2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kasım anneleri epey olgunmus meğer
Benim de ilk cocuk olacak inşallah
Ne kadar o test şuan, ben yaptirmycam sanırım
Tek seferde mi diyeyim, taksit mi olsun :))
500eur derler forumda... burada o testi yapan benim hastanem, cuma kalp atisi duyarsam detayli bilgi veririm hem Nifty hem Nipt icin...

Yasadım canım korkma hatta ben inanılmaz kasık bel ve bacak ağrısı yaşadım çok şükür geçti adet olman gereken tarihten bir hafta falan geçerse ağrıların baya azalır

Yasadım canım korkma hatta ben inanılmaz kasık bel ve bacak ağrısı yaşadım çok şükür geçti adet olman gereken tarihten bir hafta falan geçerse ağrıların baya azalır
Ohh cok sukur canim yaa sagol 7 haftalik olunca doktor kontrolune gidebilicem o zamana kadar napicam boyle paranoyalarla bilmiyorum iyiki sizler varsiniz hemen fikir alisverisi yapiyoruz

500eur derler forumda... burada o testi yapan benim hastanem, cuma kalp atisi duyarsam detayli bilgi veririm hem Nifty hem Nipt icin...
Olduuu, gorusuruuuuz, eyi gunnnerrrr yok anacim yaptiramam ben, cikmaz o kadar. Ona cikarsa baska bi seye kalmaz isin sakasi sonuclari da bildir canim heyecanla bekliyorummmm

Kizlar benim ogrendigim zaman lekelenmem oldu çok korktum,uzuldum ,hemen doktora gittik ama cok erken oldugu icin birsey yapmadi.beklemedeyiz hala ,cumartesi kontrolum var, endise gecmiyor

Kizlar benim ogrendigim zaman lekelenmem oldu çok korktum,uzuldum ,hemen doktora gittik ama cok erken oldugu icin birsey yapmadi.beklemedeyiz hala ,cumartesi kontrolum var, endise gecmiyor
Sağlıkla ilerlesin inş.. ama değilse de biran önce o döngüden kurtulmak en iyisi.. uzun süre düşmesini bekleyen biri olarak insan çok yıpranıyor.. ama zamanla alışıyor insan.. o yüzden vücudumuz en iyisini bilir, gerisi kader kısmet..

Benim yaşım 26 ama ilk gebelik öyküm güzel olmadığı için bende yaptırıcam inş..O iki testin farkı ne bilgi verir misin rica etsem

Benim yaşım 26 ama ilk gebelik öyküm güzel olmadığı için bende yaptırıcam inş..O iki testin farkı ne bilgi verir misin rica etsem
Ikili ve uclu test istatistiksel testler, yasi ileri gebelerde anomali olasiligini yuksek verdigi icin drlar amniyosentez isteyebiliyor. Bu da bebek icin riskli, hafta olarak da epey gec kalinmis oluyor. Non-ivaziv testlerde ise anneden bir tup kan alinip kandan bebek dna'si ayristiriliyor. Bu turde 4 test var, hepsi esasen down sendromu, trizomi risklerini tariyor. Nipt sadece 3 gendeki anomalisilere bakarken nifty azicik (gercekten azicik) fiyat farkiyla birkac genetik hastaligi daha tariyor, cinsiyeti de soyleyiveriyor. Ikinci farki ise testin analiz icin gonderdikleri ulke...

Pembe lekelenme oldu wc de kizlaaaar cok hafif agrim var arada gel git yapiyo o kadar bu ne simdiii

Çok teşekkür ederim canm bende nifty yaptıracaktım zaten ,diğerini ilk defa senden duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…