- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Tek seferde mi diyeyim, taksit mi olsun :))Kasım anneleri epey olgunmus meğer
Benim de ilk cocuk olacak inşallah
Ne kadar o test şuan, ben yaptirmycam sanırım
Yasadım canım korkma hatta ben inanılmaz kasık bel ve bacak ağrısı yaşadım çok şükür geçti adet olman gereken tarihten bir hafta falan geçerse ağrıların baya azalırKizlar iyi aksamlar tahminen 4+2 haftalik hamileyim kan testleri vermis daha oncede yazdim size ama bugun kadik ve bel agrim var adet olucak gibi cok korktum. Bicak gibi batmalarda oldu vajinaya dogru bunlar dogal mi sizde adetiniz 2 gun falan gecikince yasadiniz mi bunlari yuregim agzinda duruyorum oyle
Ohh cok sukur canim yaa sagol 7 haftalik olunca doktor kontrolune gidebilicem o zamana kadar napicam boyle paranoyalarla bilmiyorum iyiki sizler varsiniz hemen fikir alisverisi yapiyoruzYasadım canım korkma hatta ben inanılmaz kasık bel ve bacak ağrısı yaşadım çok şükür geçti adet olman gereken tarihten bir hafta falan geçerse ağrıların baya azalır
Olduuu, gorusuruuuuz, eyi gunnnerrrrTek seferde mi diyeyim, taksit mi olsun :))
500eur derler forumda... burada o testi yapan benim hastanem, cuma kalp atisi duyarsam detayli bilgi veririm hem Nifty hem Nipt icin...
Ben de daha kese gormedim, hatta kan da vermedimKizlar selam benimde yaş 38bende kasım annesiyim Allah izin verirse ,bir keseyi goreyim dedim öyle daha aktif katılıcam inşallah
Ben de nerdeyse 2 yıldır uğraşıyorum. 3 düşükten sonra nihayet diyeyim, derim inşallah35 ile arttırıyorum2 yıldır debeleniyorum ilk çocuk için İnşallah bir alabilirsem kucağıma, sonrasına bakıcaz o testi ben de yaptıracağım inşallah
Merakla bekliyorum,, sağlıklı haberlerle birlikteTek seferde mi diyeyim, taksit mi olsun :))
500eur derler forumda... burada o testi yapan benim hastanem, cuma kalp atisi duyarsam detayli bilgi veririm hem Nifty hem Nipt icin...
Benim bat 4 martti ,ertesi gun lekelenmem oldu işte ,o gun bugundur sevineyim mi uzuleyim mi aradayim.kese ve kalp atışını saglicakla gorelim inşallahBen de daha kese gormedim, hatta kan da vermedimbiraz bahsetsene bat neydi, ne zaman ogrendin, neler yasadin vs vs
Sağlıkla ilerlesin inş.. ama değilse de biran önce o döngüden kurtulmak en iyisi.. uzun süre düşmesini bekleyen biri olarak insan çok yıpranıyor.. ama zamanla alışıyor insan.. o yüzden vücudumuz en iyisini bilir, gerisi kader kısmet..Kizlar benim ogrendigim zaman lekelenmem olduçok korktum,uzuldum ,hemen doktora gittik ama cok erken oldugu icin birsey yapmadi.beklemedeyiz hala ,cumartesi kontrolum var, endise gecmiyor
Benim yaşım 26 ama ilk gebelik öyküm güzel olmadığı için bende yaptırıcam inş..O iki testin farkı ne bilgi verir misin rica etsemTek seferde mi diyeyim, taksit mi olsun :))
Ikili ve uclu test istatistiksel testler, yasi ileri gebelerde anomali olasiligini yuksek verdigi icin drlar amniyosentez isteyebiliyor. Bu da bebek icin riskli, hafta olarak da epey gec kalinmis oluyor. Non-ivaziv testlerde ise anneden bir tup kan alinip kandan bebek dna'si ayristiriliyor. Bu turde 4 test var, hepsi esasen down sendromu, trizomi risklerini tariyor. Nipt sadece 3 gendeki anomalisilere bakarken nifty azicik (gercekten azicik) fiyat farkiyla birkac genetik hastaligi daha tariyor, cinsiyeti de soyleyiveriyor. Ikinci farki ise testin analiz icin gonderdikleri ulke...Benim yaşım 26 ama ilk gebelik öyküm güzel olmadığı için bende yaptırıcam inş..O iki testin farkı ne bilgi verir misin rica etsem
Çok teşekkür ederim canm bende nifty yaptıracaktım zaten ,diğerini ilk defa senden duydumIkili ve uclu test istatistiksel testler, yasi ileri gebelerde anomali olasiligini yuksek verdigi icin drlar amniyosentez isteyebiliyor. Bu da bebek icin riskli, hafta olarak da epey gec kalinmis oluyor. Non-ivaziv testlerde ise anneden bir tup kan alinip kandan bebek dna'si ayristiriliyor. Bu turde 4 test var, hepsi esasen down sendromu, trizomi risklerini tariyor. Nipt sadece 3 gendeki anomalisilere bakarken nifty azicik (gercekten azicik) fiyat farkiyla birkac genetik hastaligi daha tariyor, cinsiyeti de soyleyiveriyor. Ikinci farki ise testin analiz icin gonderdikleri ulke...
Benim yaş da 3835 ustuyuz :)) Grup indirimi isteyelim test merkezinden
Bir akranimiz daha aramiza katildi, hayirlisi olsun guzel artislar olsun..Benim yaş da 38bat 13 mart dün beta baktırdım 17.5 çıktı biraz tedirginim açıkçası
yarın tekrar kan testi yapıcam. İnşallah sağlıklı bir artış olmuştur