- 24 Ağustos 2020
- 248
- 131
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #8.581
İnşAllah canım 3 4 sonra başlıcam güzel olur herşey inşAllah hepimiz içinEvet canim şükür yeniden hamileyim sende biraz kendini toparla hazır hissettiğinde yeniden nasip olur insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım 3 4 sonra başlıcam güzel olur herşey inşAllah hepimiz içinEvet canim şükür yeniden hamileyim sende biraz kendini toparla hazır hissettiğinde yeniden nasip olur insAllah
Anladım canım ,çunkü bende nifty yaptırdım ama henüz kadın doğum doktoruma gitmedim.Ekstra perinatoloğa yollar mı henüz bilmiyorum.Hayrlısı olsun inşallah ,sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ,tek duam buMerhaba canım. Evet doktor tawsiyesiydi . Çok şükür bebekle ilgili herşey normaldı . Benim damarlar biraz sıkıntılı çıktı yüksek tansiyon yapabilirmiş ama inşallah sorun yaşamadan atlatıcaz. Asprine başlattı bugün kendi doktorum. 34. Haftaya kadar içeceksin dedi. Beslenmeme de dikkat ederim. Sağlıkla geçer hamilelik ve sağlıkla doğar inşallah Artık netten okumamaya karar werdim , az bilmek iyidir
Çok tedirgin oldum yaPeçete yada ped koy yine gelirse bi bakarsın kokusuz oluyordu galiba su
İnşallah normaldirEstağfurullah ne kusuru burda neredeyse hepimiz hala telaş içindeyiz hepimizin kötü tecrübeleri olmuş bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah stres yapma o daha kötü kontrol et devamı olursa mutlaka doktora danis bence devamı olmazsa normal akıntıdır zaten
Nasıl bir akintiydi acaba benden 15 gün önce çok ıslaklık oldu ve afedersiniz sarımtırak bir jel gibi birşey geldi doktorumu aradım.mantar olmussundur gel dedi ama o günden sonra olmadı ben gittim muayene etti çok şükür bir sorun çıkmadı inşaallah sizdede bir sorun yokturÇok tedirgin oldum ya
CNım çok geçmiş olsunSağlıksız gittiği belliydi canım ama bir umut bekledik ama gelişmediler pazartesi kürtaj oldum
Günaydın canım bende bu gün Dr gidicem randevum yoktu ama aradan alırım seni dedi sende baba haber ver tamam mı inş bebeciklerimiz iyidir neden böyle panik olduysak bir anda akşam stresten ağladım gece çok tedirgin ve korkuyorum dua edin kızlar bişi olmasın bebişlerimize artık kendiliğinden geçmiş olsun belirtilerBulantım hafif oluyor hep hafifti baş dönmem çoktu bugün kabızlık devam neye bakıcam bilmiyorum ki yarın bi gitmeyi düşünüyorum
Canım selam, ben de pazartesi gittim. Aynı vitaminleri verdi doktorumuz. Bunların içinde zaten folik asit var dedi.Merhaba .Bana da bugün yeni witaminler verdi Demek herkesin tarzı farklı .13. Haftadayız. Regenesis max , ocean d3 wit verdi. Bugüne kadar ben de sadece folik kullanıyordum.
İnşallah ya benim ki renksizdiNasıl bir akintiydi acaba benden 15 gün önce çok ıslaklık oldu ve afedersiniz sarımtırak bir jel gibi birşey geldi doktorumu aradım.mantar olmussundur gel dedi ama o günden sonra olmadı ben gittim muayene etti çok şükür bir sorun çıkmadı inşaallah sizdede bir sorun yoktur
ALLAH yardımcınız olsun. Bende kürtaja gerek kalmadan dusuk yapmistim. Zor surecler ama yaşasaydı sağlıksız olacağını bilmek insanin içini rahatlatıyor bir nebze. O yüzden üzülmemeye calisin ALLAH saglikli ve hayırlı bir evlat nasip etsin insallahEvet malesef kürtaj oldum pazartesi gerçekten gelişmiyorsa birşeyler düzelmiylr
Çok üzüldüm canm inşallah ilerleyen zamanda rabbim kucağını bebekle doldururSağlıksız gittiği belliydi canım ama bir umut bekledik ama gelişmediler pazartesi kürtaj oldum
Malesef.. En azından kusmuyorum diye teselli ediyorum kendimi ama ne yesem geçmeyen bir tat daha sinir bozucu...Metal tadı değil mi, evet ondan bende de var. Ve o tadı hissettiğimde hemen midem bulanıyor. Benimde hiç geçmedi. İlk başladığında tecrübesizlikten, dişlerim kanıyor sanıyordum
Aynen canım öyle dedi bana da . Ben balık çok yiyemiyordum haftada iki haftada bir ancak yersem söyledim onu, omega da var iyi olduCanım selam, ben de pazartesi gittim. Aynı vitaminleri verdi doktorumuz. Bunların içinde zaten folik asit var dedi.
Bence yönlendirmez , 20. Haftada yolluyorlarmış. Benim eskiden geçirdiğim gebelikle ve damar anomalim vardı onlarla alakalı yolladı. Öyle bir öykü olmadıkça gereksiz gelebiliyor, kendileri de ölçüyorlar .Anladım canım ,çunkü bende nifty yaptırdım ama henüz kadın doğum doktoruma gitmedim.Ekstra perinatoloğa yollar mı henüz bilmiyorum.Hayrlısı olsun inşallah ,sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ,tek duam bu
Günaydınlar hanımlar, ikili testim çok şükür olumlu geçti ama ben cinsiyeti göremedim, on beş gün daha beklemem gerekecek şimdiİnşallah sen de mutluluktan havalara uçarsın
Çok şükür sevindim Olsun tekrar gitmek için bahanen oldu çünkü bir ay sonra çağırıyorlar artık, ben nasıl bekleyeceğim diye dert olduGünaydınlar hanımlar, ikili testim çok şükür olumlu geçti ama ben cinsiyeti göremedim, on beş gün daha beklemem gerekecek şimdi
Merhaba güzel anne adayları çok güzel.bir anı defteri aldım belki sizlerde biliyorsunuzdur ama bilmeyen yada nasıl birsey alsam diye kararsız olan anne adaylarına belki faydalı olur diye resmini atmak istedim ben anlamadan önce çok kararsız kalmıştım ama çok beğendim çok detaylı bir anı defteri olmuş
Teyzeler kız olduğumuz kesinleşti Perinatolog muayenem çok güzel geçti çok şükür miniğimin sağlıklı olduğunu gördük 7 saat yol gittik yoruldu galiba uyuyordu Ordan burdan dürte dürte uyandırdık hanımefendiyi Darısı tüm hamişlerin başına hep güzel sağlıklı haberler alalım inşallah