- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.881
Ama işte şişkinlik diyor mümkün diilmiş bu boyuttaki miniğin belli olmasıYalnız değilmişiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama işte şişkinlik diyor mümkün diilmiş bu boyuttaki miniğin belli olmasıYalnız değilmişiim
Bnm çok şişti gaz problemim yok erken değilmi bu kadar şişmesi uzun zayıfım çok belliKızlar ya sizin de karnınızda hafif kabarma var mı bana bir doygunluk geliyor
Ya öyle şişkinlik değil benim hafif böyle doygunluk sertlik var, rahmimiz şu an greyfurt kadar olmuş mesela illa ki fark eder diye düşünüyorum.Ama işte şişkinlik diyor mümkün diilmiş bu boyuttaki miniğin belli olması
Aynen bende de gaz problemi yok, aman aman da şişkinlik de yok ama sertlik hassaslık var yani ben fark ediyorum.Bnm çok şişti gaz problemim yok erken değilmi bu kadar şişmesi uzun zayıfım çok belli
Ya işte bence zayıflıktan bi de normalde şişkinlik yemek olduğunda üst karın da şişer altta sadece buBnm çok şişti gaz problemim yok erken değilmi bu kadar şişmesi uzun zayıfım çok belli
son haftalara geldıgınde ınan anlamıosun bayıldtıolar bı bakıosun dogmus saglıklı lsunlar sezeryandn korkma ben 41 haftalık dogrudum artık dogsun dıe 4 gzle baktımNe bileyim çok korkuyorum herşeyden yeni evliyim vajinismustum başlarda onu bile yenmiş değilim tam anlamda
Deneyim canim senin 13. Hafta olmus gecti mi baya benim öncekilerde 12 den sonra hafiflerdiAynen benım ilk hamileliğim öyleydi şimdide var ama okadar yok zordur bilirim viks sür burnuna kokusundan tiksinmezsen onu koklarsın
Düşünmemeye çalış rahat olmak çok önemli ama sezaryan olucaksa zaten hissetmiceksinkiNe bileyim çok korkuyorum herşeyden yeni evliyim vajinismustum başlarda onu bile yenmiş değilim tam anlamda
41 hafta normal mi yaptın sezeryen için geç gibi deson haftalara geldıgınde ınan anlamıosun bayıldtıolar bı bakıosun dogmus saglıklı lsunlar sezeryandn korkma ben 41 haftalık dogrudum artık dogsun dıe 4 gzle baktım
Sağolun aman hissetmeyim şimdiden çektiriyor zeytin kadar boyu var türlü türlü huyu varDüşünmemeye çalış rahat olmak çok önemli ama sezaryan olucaksa zaten hissetmiceksinki
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun.Kızlar hamileliği mutlu,sağlıklı geçiren var mı ya da tecrübeli hamileler ne zaman o gunler gelir siz daha iyi bilirsiniz.Ben artık boş mideye de kusuyorum ya olucem klozetin başında.Prilam da fayda etmio iki gün fayda etti ancasürüm sürüm Sürünüyorum tek kelimeyle
Her bünye Farklı canım kimisi kusuyor kimisi bulantı sadece bende otobüs tutması hissi yani bünye meselesi ama geçeçek sabret benim bile azalmaya başladı o his kaç haftalıksjnKızlar hamileliği mutlu,sağlıklı geçiren var mı ya da tecrübeli hamileler ne zaman o gunler gelir siz daha iyi bilirsiniz.Ben artık boş mideye de kusuyorum ya olucem klozetin başında.Prilam da fayda etmio iki gün fayda etti ancasürüm sürüm Sürünüyorum tek kelimeyle
Benim oğlumda 4. Ayda geçmişti sonrası çok çok güzel olmuştu. İnşallah en kısa zamanda geçerKızlar hamileliği mutlu,sağlıklı geçiren var mı ya da tecrübeli hamileler ne zaman o gunler gelir siz daha iyi bilirsiniz.Ben artık boş mideye de kusuyorum ya olucem klozetin başında.Prilam da fayda etmio iki gün fayda etti ancasürüm sürüm Sürünüyorum tek kelimeyle
Hafifledi canım çok şiddetli değildi bu seferki.. akşamları böyle bi şişio hazımsızlık bulantı değişik bişi yaşıyorum daha az ama bitmediDeneyim canim senin 13. Hafta olmus gecti mi baya benim öncekilerde 12 den sonra hafiflerdi
Canım birazda kendimi zorlaman lazım o zaman yeneceksin gör bak peynir ekmek tarhana çorbası yani kuşamda kendini zorla ben kızımda böyleydim kustum ama yedim de derin geçti zor günler yani kusuyorum deyip yatarsan hiç geçmez kendini zorla salatalık ye peynir ekmek ye. Muz ye kussan da yeKızlar hamileliği mutlu,sağlıklı geçiren var mı ya da tecrübeli hamileler ne zaman o gunler gelir siz daha iyi bilirsiniz.Ben artık boş mideye de kusuyorum ya olucem klozetin başında.Prilam da fayda etmio iki gün fayda etti ancasürüm sürüm Sürünüyorum tek kelimeyle
Neyse hafiflemesi de birseydir bu haftalarda biter insAllah darısı başımızaHafifledi canım çok şiddetli değildi bu seferki.. akşamları böyle bi şişio hazımsızlık bulantı değişik bişi yaşıyorum daha az ama bitmedi
Kuzum inan yiyorum.Muz,bulgur pilavı,salatalık,peynir ekmek yok durmuo midemde.Max yarım saate klozetteyimah bulantisiz günler gelse Allah'ın izniyleCanım birazda kendimi zorlaman lazım o zaman yeneceksin gör bak peynir ekmek tarhana çorbası yani kuşamda kendini zorla ben kızımda böyleydim kustum ama yedim de derin geçti zor günler yani kusuyorum deyip yatarsan hiç geçmez kendini zorla salatalık ye peynir ekmek ye. Muz ye kussan da ye
sezeryan oldum cnm suyu bıtınce aldılar kızım cok sevmıs ıcerıyı41 hafta normal mi yaptın sezeryen için geç gibi de
10.haftaya girdim canimHer bünye Farklı canım kimisi kusuyor kimisi bulantı sadece bende otobüs tutması hissi yani bünye meselesi ama geçeçek sabret benim bile azalmaya başladı o his kaç haftalıksjn
prılam yazdr ınan 2 gun ldu ıcıorum allah razı olsun ılacı bulandanKuzum inan yiyorum.Muz,bulgur pilavı,salatalık,peynir ekmek yok durmuo midemde.Max yarım saate klozetteyimah bulantisiz günler gelse Allah'ın izniyle