Kızlar MUTLAKAAAAA kendinize pipetli kapaklı bardaklardan alin (plastik de oluyor kavanoz gibi cam da), hic olmadi bildiğiniz çocuk sulugu alin pipetli ve sürekli yanınızda taşıyıp yudum yudum için. Böylece bardaktan icer gibi mideniz bulanmaz ve yavas yavas da miktari artirmis olursunuz. Kendinizi zorlamadan, azar azar. Ise yarayacak
benim işyerinde ayri, evde ayrı birkac tane var ve hic su sorunum yokken bu sekilde ictigim için cok fazla ictigimi fark ettim, kac kere doldurdugum belli değil, anlamiyorum bile su ictigimi
Harikaaaa, maasallahhhhh kuzucugumuzaaaa
cok sevindim canim. Multivitamine mi gecmis sanki, benim belki haftaya gecer daha vermedi bekliyorum ne verecek diye
Bsycik olmaz o kadardan cnm
Her zaman en iyisi cok cinsiyetci takilmadan soft renkler kullanmak. Gelisim açısından da cok daha güzel. Tabii tek şok esyalar değildir psikoloji var isin icinde
Canm yukarda bi yazi yazdim su ile ilgili, onu oku mutlaka
Oyhh yerim, maasallahhh. Tam cinsiyet zamani gitmis olursun
ikili test isini ne yaptin cnm
Nub degil de, çünkü orasi belli olmuyor ama erkek hissettim
saglikla gel kuzuuuu
Bacak arana yastik koyup sola ya da saga dogru uzan canim, yastik koymazsam bende de agri olabiliyor huzursuz uyuyorm, böyle cok daha iyiyim.
Ben de dogal yaglari karistiracagm canm bi liste yapmistim, en mantıklısı bana da böyle geliyor