- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.601
Bu teoriler çöp oluyordu sırasıylaŞu an teori çöppppp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu teoriler çöp oluyordu sırasıylaŞu an teori çöppppp
Tesekkur ederim Benim karantinam dün bitti 12 gündür koku yoktu bugün keskin kokular almaya başladım kolonya dezenfektan cif gibi diğer kokuları hala alamıyorumTeşekür ederim sana da geçmiş olsun cnm bir daha yaşamayın inşallah. Peki koku kaybın ne kadar süre sonra düzeldi? Tedirgin bir şekilde bekliyorum
Canım iyiye gitmene çok sevindim umarım çabucak geçer bu günler. Evet çok korkuyorum. Kaç gündür kızlarım annemde hem onlara bulaşmasın bişey varsa diye hem de küçüğü anneme çok bağlı ona da bişey taşımasın diye kızlarımi çok özledim bebek için de endişe ediyorum tabi bugün gördüm gerçi iyi çok şükür biraz rahatladım. Kaçıncı gününüz bugün ?
Ben sormayı unuttum. bı dahakine sorarım artık
Kaç haftalikta belli oldu cnm,Allah sağlıkla kucağına almayi nasio etsinEvet dün belli oldu benim , oğluşum olacakmış inşallah sağlıkla
11 haftalıkken kan vermiştim canım , sonuç hızlı geldi 12 haftalıkken öğrendimKaç haftalikta belli oldu cnm,Allah sağlıkla kucağına almayi nasio etsin
Aaa yeni bitmiş ben çok oldu sandım. O da iyi en azından bazı kokuları almaaya başlamak insanı rahatlatır. Ben şu an koku alamadığım için kötü hissediyorum inşallah bir an önce geçer atlatırız hepimizi bu günleri sağlıkla.Tesekkur ederim Benim karantinam dün bitti 12 gündür koku yoktu bugün keskin kokular almaya başladım kolonya dezenfektan cif gibi diğer kokuları hala alamıyorum
Ay inşallah ya aynen öyle çok garip bi his kokusuz yaşamakAaa yeni bitmiş ben çok oldu sandım. O da iyi en azından bazı kokuları almaaya başlamak insanı rahatlatır. Ben şu an koku alamadığım için kötü hissediyorum inşallah bir an önce geçer atlatırız hepimizi bu günleri sağlıkla.
Aynen tad almayı da bastırıyor bir tık sanki.Ay inşallah ya aynen öyle çok garip bi his kokusuz yaşamak
Evet insan tırsıyor bi an gidip bi şeyler tadıyorsun acaba kenndi kendime evham mı yaptım diyeAynen tad almayı da bastırıyor bir tık sanki.
Aynen öyle ya Mesela dün gece kahvenin kokusunu almadım çiğ şekilde ağzıma attım tad alıyor muyum diye , berbat biseydiEvet insan tırsıyor bi an gidip bi şeyler tadıyorsun acaba kenndi kendime evham mı yaptım diye
Aynen öyle ya Mesela dün gece kahvenin kokusunu almadım çiğ şekilde ağzıma attım tad alıyor muyum diye , berbat biseydi
Canım gercekten zor biliyorum sakin olmaya çalış. Hiç birşey olmayacak en buyuk belırtın tat ve koku olacak atlatacaksın kolayca inşallahTestim de pozitif çıktı malesef kızlar. Sakin olmaya çalışıyorum beceremiyorum
Çok şükür iyiyim kötü bişey olacağını düşünmüyorum umarım anneme bulaşmamıştirCanım gercekten zor biliyorum sakin olmaya çalış. Hiç birşey olmayacak en buyuk belırtın tat ve koku olacak atlatacaksın kolayca inşallah
İnşallah. Allah yardımcınız olsunÇok şükür iyiyim kötü bişey olacağını düşünmüyorum umarım anneme bulaşmamıştir
Geçmiş olsun canım inşallah bu şekilde atlatırsınTestim de pozitif çıktı malesef kızlar. Sakin olmaya çalışıyorum beceremiyorum
Testim de pozitif çıktı malesef kızlar. Sakin olmaya çalışıyorum beceremiyorum
İnşallah canım teşekür ederimGeçmiş olsun canım inşallah bu şekilde atlatırsın
Gerçekten çok zor sonuca kendimi hazırlamıştım oysa ki.. ama insan yine de bir umut diyor. O kadar dikkat ettim bugüne dek umarım sağ Salim atlatırız. Teşekür ederim canımÇok haklısın. Çok zor bir süreç. Bedenen olmasa bile hamileyken psikolojisi zordur eminim. Düşüncesi bile insanı korkutuyo. Ama sakin olmaya çalış olur mu İnşallah kolaylıkla atlatacaksın canım.
Geçmiş olsun canım stres yapma sakın genelde balkonda açık havada oturmaya çalış bol bol meyve tuket en kısa sürede atlatırsın inşallahTestim de pozitif çıktı malesef kızlar. Sakin olmaya çalışıyorum beceremiyorum
Geçmiş olsun insAllah çok çabuk atlatırsınız hafif şekildeTestim de pozitif çıktı malesef kızlar. Sakin olmaya çalışıyorum beceremiyorum