İdrar testi yaptırmam yeterli olur mu sizce ? Idrar kulturu aynı sey mi ?Sonucu doktora atarım
Idrar testi ile idrar kültürü farklı canim, ben saglik ocaginda idrar testi yaptirdktan sonra, hastane idrar kültürü istedi, orta idrarla bakiyorlar ona yani once biraz tuvaletini yapiyorsun ortalara dogru kaba yapiyorsun sonra yine normal tuvalete yapmaya devam ediyorsun.
Ya ben de öyle hissediyorum ama neden oyle hissettigimi bilmiyorum, kiz veya erkek istediğimden degil bana cinsiyet hic fark etmez ama his olarak öyle gibi, bilemedm
hayırlısı artık
Oyy o zaman belli degl diye 2 cinsiyetten de almis dimi? Ayy nasıl tatli bir heyecan olur
Kızlae 2 haftada bi kontrole gidenler , her gittiğinizde para mı öduyorsunuz ? Ben 7+3 te gittim. Bidaha 12 de gel dedi. Siz nasıl o kadar sık gidiyorsunuz ? Ya da doktor çağırıyor anlamadım.
Herkesin gebeligi bir degil ki.. bazilarinin bir onceki hikayesinde kurtaj, düşük gibi durumlar varsa, ya da kanama alani, kese dusuklugu, kahverengi alan, akinti varsa ona göre daha kisa araliklarla çağrılır. Bir sorun yok ve her sey yolunda gidiyor, önceki hikayelerinde de problem yoksa daha uzun araliklarla cagrilir. Bu sıkıntı ilerleyen haftalarda normale donerse o aralik yine uzatilir. Nasil ayni olabilir ki zaten, ayni olsa abes olur. Her yerde sistem farkli olmakla birlikte 10 gun icinde gidersen ucret odemezsin, daha uzun aralikta odersin.
progestan kullanan arkadaşlar ne zaman bırakıcaz bunu benim elimde 3 tane kaldı ama vajinal kaşıntı yaptığından onları bile kullanmak istemiyorum daha almasam olmaz mı ki ya muayene 8 gün var o zaman zaten doktor bıraktırcaktır
valla bıktım. bu fitil olarak elimde kalanları ağızdan alsam olur mu ki
Canim bana benim doktorum 10. Haftaya kadar kullanacağız dedi, ama herkesin farkli olabilir. Agizdan kullanıyorum ben.
Kizlar prilam ile folik asit kullanılmiyor mu ben kullanıyorum doktor bir şey demedi
Bilemiyorum ama bence kullanilir, prilam mide bulantisi icin degil mi?
Teşekür ederim canım hiç iştahım yok ama denerim onu da
Teşekür ederim canım ateşim cikmadi tekrar. Ama ağrılarım devam ediyor inşallah sabaha geçer
Eğer koku yoksa idrar rengi koyu değilse idrar yaparken yanma olmuyorsa normal cnm ama bunlardan biri varsa mutlaka doktoruna söyle. Ben söylemedim ihmal ettim hep geçer diye.benim de su ile aram yok midem bulanıyor zar zor içiyorum
Azar azar da olsa dene canim, istahi da acan bir sey o. Insallah daha iyi olacaksin