2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Güzel anneler herkese günaydın 🥰
Progestan fitil kullanan arkadaşlarım ,koyduktan sonra ne kadar uzanıyorsunuz ? Ozellikle sabahları.kalksam çıkar mı diye endişe ediyorum 🥲
Hiç uzamıyorum☺️ çıkmaz hiç endişelenme birini gece yatarken içiyorum ama birini öğlen fitil yapıyorum. Hiç yatmadım daha çıkmadı da. Ama sonradan akşama doğru Beyaz akıntı olarak fazlası geliyor sanırım ama hap kapsülü çıkmadı hiç ☺️

merhaba arkadaşlar herkese hayrlı olsun oncelıkle bugun test yaptrdım doktorumla konustum bana aspırıne baslamamı soyledı 7 ay once kürtaj olmustum bebegın kalbı durmustu bu sekılde aspirin kullanan var mı acaba zararı var mı aspırının
Aynı sorunu bende yaşadım 6 ay evvel birdaha hamile kaldığında kan sulandırıcı iğne ve hap kullanacaksın öğrendiğin andan itibaren dedi ve öyle devam ediyorum canım öncesinde böyle bişi söylenmedi

Aynı sorunu bende yaşadım 6 ay evvel birdaha hamile kaldığında kan sulandırıcı iğne ve hap kullanacaksın öğrendiğin andan itibaren dedi ve öyle devam ediyorum canım öncesinde böyle bişi söylenmedi
o zaman bende baslayayım mı aldım ama ıcmeye tedırgın oldum kanam oldumu baslayınca sızde

merhaba arkadaşlar herkese hayrlı olsun oncelıkle bugun test yaptrdım doktorumla konustum bana aspırıne baslamamı soyledı 7 ay once kürtaj olmustum bebegın kalbı durmustu bu sekılde aspirin kullanan var mı acaba zararı var mı aspırının
32. Haftaya kadar zararı yokmuş canım, ben de kullanıyorum iki kaybım var hafif pıhtılaşma eğilimim var, hem oksapar hem coraspin kullanıyorum, şükür kanamam olmadı, inşallah da olmaz🤲 Doktorun önerdiyse kullan bence

Günaydın hanımlar 🌸
Bugün artık 8+0 ım bu konuyu doktoruma sordumm sekiz değil yani dokuzuncu haftadayım 🤭 Doktorum TORCH taraması verdi bana, bu testlerin hepsini yaptırman lazım dedi neden dedim işte bakmamız lazım dedi ben de hiçbir şeyi zaten açıklamıyordu sinirlendiğim için doktorumu değiştirmeye karar verdim. Şimdi başka bir doktora gideceğim, bu testleri söyleyeli de on gün kadar oldu yaptırmadım. Çünkü hastane o kadar sgk+ baro indirimine rağmen 1600tl fiyat istedi. Testleri ekliyorum, siz bunları yaptırdınız mı? HIV falan var yani bende hiv ne arasın doğru düzgün açıklasa yine yaptırırdım ama hiçbir şey söylemedi. Sizlerden yaptıran varsa beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. 🙏🏻
Ben yaptırdım. İlk hamileliğimde de yaptırmıştım. Bulaşıcı hastalıklar hem senin hem de doktor kendi için baktırmak zorunda. Çünkü ameliyat esnasında ona bulaşma şansı var ya da bebekte düşük olma olasılığı. Bunlara ek tam kan idrar tahlili idrar kültürü ve hipıtiroidim olduğu için tsh hormonuma baktırdım. Çok abartmışlar fiyatı ben öğretmenim emekli sandığına tabiyim özel hastanede tüm bu testlere ve ek testlere 800 ₺ verdim.

benim gibi çalışıp kahverengi lekesi gelen var mı? karantina sebebiyle evdeyiz evdeyken başladı ama haftaya işe devam edicem lekelenme devam ederse bir şey olursa diye korkuyorum. 10 saat çalışıyoruz.bu cumartesi özele gidip durumumu öğrenicem inşallah bir şey olmaz 2 gün kaldı muayene 🙁 güzel haberler paylaşmak istiyorum sizinle.kötü haber alırım diye gebe günlüğü imzası bile oluşturamadım korkudan

benim gibi çalışıp kahverengi lekesi gelen var mı? karantina sebebiyle evdeyiz evdeyken başladı ama haftaya işe devam edicem lekelenme devam ederse bir şey olursa diye korkuyorum. 10 saat çalışıyoruz.bu cumartesi özele gidip durumumu öğrenicem inşallah bir şey olmaz 2 gün kaldı muayene 🙁 güzel haberler paylaşmak istiyorum sizinle.kötü haber alırım diye gebe günlüğü imzası bile oluşturamadım korkudan
Doktor progesteron başlatmıştır lekelenmenıze. Görüştünüz degıl mı drla

bugun kan verdım var gorunuyor ama oncekı kurtajla sonuclanınca ınsan bu sefer tedırgın oluyor
Anladım canım varsa vardır hayırlı olsun seni çok iyi anlıyorum bende aynı şekildedir halen şoktayım ve sevinmeye bile çekiniyorum kalp atımını görene kadar 31 ine randevu aldım zaman geçmiyor hakkımızda hayırlısı ... doktoruna sor kan sulandırıcı iğne hap neden vermiyor diye buradaki böyle sorunu olan herkes kullanıyor sormanı tavsiye ederim

Günaydın hanımlar 🌸
Bugün artık 8+0 ım bu konuyu doktoruma sordumm sekiz değil yani dokuzuncu haftadayım 🤭 Doktorum TORCH taraması verdi bana, bu testlerin hepsini yaptırman lazım dedi neden dedim işte bakmamız lazım dedi ben de hiçbir şeyi zaten açıklamıyordu sinirlendiğim için doktorumu değiştirmeye karar verdim. Şimdi başka bir doktora gideceğim, bu testleri söyleyeli de on gün kadar oldu yaptırmadım. Çünkü hastane o kadar sgk+ baro indirimine rağmen 1600tl fiyat istedi. Testleri ekliyorum, siz bunları yaptırdınız mı? HIV falan var yani bende hiv ne arasın doğru düzgün açıklasa yine yaptırırdım ama hiçbir şey söylemedi. Sizlerden yaptıran varsa beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. 🙏🏻
Merhabalar, bana da gebe kalmaya çalışırken özelde aşağıdaki testleri önerdi doktor. 120 liraydı 2 sene önce. Geçen kasım ayıydı sanırım, kan uyuşmazlığı hariç hepsini sağlık ocağında yaptırdım. Gidip sordum öncesinde, evet gebelere yapıyoruz dedi doktor. Ben de gebelik yok kadın doğum istedi dedim. Hepsini ücretsiz yaptırdım. Belki işinize yarar.
IMG-20201109-WA0005.jpg

Günaydın hanımlar 🌸
Sizin mesajı görünce baktım ilk gebeliğimde bana da yapmışlar bu testleri ama farkında bile değildim enabızda gördüm😁 zorunludur belki bilemiyorum ben de özelde yaptırmıştım

Maşallah çocuklarınız kaç yaşında acaba ☺️ benim de 3. Gebelik.
Öyle görünce moral olsun diye sohbet etmek istiyorum:oops:

Günaydın canım. Geç döllenme falan olmuştur ilk haftakarda böyle olması normal.ilerleyen haftalarda yakalıyorlar açık kapanıyor
Sagol canim oğlum var 6 yaşında ikinci bebegim ölü doğdu yaşasa 1 buçuk yaşında olcakti

Tay
Benim de 9 şubattı canım. Ben diğer ay transfer olacaktım regli olmayı bekliyordum hatta doktorum lucrin kullandırtmıştı ama hamile olduğumu öğrendim işte. Muhtemelen geç döllenme oldu ben daha gitmedim doktora falan değer 96 çıktı 2 gün önce daha çok erken dedim haftaya falan bir görünürüm inşallah sağlık gebeliktir hepizinki canım
Tatlim sonuc cikti 759 beta hcg pazartesi çağırdı doktor kese görünür dedi

X