- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #32.381
Bence de ne alaka o kadar ilgilenen doğuran biziz.ama en çok ilgiyi babalar bekliyorSanırım gündüz uykusunu alamadığı için yapıyor dün akşam camlı kapıya bir vurdu kafasını hepimiz yerimizden zipladik korkudan kendi hiç aglamadi bile dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalışıyoruz ama vazgeçer inşallah .bende diyorum babasına karnında taşıyan doğuran doyuran benm sen ne alaka şimdi
kafasını vurması kötü.inşallah vazgeçer yakında unutur.dediğin gibi uykusuz da olabilir.
isabele baya güldüm ufacık halleriyle bir de müzik seçiyorlar benim kız kapı gıcırdasa oynuyor.babasına dansöz olcak galiba diyip kızdırıyorum ama çocuk şarkılarından kırmızı balık bakkal amca ve ceviz adam en çok dinlettiklerimEn sevdiğimiz şarkı İsabell ona eşlik ediyor küçük hanım.
Senin paşada maşallah 13 diş haa. Kelimesi de çokmuş maş.
Bişey verince eline babam boğulmasın diyo annemde yok onun dişleri bizimkinden çok diye takılıyor.
8. dişini patlattı ama benim kız öyle çabuk patlatmıyor uzun sürüyor kaşıntısı huysuzluğu.
Genelde 2 kere uyuyor.ilkini 2 saate yakın,diğerini yarım saat 1 saat arası. ama arada tek uyku yaptığı da oluyor.şu sıralar geç yatmaya başladı ben de düzenlerim inşallahHanımlarr bebeşler günde kaç kere ve ne kadar süre uyuyor? Tek gündüz uykusuna düşen var mı?
Şuan uyku düzenimizi değiştirmeye çabalıyorum, mahvoluyorum ama başaracağım inşallah