- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.841
kızlar selamlar. 12. haftadayım bugün sabahtan beri rahim kısmında baya ağrılarım var. bu haftalarda bu şekilde ağrı yaşayan oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 9. Haftadayım hiç olmazdı bugün yaşıyorumkızlar selamlar. 12. haftadayım bugün sabahtan beri rahim kısmında baya ağrılarım var. bu haftalarda bu şekilde ağrı yaşayan oldu mu?
Tabloda istenenleri eksiksiz yazarsanız eklerimTabloya yazılmadım sanırım
kasıkta mı rahim bölgesinde mi? doktoruma sordum bakalım ne diyecek.Ben de 9. Haftadayım hiç olmazdı bugün yaşıyorum
Cok sukur canım yolunda hersey.6+2de duydum kalp atısını.@ayparcam14 @astar @ceyloh @Hayallerimmm3 @Smyy21 @xinna N narenin annesi @Ladygirl19 @Zeyno2734 @Minikfaremmm @Zeynepzhra @Tatlibebish @es_ak @mervegmb @seda_koray evet kızlar ne durumdayız yazdınızda gözümdenmi kaçtı acaba?
Sağ kasık ağrısıkasıkta mı rahim bölgesinde mi? doktoruma sordum bakalım ne diyecek.
benim kasık değil. kasık ağrım hep oldu baştan beri ama aklına takıldıysa doktoruna sor bence.Sağ kasık ağrısı
İşte bu tam ben benimkide plansızdı ilk öğrendim ya dış gebelikse diye korktum keseyi gördüm bu sefer ya dış gebelikse diye korktum bebeği gördük bu sefer kalp atışı için endişeler hiç bitmedi gerçekten etrafımdakiler ne kadar negatifsin hep olumsuzu düşünüyorsun diyordu yeni yeni havaya gidiyorum açıkçasıAynen canim..
Ben acikcasi plansiz bir sekilde hamile kaldim. Ilk bebek oldugu icin de tecrubesizdim.. Sonra internetten okumaya baslayinca sevincim kursagimda kaldi resmen
Bos gebelik, dis gebelik, mol gebelik, kese var bebek yok. Vs. Vs.
Ilk zamanlar surekli endise ile gecti. Ama gecen ultrasonda bebek seklini aldigini gorunce icim biraz rahatladi.
Bir an once hareketlerini hissetmeye baslasak keske. Onlar kiprastikca en azindan iyi olduklarini biliriz
Ama bazi yerlerde ilk hamileliklerde 20. - 25. Haftaya kadar bile hissedilemeyebilecegi yaziyor
bilinçaltı ıle ılgılı seylere ılgım var benım bıraz kıtap falan okur takıp ederım gögus ucu yaraları anne dogumdan sonra esınden ıstedıgı ılgıyı alamayınca oluomus benım ck fecıydı dusundugumde o surecte esımle cok catısmıtım benıme ılgılenecegıne annesıyle ılgılenmıstı falan merak ettım sızın nasıldı bu teorı dogru mu acabaHâlâ araştırıyorum ve göğüs ucu acısı için iyi gelen bi öneri bulamadım
benımde aksamustu kasıklarımda agrı oluyoordu bu kontrlumde dktorum mıyoomun buyumus dedı 2.5 cm olmus dedı o agrı yapıyor sanırım bıde adet amanlarında agrınız lur oncekı gebelıgımdede leydı 4 ay falan adet gunlerımde agrım olduSağ kasık ağrısı
Kuzum çok teşekkür ederim onun iyi olduğunu hissediyorum inşallah ben de iyi olacamCanım benim umarım bir an önce iyileşirsin Allah yardımcın olsun bebişimizde iyidir merak etme stres yapma sakın
Teşekür ederim balımOooy kıyamam
Çok geçmiş olsun canım
Oyy masallah kuzuya gözün aydın canımKızlar doktordan geliyorum her şey normal hatta aradaki fark kapanmış 11+3 bugün doktor %65 erkek dedi
Teşekür ederim canım benimAdaisyLove geçmiş olsun canım bian önce geçer inşallah
Amin çok teşekürlerGeçmiş olsun inşallah hemen geçer iyileşirsin
Günaydın herkeseee
Teşekür ederim canımGecmiş olsun,Allah şifa versin
Canım benim çok teşekkür ederimÇok geçmıs olsun canım ,acil şifalar
Evet adet dönemi olabilirbenımde aksamustu kasıklarımda agrı oluyoordu bu kontrlumde dktorum mıyoomun buyumus dedı 2.5 cm olmus dedı o agrı yapıyor sanırım bıde adet amanlarında agrınız lur oncekı gebelıgımdede leydı 4 ay falan adet gunlerımde agrım oldu
Bana da zeytinyağ falan dediler de inanasım gelmedi ondan sordumBen şimdiden lierac aldım sürüyorum, önceden de zaten hindistan cevizi yağı sürüyordum arada yine onu da sürüyorum. Çok kuruyor çünkü cildim emiyor ne varsa.
Yaş 28 ilk gebelik kese 6. Hafta kalp 6.hafta gösterdi daha dinletmediTabloda istenenleri eksiksiz yazarsanız eklerim
benım 2 3 gun once adet dnemımdı o gun cok agrıodu 1 2 ay daha olacak ıcın ferah olsun benım kızımda oturdugum yerden kalkamıodum anı kalkınca bıle bıcak gıbı ksıodu dr sorun yok dıoduEvet adet dönemi olabilir
Kozmetikçi bi arkadaşıma sorup aldım ben de, lierac iyiymişBana da zeytinyağ falan dediler de inanasım gelmedi ondan sordum
ben epıdural sezeryan oldum ama ck panık yapınca bayılttılar ck rahattı bas agrımda olmadı bursada pembe mavi hastanesınde yapmıstı doktrum kendısı dısarıdan gelıyor ama bır kurtaj gecrdım onuda o hastanede oldum yıne bayttılar 2 dede cok memnun kaldım bence epıdural rahat oluyorKızlar Spinal sezeryen ile epidural sezeryen ne farkı var acaba
Teşekkür ederiimmKozmetikçi bi arkadaşıma sorup aldım ben de, lierac iyiymiş