• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar uyku eğitimi veren varmı ağlatarak yapmak istemiyorum aslında ama başka çözümü varmı ben çıldırmak üzereyim artık meme ağzında uyuyor resmen :KK43:(
Ağlatarak vermek zorunda değilsiniz ağlatmadan da verilebiliyor
Aynı durum bizde de vardı bu hastalandığı sıralar başından beri iştahı yerinde olan çocuk ağzına hiç birsey almadı kaç gün meme den başka doktora durumu anlattım Bi vitamin yazdı iştahını da açar dedi iki üç kullanımdan sonra eskiye döndü sizde Bi sorun yada eczacıya danışın isterseniz
hangi vitamini yazmışlardı size?

Zaten önce karnını doyur uykuya geçeceğiniz zaman da yine emzir ama memede uyumasın köy yatağa yanında yat başını okşa veya sırtını tabi ki ağlayacak kalkacak oturacak al kucağına sakinleştir hafiften sallayarak sonra sakinleşince tekrar koy yatağa böyle böyle en sonunda illa ki uyuyacak baya bi sabır lazım ve istikrarlı olman lazım her geçen gece uykuya dalma süresi azalacak ben öyle yaptım erva da çok zorlu bir bebekti ama oldu şükür

Şuan uyanıyo ağlayarak beşikte ayağa kalkıyo öyle alıyorum onu eğer yer yatağı moduna geçirirsem o zaman da uyanacak dolaşacak zaten bu aralar allahtan ariyo uyanıp içeriye gitmeyi oyun oynamayı 😄
Sanırım şu an hazır değilim dün denedim olmadı öyle uykusuzum ve yorgunum ki kendimde o gücü bulamadım biraz erteleme kararı aldım böylede zor ama en azından yerimden kalkıp susturmaya calismiyorum:(

Başka türlü nasıl olacakki emmeden uyumak istemiyor eşim denedi uyutmayi olmadı çok ağlıyor
Eğitim almasanız da instagramda uyku eğitmenlerinin paylaşımları oluyor yol gösterici ama öncelikle sizin istemeniz lazım, çok sabır istiyor ama olmuyor diye birşey yok bence

Önerebileceğiniz bir sayfa varmı peki şu anda maalesef eğitim alamayız:KK43:
Ben kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabını alıp okuyup uyguladım. Öneririm . Ayına göre neyi nasıl yapacağınız anlatılıyor ve çok ılımlı bir yöntem. Ağlatmak yok , sarılma, kucağa alma var . Kitabın 40-50 sayfalık kısa özet hAlini 50-60 TL gibi bi şeye almıştım. Denemeni öneririm .

Ben kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabını alıp okuyup uyguladım. Öneririm . Ayına göre neyi nasıl yapacağınız anlatılıyor ve çok ılımlı bir yöntem. Ağlatmak yok , sarılma, kucağa alma var . Kitabın 40-50 sayfalık kısa özet hAlini 50-60 TL gibi bi şeye almıştım. Denemeni öneririm .
Çok teşekkürler buna bakacağım inşallah yol alırız gündüzde nemeye yapışık gecede bir an önce yaz gelse De dışarıda oylasak minikleri biraz bizden bağımsız olmaya başlasalar

Hiç kullanmadın mi ben kullanmama rağmen demir tedavisi görüyor oğlum....çok önemli mi bir takviye ..sende kabızlık yapmıştı öyle hatırladım sanki ..başka markaya geç oyleyse

Bizim doktor da hiç vermedi, gerek yok dedi. Demir hiç kullanmadı Ege. 1 yaşa kadar kan tahlili de yapmadı. Hatta 1 yaşta da istemedi ama ben istedim yapılsın diye. Normal çıktı tahlilde de, biz kullanmıyoruz demir.

Hiç kullanmadın mi ben kullanmama rağmen demir tedavisi görüyor oğlum....çok önemli mi bir takviye ..sende kabızlık yapmıştı öyle hatırladım sanki ..başka markaya geç oyleyse
Yok huzurluk yaptı diye vermedim.çocuk doktoru yıl başından sonra kana bakalım dedi.inşallah eksik çıkmaz pekmez ve et yediriyorum çıksa bile az çıkacağını düşünüyorum.bünyeden bünyeye değişiyor böyle şeyler

Bizim doktor da hiç vermedi, gerek yok dedi. Demir hiç kullanmadı Ege. 1 yaşa kadar kan tahlili de yapmadı. Hatta 1 yaşta da istemedi ama ben istedim yapılsın diye. Normal çıktı tahlilde de, biz kullanmıyoruz demir.
Şaşırdım vallahi ne güzel biz kullanmamıza rağmen beslenmesine dikkat etmeme rağmen demir takviyesi kullanıyoruz baya düşüktü cunku
Yok huzurluk yaptı diye vermedim.çocuk doktoru yıl başından sonra kana bakalım dedi.inşallah eksik çıkmaz pekmez ve et yediriyorum çıksa bile az çıkacağını düşünüyorum.bünyeden bünyeye değişiyor böyle şeyler
İns çıkmaz aynen bünye meselesi sanirim

Kızlar şişelerce ocean microfer bitirmeme rağmen bebeğimin demiri çok çok düşük çıktı. Hangisi sizce yükseltir hem vitamin hem gıda olarak? Deneyip yüksek çıkanlar bilgilendirebilir mi? Demir düşük olduğu için bebeğim çabuk yoruluyor ve yürüyemiyoruz hala, herşey geriden geliyor, iştahsızlığı da cabası. Doktorumuz floradix demir şurup ve c vitamini yazdı. o da dişleri karartıyormuş mecbur vercem çok önemli bir durum olduğu için. Ama tavsiyelere açığım

Kızlar şişelerce ocean microfer bitirmeme rağmen bebeğimin demiri çok çok düşük çıktı. Hangisi sizce yükseltir hem vitamin hem gıda olarak? Deneyip yüksek çıkanlar bilgilendirebilir mi? Demir düşük olduğu için bebeğim çabuk yoruluyor ve yürüyemiyoruz hala, herşey geriden geliyor, iştahsızlığı da cabası. Doktorumuz floradix demir şurup ve c vitamini yazdı. o da dişleri karartıyormuş mecbur vercem çok önemli bir durum olduğu için. Ama tavsiyelere açığım
Aktardan uzum çekirdeği tozu alıp yemeklerine koyabilirsin bizimde düşük çıkmıştı bende kullanıyorum henüz tekrar test vermedik. Onun harici kuzu ciğer yeşil mercimek kırmızı et bunlarda yüksek diye biliyorum

Yemekle olmuyor ben sürekli et ve ya kıymalı yemek versemde düşük çıkıyor.Kuru üzüm vermeye başladım bende biraz o etki eder mi acaba.
Aktardan uzum çekirdeği tozu alıp yemeklerine koyabilirsin bizimde düşük çıkmıştı bende kullanıyorum henüz tekrar test vermedik. Onun harici kuzu ciğer yeşil mercimek kırmızı et bunlarda yüksek diye biliyorum

Arkadaşlar bu sefer kendim için soru soracağım alerji testi yaptıracağım doktor yönlendirdi nasıl oluyor hiç kendi veya çocuğu için yaptıran var mı?

Selam arkadaşlar 🫣 şöyle bi bakıyım dedim girecek hiç durumum yok koş oraya koş buraya iki gündür ağzını açmıyor berroşum azı dişler mi çıkacak acaba hiç iyi değil yemek yemiyor memede ne kadar süt varsa işte emiyor ağzını hiç açmıyor hiç uyku düzenimiz yok geceleri

Arkadaşlar bu sefer kendim için soru soracağım alerji testi yaptıracağım doktor yönlendirdi nasıl oluyor hiç kendi veya çocuğu için yaptıran var mı?
Oğluma deri üzerine yaptırmıştık biz ama doktor 2yaşına kadar doğru sonuç vermeye bilir demişti 2 yaşında tekrar yaptırcaz

Oğluma deri üzerine yaptırmıştık biz ama doktor 2yaşına kadar doğru sonuç vermeye bilir demişti 2 yaşında tekrar yaptırcaz
Banada öyle yapılacak yapıldıktan sonra fazla yan etki oluyor mu 😅 ilk defa yaptıracağım bende strese girdim 😅

Ben de sabahları kahvaltıdan önce az bişey ılık suya 1 çay kaşığı pekmez ve birkaç damla limon sıkıp karıştırıp içiriyorum ilacı da doğru düzgün kullanmıyorum bestiron veriyodum arada sırada vermeye devam ediyorum demir sunucumuz normal çıkmıştı ama depoları dolsun diye 3 ay kullan demişti doktor

M Mursec bugün çocuk endokrinoloji gittik prematüre oldugu için 3 yaşına kadar yaşıtlarıni yakalar dedi doktor boyu kilosu kendi büyüme grafiğine göre normal ekstradan bir şey yapmana gerek çok dedi çok şükür. Bu arada dun gözünde capaklanma vardı yapışmisti kirpikleri enfeksiyon olmuş damla kullanıyoruz onun içinde bebeklerde salgın varmış çok dikkat etmek lazim
Merhaba; hangi damlayı verdi acaba ve ne kadar sürede geçti

Back