- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.541
Maşallah çok güzel darısı bize inşallah buradaki mesajları dinleyerek kahvaltı yapıp gitmek en iyisi herhaldeSelam kızlar
12+6 olarak bugün kontrolümüz vardı. (Ultrason ölçümünde 13+3 çıktı)Bir erkek haberi de benden gelsin o zamaaannn hayırlısıyla Çok net gördük pipiyi valla her yerini gösterdi bizimki başka bişey olmasın diye ısrarla sordum doktora yok benzemiyor bu başka şeye dedi
Bugünkü kontrolümüz ise o kadar keyifliydi ki ilk kez böylesine duygulandım ve mutlu oldum
Sizlerin yazılarından yola çıkarak sabah sağlam bi kahvaltıyla gittim ve gerçekten de kıpır kıpır gördük şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguları
Ense ve burun ölçümlerimiz normal çıktı. Eşimin de ısrarıyla( hazır olmak adına) İkili için kan verdim haftaya belli olacakmış. Fiyat merak eden arkadaşlar görmüştüm, biz özelde 130 gibi bişey ödedik.
Bir de doktorum d vitamini takviyesi verdi multivitamine ek olarak. Benden haberler bu kadar darısı merakla bekleyen herkesin başına. Bir ay şimdi nasıl geçecek bilmiyorum