2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Değerli anne adayları kan testinde tsh değeriniz kaç cıktı 2.91 cıkmış benım bıraz tedırgın oldum. Daha bugun cıktı sonuçlar haftaya kontrolum var, doktora öncesinden mi gıtmem gerek yoksa 1 hafta beklesem mi bılemedım gebelıkte tsh önemli dıye bılıyorum
hıc panıkleme benım tsh ım 22 cıktı o deger cok normal bıde benı dusun

Değerli anne adayları kan testinde tsh değeriniz kaç cıktı 2.91 cıkmış benım bıraz tedırgın oldum. Daha bugun cıktı sonuçlar haftaya kontrolum var, doktora öncesinden mi gıtmem gerek yoksa 1 hafta beklesem mi bılemedım gebelıkte tsh önemli dıye bılıyorum
2.5un altında olmasını istiyorlar, benim 3.1 çıkmıştı gebeliğin başında, ilaç kullanıyorum.Dahiliye ya da endokrin ile görüşmen lazım, kadın doğum doktorun da onlara yönlendirecek zaten, bu arada beklemeden onu hallet bence🤷🏻‍♀️

Ben 5+3 te gördüm keseyi içinde bebek yoktu ,6+3 te gördük bebeği endişelenme o haftalarda bebek oluşmuyor
Normal sadece boş küçük bir kese miydi? Bizde bugün çok şükür keseyi gördük 5+3 içinde bebek yumurtası var dedi ama ben bir şey göremedim verdiği ultrason resmi de normal ufak bir kese. 10 gün sonraya randevu verdi bebek için. Bende merak ettim acaba içinde bir şey görebilsinizmi yoksa bu haftalarda herkesin boş ufak bir kese miydi diye

5+2 de sadece yuvalar bir kese gördük. (karından)
6+2 de bebeği ve kalp atışını gördük (alttan)
İçim rahatladı biraz şimdi çok teşekkürler :) bizde alttan kese gördük bugün bakmadı hiç karından 10 gün sonra da yine alttan bebeğe bakacağını söyledi. İnşallah bu sefer güzel gider her şey 🙏

Biz haftasonu dışarıdan yemek söylemiştik. Zehirlendik galiba. Gece o kadar kötü oldum ki bulantıdan uyuyamadım. Bir de ağzımda ortodontik tedaviden dolayı şeffaf plak takıyorum, onu falan çıkardım kötüleştirdiği için. Eşim de kötü olmuş gece benden sonra, ama ben daha ağır geçiriyorum sanırım. Yemek bahanesiyle hamilelik bulantıları da başlamış oldu 😞 Çok can sıkıcıymış gerçekten 😟

benim de 3.24 cıktı kadın doğum doktoru dahiliye doktoruna göstermemi istedi. dahiliye doktoru şimdilik ilaca gerek yok 2 ay sonra testi tekrarlayalım dedi. gebelik öncesi tiroid ilgili sıkıntım yoktu bu arada.

Normal sadece boş küçük bir kese miydi? Bizde bugün çok şükür keseyi gördük 5+3 içinde bebek yumurtası var dedi ama ben bir şey göremedim verdiği ultrason resmi de normal ufak bir kese. 10 gün sonraya randevu verdi bebek için. Bende merak ettim acaba içinde bir şey görebilsinizmi yoksa bu haftalarda herkesin boş ufak bir kese miydi diye
evet boş küçük bir kese gözüküyor:) doktorlar bazen yorumluyor içi dolu gibi vs diye ama gözükmüyor net bir şekilde tabi. sonra bebek ve kalp atımını görmeye cağırırlar:)

Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı

benim 4..89 çıktı zaten normalde de ilaç kaullanıyorum cuma dahiliye randevum var bakalım

Kızlar bulantı olunca bebek sağlıklı oluyormuş bulantın olmazsa düşündürücü bi gebelikmiş saglksız olablrmiş öyle diyolar bilgi sahibi olan varmı
Dün doktora bulantım var dedğimde bu sağlıklı olduğunu gösterir dedi ama bence bulantısız olunca da sağlıksız demek değildir diye düşünüyorum

2.5un altında olmasını istiyorlar, benim 3.1 çıkmıştı gebeliğin başında, ilaç kullanıyorum.Dahiliye ya da endokrin ile görüşmen lazım, kadın doğum doktorun da onlara yönlendirecek zaten, bu arada beklemeden onu hallet bence🤷🏻‍♀️
O zaman hemen onun ıcın yarına randevu alayım. Cok tsk ederım 1 hafta bekleyecektım yoksa.

Bulantım asırı yok kusucak kadae yok yanı. Ama bıseyler yıyınce mıdem bulanıyor ama cevremdekı ınsanlar baya kotu durumdaydı kusma buluntınılk haftalar fenaydı. Benım bıraz daha normal gıvı umarım saglıklı dır

Bulantım asırı yok kusucak kadae yok yanı. Ama bıseyler yıyınce mıdem bulanıyor ama cevremdekı ınsanlar baya kotu durumdaydı kusma buluntınılk haftalar fenaydı. Benım bıraz daha normal gıvı umarım saglıklı dır
benim düne kdar vardı kusmamda olmstu ama bugun gecti bulantımda ondan biraz kaygılandın

benim de 3.24 cıktı kadın doğum doktoru dahiliye doktoruna göstermemi istedi. dahiliye doktoru şimdilik ilaca gerek yok 2 ay sonra testi tekrarlayalım dedi. gebelik öncesi tiroid ilgili sıkıntım yoktu bu arada.
Cok ılgınc bır cok kısı 2bucugun uzerındeyken doktor ılac basladı demıs ben de haliyle tedırgın oluyorum. 2.50 altında olması istenir normalde ılac sız dusurmenin yolu var mı acaba

X