2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhabalar, bana da gebe kalmaya çalışırken özelde aşağıdaki testleri önerdi doktor. 120 liraydı 2 sene önce. Geçen kasım ayıydı sanırım, kan uyuşmazlığı hariç hepsini sağlık ocağında yaptırdım. Gidip sordum öncesinde, evet gebelere yapıyoruz dedi doktor. Ben de gebelik yok kadın doğum istedi dedim. Hepsini ücretsiz yaptırdım. Belki işinize yarar.
Eki Görüntüle 2808583
Benim sağlık ocağı son 5 testi yapmadı.. özelde yaptırdım 370tl

Kız o saatte kalkıpta geç yatabilmek mümkün mü🤭

Yaaa ben ben ben🤕3.gebeliğim ilk kez bunda başağrısı oldu. Doktor naneyağı önermişti hemen aldım. Burnumun altına ve kaşımın üstüne sürüyorum şaka gibi valla iyi geldi🤭

Hayırlı olsun 🤗

Bende olmadı ama görümcem 2 tane düşül yapınca araştırmaya girdi ve pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı. Sonra ki hamileliklerinde iğne oldu ve şimdi 4 çocuğu var hiç bir sorun yaşamadı. Hatta kanamalı oluyodu ilk ayları yine de sağlıklı doğumlar yaptı. 3.doğumu ikiz olduğu için 4 çocuk oldu😂
Biraz korkuyorum ama, ilk olacak diye ben de test verdim bekliyorum işte 😁 teşekkür ederim canım

Günaydın hanımlar 🌸
Bugün artık 8+0 ım bu konuyu doktoruma sordumm sekiz değil yani dokuzuncu haftadayım 🤭 Doktorum TORCH taraması verdi bana, bu testlerin hepsini yaptırman lazım dedi neden dedim işte bakmamız lazım dedi ben de hiçbir şeyi zaten açıklamıyordu sinirlendiğim için doktorumu değiştirmeye karar verdim. Şimdi başka bir doktora gideceğim, bu testleri söyleyeli de on gün kadar oldu yaptırmadım. Çünkü hastane o kadar sgk+ baro indirimine rağmen 1600tl fiyat istedi. Testleri ekliyorum, siz bunları yaptırdınız mı? HIV falan var yani bende hiv ne arasın doğru düzgün açıklasa yine yaptırırdım ama hiçbir şey söylemedi. Sizlerden yaptıran varsa beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. 🙏🏻
Bunlar mı bilmiyorum ama ben kanamam olduğunda acile gitmiştim orada benden kan ve idrar aldılar çok fazla şeye bakılmış enabizda gördüm üniversite hastanesi aciline gitmiştim ama dediğiniz gibi bir fiyat tutmadı.

Sagol canim oğlum var 6 yaşında ikinci bebegim ölü doğdu yaşasa 1 buçuk yaşında olcakti
Çok üzüldüm basınız sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın , Bu bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ♥️
Beta hcg değerim 4 kat artıyor, ona çok şaşkınım 🙄 sizin nasıldı kızlar 🙄
Aaa ikiz olmasın var mı ailede 😅
Kızlar selamlar nasılsınız? Ben üşütmüşüm, bir de migrenim tuttu bugün. Ihlamur ile ayakta durmaya çalışıyorum. Hiç halim yok :KK43:
Çok geçmiş olsun bol bol dinlen kendine dikkat et ♥️

Çok üzüldüm basınız sağolsun Allah tekrarını yaşatmasın , Bu bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ♥️

Eşimin ablaları dayı cocukları ve anneannem ikiz ama ne bileyim tek kese var. Tek yumurta ikizleri tesadüfen oluyormuş 🙄

Sağ ol canım. Normalde ilaçsız iyileşemeyen birisiyim. Bu sefer inşallah öyle olmaz

Günaydın hanımlar 🌸
Bugün artık 8+0 ım bu konuyu doktoruma sordumm sekiz değil yani dokuzuncu haftadayım 🤭 Doktorum TORCH taraması verdi bana, bu testlerin hepsini yaptırman lazım dedi neden dedim işte bakmamız lazım dedi ben de hiçbir şeyi zaten açıklamıyordu sinirlendiğim için doktorumu değiştirmeye karar verdim. Şimdi başka bir doktora gideceğim, bu testleri söyleyeli de on gün kadar oldu yaptırmadım. Çünkü hastane o kadar sgk+ baro indirimine rağmen 1600tl fiyat istedi. Testleri ekliyorum, siz bunları yaptırdınız mı? HIV falan var yani bende hiv ne arasın doğru düzgün açıklasa yine yaptırırdım ama hiçbir şey söylemedi. Sizlerden yaptıran varsa beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. 🙏🏻
Merhaba bu testler rutin olarak yapılır. Ben de tüp bebeğe başlamadan önce hepsini verdim. Bir kısmı bebeğe geçebiliyor çünkü. Özellikle toksoplazma veya cinsel yoldan, kandan bulaşabilen hastalıklar benek için riskli olabiliyor. Tedbiri elden bırakmamak adına kan grubuma bile yeniden bakıldı. Bu testler tıp fakültesinde yaptırabilirsiniz. Özel kurumlarda yüksek çıkacaktır. Endişe etmeyin bence verin 🌺🥰

Maşallah ne güzel büyütmüşsün yakışıklılari 🥰 ne güzel çok da bekletmemis gelmiş üçüncü Allah gönlüne göre versin inşallah ♥️
Benim de iki kızım var biri 6 diğeri de 3 ay sonra 3 olacak. Bizimki plansız oldu bayaa şaşırdık ama alıştık artık bu fikre. biraz korkuyorum tabi küçüğün hâlâ bir uyku düzeni yok beni çok yoruyor o yüzden korkularım var inşallah doğuma kadar düzelir . Biz de son dedik artık doğumdan sonra çok etkili bir korunma yöntemi bulmak lazım 😂😂
Amin inşallah cümlemize 🥰🤲 maşallah prenseslerle 🧿🧿 bakma sen yaş arası çok açılmamalı büyüyünce o zaman çok sıkıntı oluyor küçük oğlum ufakken çok aklımdan geçirdim büyük oğlum akıllıydı ama küçük çok fenaydı istedim ama gözüm korktu eşim hiç yanaşmadı iki yeter sen kız istiyon derdi aslında kızı falan yok hayırlısı olsun 🤲 kayıplarla beraber bu 6. Oluyor herhalde ondan gözü korkmuştu 🙄 ama insan zamanla anlıyor şükür olmama gibi hiç sorun yaşamadım ne zaman böyle istedik rabbim verdi inanmak lazım şimdi öyle diyorum 😍 inşallah Buda sağ sağlim doğacak buna inanıyorum küçük oğlum daha adete bir hafta varken dediki abimin eşini gördü bu kim dedi hamile kızı olacak dedim anne bizim de bebeğimiz olacak mı dedi sen söyle var mı yok mu dedin var anne dedi karnımı öptü 🥰 tv de bebek görünce bak babaanne bizim de bebeğimiz olacak dedi 🥰 dedim diyorsa vardır bişey bu zor zamanlar da en iyi olan olumlu düşünmemiz korkmayalım Allah’ın izniyle hepimiz alacağız kucağımıza 🤲

X