- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.561
Hadi ya, piyango vurmus o zamanYok valla canım ben açmadım
Aman yap yine ama coook dikkat cnmdogru diyorsun aslinda. bende de söyle bisey oldu. korkuyorum yine mide bulantisi yasamaktan. aman bugun biraz iyiyim iyiyken kalkip sunu yapayim bunu yapayim derken aksami etmisim
Eneeemm maasallah yaaaa, erkekleri cabuk tahmin ediyorlar vallaCanım kızlar selamlaaar. Bugün bebişimi daha net gördük. Doktorumuz erkek olduğunu düşündüğünü söyledi. Ama tabii sadece bir tahmin :)
Tek eli havaya kaldırdı. Hareket etti filan. Mutlu oldum valla
Kalbi dakikada 171 bpm atıyor. Bebişimin sizlere selamları var, öpüyormuş teyzelerini
Ben de tatliyi zaten sevmiyordum, simdi iyice uzaklastim gibiBende tatlıya sardım ayrıca tatlı meyvelere başlarda ekşi istediğimde oldu ama
Ne kadar gerideydi canim başlangıçta.Uyumlu kuzum evet. Eşitlenmiş
Benim de cok dengesiz duruyor ben hicbir sey anlamadim ramziye gore, sagda gibi ama solda gibi deYa benim tam ortada duruyordu. Ramzi teorisini uygulayamadık Senin sonucu merakla bekliyorum canım
Senin icin mi almis canimmmBizde merakla bekliyoruz zaman kilitlendi sanki arkadasım cinsiyet balonlarını almış hazırız bekliyoruz
Yaaaa, hayirlisi olsunnnn5+5 de kalp atışını duymaya gittik ve sürpriz ikiz gebelik Daha önce 4+6 da şehir hastanesinde tek kese görmüştüler özele gittiğimizde iki tane gördük. Şimdi 8+2 deyiz bir sıkıntı gözükmüyor inşallah öylede devam eder.
Ben 10+6 gibi gidecegm, henuz vitamin yok, gec kalms sayilmam herhalde dimi cnm9 10 haftalarda vitamin vermek için çağrıyor 11 12 haftalarda 2 Li test için