- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.521
Hoşgeldin canım,güzel haberlerini bekliyoruzSlm güzeller geldim sonundaaaa...
Şu an doktordayim kontrole geldim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım,güzel haberlerini bekliyoruzSlm güzeller geldim sonundaaaa...
valla biz çok bekledik sıra sizde beklemek zor Allah sabır versin diziyle oyunla moyunla geçti günler çok şükürAaaay şu 12’lere bi gelsem , hatta şöyle 14-15’lere.. Zaman geçmiyoooor yaaaaav
Benimde uzak canim 7 buçuk saat falan sürdü otobüsle geldik molalarda indim hep yürüdüm gece gelince zor olmadiAllah yardımcın olsun canım tasınmak cok zor bizde senelerdir badana yapmıyoruz tüm evi bayram yada bayram sonrası yapıcaz inşallah o zamana gecmıs olur bulantı. Benımde annem şehir dısında 8 saat otobus gidemezdim bu durumda keske yakın olsaydı çok ozenıyo ınsan annesı yakın olanlara senın kac saat neyle gittin canım yolculukta zor
Ben hepten saldım doktor iş yapma diyince sağlık olsun ev batsın önemli değil artık haftasonu eşim süpürür siler o da ne kadar yapabilirse erkek işi de bizim gibi olmuyo ama olsun hiç yoktan iyidirBenımde basım ev işleriyle dertte en cok zaten bulungumuz yerden dolayı evım asırı tozlanıyo birde şimdi aldı basını gitti. Hafta sonu eşimle yapıyoruz ama yarım yamalak devam edıyoruz hayata dolapların içi karman corman aradıgımız hiç bişeyı bulamıyoruz bulantılar bir gecse evi düzene sokmak cok zor olacak
Niye tedirgin oldun içini ferah tut pozitif ol hadi güzel haberlerini bekliyoruz ❤Kontrole gidiyorum kızlar dua edin bana lütfen çok tedirginim nedense
Hoşgeldinn sen de ver bize güzel haberler ❤Slm güzeller geldim sonundaaaa...
Ben konuyu anlamadım görmedim de Geldiğine sevindim amaValla durduk yere banlandim zaten ya nerden bulastiysam...
Geldim kızlar yaaa hakaret de etmedim neden banlandim anlamadım
Geldim canım gözün aydın cinsiyet için tam zamanında gittim çok sevindim ama ziyaretçi olarak girebildim okudum hepsini
Seninde uzakmıs zor gercekten dönüş ne zamanBenimde uzak canim 7 buçuk saat falan sürdü otobüsle geldik molalarda indim hep yürüdüm gece gelince zor olmadi
Aynen öyle ınslalah 12.haftadan sonra bir enerjı gelırBen hepten saldım doktor iş yapma diyince sağlık olsun ev batsın önemli değil artık haftasonu eşim süpürür siler o da ne kadar yapabilirse erkek işi de bizim gibi olmuyo ama olsun hiç yoktan iyidir
Niye tedirgin oldun içini ferah tut pozitif ol hadi güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Hoşgeldinn sen de ver bize güzel haberler ❤
Bayram sonu dönecem canım bayramda eşim gelecek işte beraber dönecez insSeninde uzakmıs zor gercekten dönüş ne zaman
Aynen öyle ınslalah 12.haftadan sonra bir enerjı gelır
Biz geldik ama bana da zaman geçmiyo gibi geliyo
Valla durduk yere banlandim zaten ya nerden bulastiysam...
Geldim kızlar yaaa hakaret de etmedim neden banlandim anlamadım
Geldim canım gözün aydın cinsiyet için tam zamanında gittim çok sevindim ama ziyaretçi olarak girebildim okudum hepsini
Oh bir süre daha rahatsın o zamanBayram sonu dönecem canım bayramda eşim gelecek işte beraber dönecez ins
Maşallah,Allah sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı bize olsun.Kaç haftalık gebeliğiniz?Evet dün belli oldu benim , oğluşum olacakmış inşallah sağlıkla
Ben hepten saldım doktor iş yapma diyince sağlık olsun ev batsın önemli değil artık haftasonu eşim süpürür siler o da ne kadar yapabilirse erkek işi de bizim gibi olmuyo ama olsun hiç yoktan iyidir
Niye tedirgin oldun içini ferah tut pozitif ol hadi güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Hoşgeldinn sen de ver bize güzel haberler ❤
Sağolun teyzeleri iyiymiş şükür hatta ultrasonda bakarken kesenin sağındaydı ortaya doğru devrildi 1 ay sonra gidicez tekrarS Shezofren88 çıktın mı kontrolden ne dedi doktor
Maşallah hep iyi olsun. İkili teste falan cagirmadi mıSağolun teyzeleri iyiymiş şükür hatta ultrasonda bakarken kesenin sağındaydı ortaya doğru devrildi 1 ay sonra gidicez tekrar