-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.881
Nane limon , sahlep, ballı süt favorim bu sıralar...Kizlaaar, bir sorum varben sürekli bir seyler içmeyi (özellikle de sıcak bir şeyler) çok seviyorum ama gebelikten kaynakli her seyi icemiyoruz malum. Filtre kahve bagimlisiydim kupalarca icerdim, simdi 1 en fazla 2 fincana dusurdum, 2 bardak da cay içiyorum ama koca gun yetmiyor bana. Bitki caylari deseniz gebelikte yaramayan birsuru cesit var. Hangisi zararsizdir onu tam bilemiyorum. Ben size alternatif olarak süt icine cubuk tarçın koyup kaynatmayi onerebilirim, sahlep gibi tadi oluyor, isterseniz içine az bal da koyabilirsiniz ama sizin önerilerinizi de merak ediyorum. Neler içebiliriz alternatif olarak sizce
Peki bir soru daha, sahlebin sekersiz olanını biliyor musun? Bana asiri sekerli geliyor bir de hazir satılanlarda yuzde 1 sahlep var geri kalan hep katkıNane limon , sahlep, ballı süt favorim bu sıralar...
Başağrısıİnşallah nasip olur canımdiğerlerine göre farklı belirtilerin varmı bu gebeliğinde
Aaaaa aynıyız seninleKizlarr betam 3 katina cikmiş 2 gunde bin sukurler olsunnlisteye eklermisin canim 25 yasindayim ilk cocuk 4+1hafta beklenen dogum tarihi 30 kasim @ygmygm
Şekersiz olanı bilmiyorum. Katkı konusunda haklısınPeki bir soru daha, sahlebin sekersiz olanını biliyor musun? Bana asiri sekerli geliyor bir de hazir satılanlarda yuzde 1 sahlep var geri kalan hep katkıaktardan filan almak gerek aslinda...
Benimki tup bebek canim o yuzden hesaplamasi biraz farkli aslinda ama suan tahmini yazdim benAaaaa aynıyız seninlebenim de bugün 329 çıktı
Benimki de aşılama kuşumBenimki tup bebek canim o yuzden hesaplamasi biraz farkli aslinda ama suan tahmini yazdim benyine de ayniyiz kabul edeliiim
Merhabalar,hayirli olsun.Bnmde yaş 35 tdt ayni 30 kasim.15 aylik bir kizimiz var.fazla ara vermeyelim dedikKizlarr betam 3 katina cikmiş 2 gunde bin sukurler olsunnlisteye eklermisin canim 25 yasindayim ilk cocuk 4+1hafta beklenen dogum tarihi 30 kasim @ygmygm
Aslinda mucizem şuan 7 gunlukkBenimki de aşılama kuşumben de salı doktora gideceğim benimki de tahmini öyle
Ne guzel maşsllahhhMerhabalar,hayirli olsun.Bnmde yaş 35 tdt ayni 30 kasim.15 aylik bir kizimiz var.fazla ara vermeyelim dedik
Oy oy minniş yaaaAslinda mucizem şuan 7 gunlukkinsallag saglikli ilerler ikimizinde
5.gun 2 taneOy oy minniş yaaakaçıncı gün embriyosu konuldu
Ay şu cümleyi okumak bile öyle heyecan verici ki..30 kasım tahmini doğumlu anneler geldiğine göre kasım anneleri tamamlanıyor galiba :)
5. Gün artı 7 gün de öyle 12. Gün filan o zaman dimi? Benim de aşılamanın 13. Günü5.gun 2 tane
Oyle oluyor sanirim5. Gün artı 7 gün de öyle 12. Gün filan o zaman dimi? Benim de aşılamanın 13. Günü
Kontrolün ne zaman canımOyle oluyor sanirim
Ben transferin 5.gunu ogrendim gebeligimi baya erken o yuzden beklemem lazim bugun 7.gundu cumartesi 10.gunde tekrar kan baktiricam doktorum ona gore konusalim dediKontrolün ne zaman canım
Güzel anneler herkese günaydın
Progestan fitil kullanan arkadaşlarım ,koyduktan sonra ne kadar uzanıyorsunuz ? Ozellikle sabahları.kalksam çıkar mı diye endişe ediyorum
Benim akşam yatmadan önce kullandığım progesteron bile sabah küçük kalintilar halinde düşüyor. Aslinda ileri doğru da bırakıyorum ama nedendir anlamıyorumBu hamileliğimde değil fakat öncekinde kullandığım zaman yarım saat kadar yatıyordum, progestan hemen eriyor çünkü eğer çabuk kalkarsanız ilaç dışarı akıyor