- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #8.561
İnşallah sağlıklıdır ya Ne zaman düzelicezBenimde acı var ama taş gibi değiller artık bende panik oldum bu sebepten bulantımda hafifledi sanki bu gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıklıdır ya Ne zaman düzelicezBenimde acı var ama taş gibi değiller artık bende panik oldum bu sebepten bulantımda hafifledi sanki bu gün
Canım çol sevindim Allah sağlıcakla tamamına erdirsinTeyzeler kız olduğumuz kesinleşti Perinatolog muayenem çok güzel geçti çok şükür miniğimin sağlıklı olduğunu gördük 7 saat yol gittik yoruldu galiba uyuyordu Ordan burdan dürte dürte uyandırdık hanımefendiyi Darısı tüm hamişlerin başına hep güzel sağlıklı haberler alalım inşallah
afiyet oldun tekrar bende bu aksam yemegınden tiksindim yineHer gun degil ama kizzz, toplasan 3-4 kere yapmisimdir, minicik kahve yanı bardaklarindan nolcek yedim valla cok iyi geldi
Aminnn kuzummm inşallah
Al benden de o kadar, sevmedigim bir seyi nasil canim çeker
İnşallah canım. Rabbim ne derse o suçlanmanın bi faydası da yok doğurana kadar hatta hep böyle olacak artık analık çok başka çok başka hepimiz sağlıçakla alalım kucağımıza korkularımız son bulsun rahat olalım tadını çıkaralım okadar çok isterim ki böyle olmasını Çünkü her günüm korkulu kızım kardeş diye seviyor karnımı allahım diyorum birdaha kızıma kardeş acısı gösterme geçen sefer kahroldu ve çok ağladı hangi birini anlatayımİnşallah sağlıklıdır ya Ne zaman düzelicez
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallahGünaydın kızlar biraz önce doktorum aradı 2li testin kan sonuçları çıkmış herşey yolunda çok şükür Bundan sonrada Hepimiz iyi güzel haberler alırız inşallah sağlıkla gelsinler sağlıcakla kucaklayalım
Bir kereden bişey olmaz kuzum yeNormal zamanda hamburger kola vs hic sevmem, deli gibi canim cekiyor, ti allammm
Yaaa gözün aydın canımTeyzeler kız olduğumuz kesinleşti Perinatolog muayenem çok güzel geçti çok şükür miniğimin sağlıklı olduğunu gördük 7 saat yol gittik yoruldu galiba uyuyordu Ordan burdan dürte dürte uyandırdık hanımefendiyi Darısı tüm hamişlerin başına hep güzel sağlıklı haberler alalım inşallah
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziTeyzeler kız olduğumuz kesinleşti Perinatolog muayenem çok güzel geçti çok şükür miniğimin sağlıklı olduğunu gördük 7 saat yol gittik yoruldu galiba uyuyordu Ordan burdan dürte dürte uyandırdık hanımefendiyi Darısı tüm hamişlerin başına hep güzel sağlıklı haberler alalım inşallah
Sag ol canım Hadi ya, istemiyor mu canin kiyamamafiyet oldun tekrar bende bu aksam yemegınden tiksindim yine
Yedim vallaGözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallah
Bir kereden bişey olmaz kuzum ye
Yaaa gözün aydın canım
Diger belirtiler nasil bulanti falanÖyle mi ya acile gidesim var düşün aynı kalsın da inmesi anormal diiil mi
Afiyet bal şeker olsun bebise lop lop et olsunSag ol canım Hadi ya, istemiyor mu canin kiyamam
Yedim valla
Yemek yıyorum bulantıya ragmen tam gaz ama bazı besinlere karsı tıksınme oluyor oylekı gormek bıle ıstemıyorum umarım bır kac haftaya gecerSag ol canım Hadi ya, istemiyor mu canin kiyamam
Yedim valla
Evet malesef kürtaj oldum pazartesi gerçekten gelişmiyorsa birşeyler düzelmiylrHayirli sonuçlar alırsınız ins. Unutmayın sagliksizsa zaten gelisimleri gebelik bir şekilde son buluyor
Daha çok cok erken ki....ben ilk gebeligimde kizimi 24.haftada hissetmiştim o kadar gec
Sağlıksız gittiği belliydi canım ama bir umut bekledik ama gelişmediler pazartesi kürtaj oldumMesajınızı görünce merak ettim naptınız nedir son durum
Çok üzüldüm canim ikiz gebelikti galiba degil mi .Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin insAllah 37.haftada bebeğini kaybetmis bi anne olarak üzüntünü çok iyi anlıyorum ama dediğin gibi sağlıksız gebelikler bir sekilde sonlanıyorSağlıksız gittiği belliydi canım ama bir umut bekledik ama gelişmediler pazartesi kürtaj oldum
Bulantım hafif oluyor hep hafifti baş dönmem çoktu bugün kabızlık devam neye bakıcam bilmiyorum ki yarın bi gitmeyi düşünüyorumDiger belirtiler nasil bulanti falan
Bende çok üzüldüm ama atlatmaya çalışıyorum , adına çok üzüldümm Allahım sabır versin ama tekrar gebesin sanırım 10 haftalık gözüküyor forumdaÇok üzüldüm canim ikiz gebelikti galiba degil mi .Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin insAllah 37.haftada bebeğini kaybetmis bi anne olarak üzüntünü çok iyi anlıyorum ama dediğin gibi sağlıksız gebelikler bir sekilde sonlanıyor
Merhaba canım. Evet doktor tawsiyesiydi . Çok şükür bebekle ilgili herşey normaldı . Benim damarlar biraz sıkıntılı çıktı yüksek tansiyon yapabilirmiş ama inşallah sorun yaşamadan atlatıcaz. Asprine başlattı bugün kendi doktorum. 34. Haftaya kadar içeceksin dedi. Beslenmeme de dikkat ederim. Sağlıkla geçer hamilelik ve sağlıkla doğar inşallah Artık netten okumamaya karar werdim , az bilmek iyidirCanım sen nifty testi vermemişmiydin ? Yanlış mı hatırlıyorum doktor mu istedi ekstra perinatolağa gitmeni ? Umarım önemli bir sorun olmadan atlatırız bu süreci gecmis olsun canım
Maşallah canım erkek demek saglıcakla gelsin
Uyku degıl ama bende sık açıkıyorum ,resmen içim cekiliyor
Maşallah canım sağlıcakla gelsin
Bana kız gibi geldi
Bizde özledik nerelerdesiniz güzel anne
Merhaba .Bana da bugün yeni witaminler verdi Demek herkesin tarzı farklı .13. Haftadayız. Regenesis max , ocean d3 wit verdi. Bugüne kadar ben de sadece folik kullanıyordum.Bu arada kızlar doktorum 16. Haftaya kadar ilaç içme kes hepsini dedi,folik içiyordum sadece zaten bıraktım.16. Hafta vitamin ve kan ilacı yazdı onlara başlayacağım,boşuna vücuduna yüklenme o kadar dedi.Vitaminin adı pregnam,kan ilacı lipofix ..
Evet canim şükür yeniden hamileyim sende biraz kendini toparla hazır hissettiğinde yeniden nasip olur insAllahBende çok üzüldüm ama atlatmaya çalışıyorum , adına çok üzüldümm Allahım sabır versin ama tekrar gebesin sanırım 10 haftalık gözüküyor forumda
Anladim canim git bi için rahat etsin ama birşey yoktur içini ferah tutBulantım hafif oluyor hep hafifti baş dönmem çoktu bugün kabızlık devam neye bakıcam bilmiyorum ki yarın bi gitmeyi düşünüyorum