bı durum yasayn var mı yarın devam ederse dr.a gidecem.
Geçen gün sanki lc waikiki nin sayfasında görmüştüm bir göz gezdir istersenBu arada arkadaşlar hamile tunik bulamiyorum ya...kac siteye baktım hep kısa tisort...bende basen var kısa sevmiyorum...tunik bulan varsa bana da o siteleri yazarsa sevinirim
LC de var diye biliyorum oluyordu hepBu arada arkadaşlar hamile tunik bulamiyorum ya...kac siteye baktım hep kısa tisort...bende basen var kısa sevmiyorum...tunik bulan varsa bana da o siteleri yazarsa sevinirim