• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar şişelerce ocean microfer bitirmeme rağmen bebeğimin demiri çok çok düşük çıktı. Hangisi sizce yükseltir hem vitamin hem gıda olarak? Deneyip yüksek çıkanlar bilgilendirebilir mi? Demir düşük olduğu için bebeğim çabuk yoruluyor ve yürüyemiyoruz hala, herşey geriden geliyor, iştahsızlığı da cabası. Doktorumuz floradix demir şurup ve c vitamini yazdı. o da dişleri karartıyormuş mecbur vercem çok önemli bir durum olduğu için. Ama tavsiyelere açığım
Cocuk kaç yaşinda bilmiyorum ama üzüm pekmezinin içine limon sıkıp aç karnina içmiştim ben kizimda 8 yaşinda ayni yönteni onada yapiyorum c vitaminiyle birleşince demir ilaçlari daha çabuk etki ediyor d.r söylemişti

Anneler bebeği kıyma ve balık yemeyen var mı?

Köfte yediremiyorum. 1 tane zorla tükürerek döke saça belki yiyor.
Çorbaya katmayı deniyorum mesela arpa şehriye çorbası şehriyeyi suyu yutuyor, ağzında kıymayı ayırıp çıkartıyor.
Etle sorunumuz yok kıyma balık bu şekilde.
1 minik parça zorla yiyor.

Çorbaya katmayı deniyorum mesela arpa şehriye çorbası şehriyeyi suyu yutuyor, ağzında kıymayı ayırıp çıkartıyor.
Erva da tarhana yemiyo ama et yiyorsa bişey olmaz bence çok sorun etme büyüyünce kıymayı da yer nasıl olsa

Bazen onlar da seçiyor demek, damak tadı açısından ☺️ Zaten hiç bir türlü yemiyorsa yapcak bişey de yok. Belki sevmedi, belki sonradan yer.

herkes iyidir inşallah.bizim her şey çok koşturmalı geçiyor iki yaş sendromuna erken mi girdi bilmiyorum son zamanlarda her şeye itiraz ediyor ergen gibi 😄 ama yıkılmadım ayaktayım 😂
Bir ergende bende var geçenlerde duşa girdim Deniz de oyuncak sepetini ters çevirip üstüne oturmuş eşime kızdım cocuk bundan düşüp kafasını vursa ne olacak diye benim ergen sürünerek antreye gitti kafasını koydu yere ağlamaya başladı gelmedi bana babası sakinlestrdi :) bir keresinde de babası kucağına almadı diye küstü:) büyümüşte küçülmüş gibiler

herkes iyidir inşallah.bizim her şey çok koşturmalı geçiyor iki yaş sendromuna erken mi girdi bilmiyorum son zamanlarda her şeye itiraz ediyor ergen gibi 😄 ama yıkılmadım ayaktayım 😂
İyi gidiyoruz şükür dediğin gibi koşuşturmalı geçiyo çok hızlı bişeye engel olsam hemen başka bi yaramazljğa koşuyo💁‍♀️😊 dişler de çıkmaya devam ediyo bizim tek tek çıkıyo uzun sürüyo çıkması şuan 7.diş gelmek üzere

İyi gidiyoruz şükür dediğin gibi koşuşturmalı geçiyo çok hızlı bişeye engel olsam hemen başka bi yaramazljğa koşuyo💁‍♀️😊 dişler de çıkmaya devam ediyo bizim tek tek çıkıyo uzun sürüyo çıkması şuan 7.diş gelmek üzere
Dişler iyiki tek tek çıkıyor , emin ol en iyisi , bizde şuan üst 2 azı aynı anda payladı alttan bir azı patlamak üzere ve üst köpekler kabarık.. 😱.. 2 aydır ağzına tek lokma sokmak için 10 takla atıyorum.. en fazla 3 kaşık yiyor zaten ki eskiden doyuramıyordum 🙈.. eridi gitti benim bebe 😂.. kaburgalarını sayabiliyorum :(.. keşke tek tek gelselerdi diyorum. Çok yıprandım ve daha da geçmiş değil. Uykusuz gecelere hiç girmiyorum ..

Dişler iyiki tek tek çıkıyor , emin ol en iyisi , bizde şuan üst 2 azı aynı anda payladı alttan bir azı patlamak üzere ve üst köpekler kabarık.. 😱.. 2 aydır ağzına tek lokma sokmak için 10 takla atıyorum.. en fazla 3 kaşık yiyor zaten ki eskiden doyuramıyordum 🙈.. eridi gitti benim bebe 😂.. kaburgalarını sayabiliyorum :KK43:.. keşke tek tek gelselerdi diyorum. Çok yıprandım ve daha da geçmiş değil. Uykusuz gecelere hiç girmiyorum ..
Aynen şuan bizde de çok mızmızlık uykusuzluk var zaten artık 1 yaş ve üstünü çocuk kategorisine alıyolarmış bebeklik dönemi 1 yaşa kadar yani ilerde ergen kategorisine de girer heralde şimdiki zamanın çocukları değişik herşeyi farkındalar çok iyi kullanıyorlar kozlarını😄

Ay bizimki de oyle, ama ozellikle bana kök sokturuyor, babasina kayinvalideme o kdr yapmyor 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ herkes ayni seyi diyor, sana yapiyor dye. Hayır çok yumusak yuzlu ve kuralsiz da degilim nedir bu yani 🥺

Dişler iyiki tek tek çıkıyor , emin ol en iyisi , bizde şuan üst 2 azı aynı anda payladı alttan bir azı patlamak üzere ve üst köpekler kabarık.. 😱.. 2 aydır ağzına tek lokma sokmak için 10 takla atıyorum.. en fazla 3 kaşık yiyor zaten ki eskiden doyuramıyordum 🙈.. eridi gitti benim bebe 😂.. kaburgalarını sayabiliyorum :KK43:.. keşke tek tek gelselerdi diyorum. Çok yıprandım ve daha da geçmiş değil. Uykusuz gecelere hiç girmiyorum ..

Yavas yavas cikmasi iyi gibi dusundum ben de şuan 😏 16 diş çıktı. En arkalari agzini acamadigim ve izin vermediği icin goremiyorm oralarda da varsa daha fazla demektir. Habire diş çıkardi 4.5 ayliktan beri. Hep bir ekşın, dis cikyo ondan, atak geciriyo ondan, bu ne arkadas yaaa🙄 neyse saglikli olsunlar da cok şükür 🙏🙏🙏🙏

Yavas yavas cikmasi iyi gibi dusundum ben de şuan 😏 16 diş çıktı. En arkalari agzini acamadigim ve izin vermediği icin goremiyorm oralarda da varsa daha fazla demektir. Habire diş çıkardi 4.5 ayliktan beri. Hep bir ekşın, dis cikyo ondan, atak geciriyo ondan, bu ne arkadas yaaa🙄 neyse saglikli olsunlar da cok şükür 🙏🙏🙏🙏
16 mi hay maşallah ya 🧿🧿 bizim daha 6tane var zor kısmı atlatmissiniz

Ay bizimki de oyle, ama ozellikle bana kök sokturuyor, babasina kayinvalideme o kdr yapmyor 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ herkes ayni seyi diyor, sana yapiyor dye. Hayır çok yumusak yuzlu ve kuralsiz da degilim nedir bu yani 🥺

Evet çok şükür sağlık olsun ne yapalım 😊 çünkü 7 24 yemek yerken uyurken altını değişirken oyun oynarken sevinirken üzülürken bizle beraberler ondan bize geçiyo nazları 😄💗

Çok zor demi ya bizim aynı sayıda dişler bide sürekli ya kabarık ya patlama peş peşe

diş granülü kullandık fayda da etmedi keşke biraz ilerleyen zamanlarda olsaydı Bi mola verip şöyle nefes almak istiyorum ne mümkün en kötüsü de ishal sizde de oldu mu köpek dişin yanındaki azı dişler çok zorladı kilo da kaybetti

Çok zor demi ya bizim aynı sayıda dişler bide sürekli ya kabarık ya patlama peş peşe

diş granülü kullandık fayda da etmedi keşke biraz ilerleyen zamanlarda olsaydı Bi mola verip şöyle nefes almak istiyorum ne mümkün en kötüsü de ishal sizde de oldu mu köpek dişin yanındaki azı dişler çok zorladı kilo da kaybetti
Ağzında hep bişeyler var .. kumanda, parmakları, tüm oyuncakları .. vb mikrop kapmamaları imkansız o yüzden ishal oluyor. Benimki yine ishal ama ateş yok allahtan. En can sıkıcı kısmı kilo kaybı gerçekten :( ama şu dişler biraz rahatlatsa arayı çabuk kapatırlar diye umuyorum🍀

Back