Hoş geldin, inan hepimiz endişeliyiz. Kötü tecrübesi olanlar bir tık daha fazla, acaba kese görünecek mi, kalp atisi duyulacak mi, büyüyor mu her sey yolunda mi derken haliyle insan düşündükçe düşünüyor. Olabildigince kendimize mesgale bulmak gerek, örgü, kitap, işleme, calisma her ne ise oyalanmadan olmuyor
Bende de çoğunlukla kahverengi, arada nadiren pembe akinti var, persembeden beri gunde 3 tane progestan kullanmama rağmen, doktor sorun olarak görmedi ama kirmiziya donerse mutlaka doktora git canim
Migrenli biri olarak cok iyi anliyorum seni, Allahtan sadece gebeligin basinda tuttu. Parol kullandim. Doktoruna danisarak kullanilabilecek dusuk dozlu agri kesicilerden kullanabilirsin. Bir de wicks var ya klasik mentollu krem, onu alnına burnuna surerek masaj yap canim, bir de ensene. O da iyi gelecek
Hoş geldiiin
aminnnn, inşallah
biraz kendinden bahseder misin? Yas, kac yillik evlilik, kacinci bebek, ne kadardir deniyorsunuz gibi
Eğer kaşıntılı ve kokulu degilse sorun değil deniyor ancak artarsa yine de doktoruna danış canım
Benim de 5+3 olmasi gerekirken 4+4 çıkmıştı, tedirgin olup sormustum, hiç sorun degil, bu farklılıklar oluyor demişti
inşallah hicbir sorun yaşamadan kucağımıza alacağız kuzularımizi
Hadi yaaa, ben de yok benim bulantım filan diyordum, olur mu dersinnn
yanina kuruyemiş kutusu hazırla canim, bende beyaz leblebi, kuru uzum, cig badem var. Sen de sevdiklerini koy, icini bastirsin.
Bak bu durum için yani eşlerin bu yedirme baskisi için Dr Kağan Kocatepe harika bir video hazirlamis YouTube'ta mutlaka izle ve izlet