- 13 Haziran 2011
- 12.640
- 7.664
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #8.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 litre neki ben 5 rahat iciyorumdirFazla icmenin zarari olmaz csnim 3 litreye kadar icin diyorlar
Ah kuzum 60 gramlık halinle orda ne derdin var acaba ekmek elden su göldenTeoriden anlamıyorum ama maşallahEki Görüntüle 2838854 teyzoslar cok dertliyim ellerim basimda dusunuyorumEki Görüntüle 2838854 Bu arada nub teorisinden anlayan arkadaslar var mi cinsiyet tahmini yapabilen
Yok cnm ben değilim benim daha çıkmadı sonucum. Benimde risk çıkabilir yas 36Ah kuzum 60 gramlık halinle orda ne derdin var acaba ekmek elden su göldenTeoriden anlamıyorum ama maşallah
Belki genetik test yaptırırım diyen sen miydin, karar verdin mi
Evet ilk hamılelıgımde aynıydı hem bulantı hen kıloIyi bari yalnız degilmisim:)
Bulanti varken genelde kilo veriliyor ama siz baya sanssizsiniz o zaman. Hadi bende bulantı yok istah var sadece
Benimde 75 kilo ile başladı gebeligim. Neyseki biy 1.72
Bende cok fazla iciyorum.buda iyi değildir herhalde
Benim ayni baya aşağıda bakiyor
SagolGözün aydın canım
Kızlar suyunuza bir dilim limon atarsanız belk8 daha rahat içersiniz
Ben fazla ümitlenmeyeyim o zaman bidahaki kontrolüme 20 gün var daha napalim bekleyecegiz artik hayırlısıBenim 11+1 de kalça genişliğinde %75 kız demişti geçen hafta 12+2 de hala geniş açı kız olma ihtimali fazla demişti. Bu hafta bi anda pipi gördü doktor .. iyiki kendimi kaptırmamışım çünkü kız istiyordum. ama yine de bi hayal kırıklığı olmadı değil ..tabiki önce sağlık ..14-15. haftaya kadar kız gibi gözüküp pipi çıkabiliyor bi anda . Sizde 2 hafta daha sabredin kesinleşinceye kadar
Aslında limon ve kokusu bulantiya da iyi geliyorEvet ilk hamılelıgımde aynıydı hem bulantı hen kılo
Sagol
Canım benım içerken degıl içrikten sonra bulanıyo
Masallah3 litre neki ben 5 rahat iciyorumdir
Bi deniyimm canım soguk su bir tık iyi oluyorAslında limon ve kokusu bulantiya da iyi geliyor
sağlıkla gelsin inşallah sürpriz yaptı demekki pipi sürpriziBenim 11+1 de kalça genişliğinde %75 kız demişti geçen hafta 12+2 de hala geniş açı kız olma ihtimali fazla demişti. Bu hafta bi anda pipi gördü doktor .. iyiki kendimi kaptırmamışım çünkü kız istiyordum. ama yine de bi hayal kırıklığı olmadı değil ..tabiki önce sağlık ..14-15. haftaya kadar kız gibi gözüküp pipi çıkabiliyor bi anda . Sizde 2 hafta daha sabredin kesinleşinceye kadar
Maşallah kocaman olmuş ben 12 gündür görmedim benimki de bu kadar olmuştur heralde bu arada tam emin olamadım büyümüş çünkü 1 hafta önce daha net belli olurdu ama erkek olabilir sankiEki Görüntüle 2838854 teyzoslar cok dertliyim ellerim basimda dusunuyorumEki Görüntüle 2838854 Bu arada nub teorisinden anlayan arkadaslar var mi cinsiyet tahmini yapabilen
Maşallah canım gözün aydın o kadar dayanamaz arada bı kere daha gidersin kesin
Maşallah kocaman olmuş ben 12 gündür görmedim benimki de bu kadar olmuştur heralde bu arada tam emin olamadım büyümüş çünkü 1 hafta önce daha net belli olurdu ama erkek olabilir sanki
Benim de oğlum var ve aynı böyle düsünüyorum :)İlki erkek kız olursa güzel olur tabi yine erkek olursa da süper çünkü aynı cins olunca kardeşler paylaşım fazlalasiyor mu sanki. Allah geçim versin kuzularima. Tüm kardeşlere
Benim de oyle canim, limon damlatmak iyo geluyor icineBenim
Benim canim cok su istiyor ama içerken tiksiniyorum ya
Ogluş da bambaşka bir aşk oluyor, sağlikla gelsin insBenim 11+1 de kalça genişliğinde %75 kız demişti geçen hafta 12+2 de hala geniş açı kız olma ihtimali fazla demişti. Bu hafta bi anda pipi gördü doktor .. iyiki kendimi kaptırmamışım çünkü kız istiyordum. ama yine de bi hayal kırıklığı olmadı değil ..tabiki önce sağlık ..14-15. haftaya kadar kız gibi gözüküp pipi çıkabiliyor bi anda . Sizde 2 hafta daha sabredin kesinleşinceye kadar
Daha 11. Haftadayim ama benim de bariz karnim ciktiMerhaba arkadaşlar kısmetse ben de kasım annesi olacağım
Sizlere bir sorum var. Öncelikle yakın zamanda kontrole gidenler ve karından muayene olanlara sorum bebeğimiz şuan tam olarak nerelerde bundan önceki haftalarda vajinaya yakın kısımdaydı leğen kemiğinin altında. Bu haftalarda göbek deliğine doğru çıkıyormuş ultrason cihazını orada mı tuttular
Bunu merak etmemin diğer sebebi son haftada karnım davul gibi şiş ve sert. Karnımın çok çabuk çıktığını düşünüyorum Gazdan desem de değil hiçbir rahatsızlığım yok o konuda şükür
Demek ki neymis, unisex takiliyormusuz :)Benzer bir durum arkadaşımın başına geldi 7aylıktı kız demişti doktorlar herşeyini aldılar odası kıyafetleri herşeyi hazırdı son muayenede doktor erkek demiş kordonun arkasına saklamış pipisini görememişler aylarca hayatımın şokunu yaşıyorum demişti
Birsey olmaz bence hic takilma canim. Bana llk gebelikte arkamdan araba carpmisti.. cok siddetli degildi ama oldugum yerde sarsilmistim ve cok korkmustum. Birkac gun bebek kipirmadi sonra normale dondu. Dr bebek strese girmistir dedi,olabiliyor boyle seylerKızlar merhaba dün aksam biraz üzülmüştüm ağlamıstım bu sabah çok tiksintim yok kusmadımda karnında indi sanki dün daha şişkindim . birde az önce alt kısımda kesik kesik ağrım oldu bebeğine bişey olmamıştır inş
Benim de 35 canım ondan sordum,bende risk çıkmadı,genetik test yaptırsam mı yaptırmasam mı hala kararsızım yaYok cnm ben değilim benim daha çıkmadı sonucum. Benimde risk çıkabilir yas 36
ne kullanıyorsun peki canım ben daha başlamadım başlamam lazımBen de önümüzdeki perşembe gideceğim canım aynı dediğin gibi oldu bir anda çıkıverdi içim dar galiba Benim biraz minyon tipliyim zaten.
Hemen apar topar yağlara başladım çatlamayayım diye aman siz de ihmal etmeyin büyüyecek artık bu yerinde durmuyor
hadi ya tüh doktorlar halden anlamıyor ki neyse iyimiş ya çok şükür bakalım inşallah sonuçlarımız güzel çıkar bende yasaktan sonra gidicem haberleşiriz yineValla gittik ama saniyelik surdu ultrasyon kalktim hemen detaylı hiç baklimadi NT baktı sadece 1 mm çıktı. Kan felan verdim haftaya cikvakmis sonuç . Baya sinir oldum. Bebeğimi hiç goremedim şimdi yasaklardan sonra gideceğiz artık.
Kişiden kişiye değişiyor o yüzden çıkma ihtimali var . Bazılarının iç karnı geniş oluyor minicik göbeği oluyor bazılarının içi dar kocaman göbeği oluyor amin insallahYaşasın karnı erkenden çıkan bir ben değilmişiiimm
Hoşbuldum
Netten baktım 16-20. Haftadan önce karın çıkmaz belli olmaz filan yazıyor. Ben de o yüzden gazdır dedim. Ama gaz gibi de değil ilk haftalarda yaşamıştım o gaz şişliğini biliyorum çünkü. Yalnız olmadığıma çok sevindim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
Aynen Cnm ona seviniyorumİnşallah canım ya havalarda ısınıyor ıhtıyacta artacak
Yeni umut 4.ayda rahatlarsın inşallah bakalım benım ne olacak
Buda cok ıyı canım kalıcı olmayacak demek
Oyy maşallah kuzum gozunaydinKızlar kontrolden geldik cok sukur kıpır kıpırdı cok guzeldi :) 3 hafta sonra gel dedi ama ben 16 da geleyı mi diyince tamam öyle yap dedi :) inşallah bir sıkıntı olmazsa o zaman giderim
Yaa merakla bekliyorum ne zaman söyler acaba bişey dedi miAynen öyle canim yaa, acip açıp videoyu izliyorum mm
Benim de içime öyle doguyor ama, kiz diyenler ezici çoğunlukta