Geçmiş olsun canım
Eğer epidural olursam bunu aklımda tutucam çok teşekkürler
Ayy bu mesajına o kadarrrr güldüm ki ahahah ama cevap yazamadım o an
Canım seni kutlamış mıydım hatırlayamadım, kutlamamışsam hayırlı uğurlu olsun
Geçmiş olsun canım
Aklımda
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin
Ahahahaha niye ama ya ben de aynı şeyi merak etmiştim, baktım ki sen sormuşsun
Bu arada canım sen doğum yaptın mı, geçmişi okudum ama nevrim döndü acaba araya mı kaynadı.
Canım lütfen kendini suçlama.İnsan hiç bile isteye zarar verebilir mi evladına? Olacağı varmış, sağlıkla da çıkmış bak ne güzel bebişin. El kadar yavrunu bırakıp boş eve gelmek çok zor olsa gerek Allah kimseye yaşatmasın ana çok şükür sağlıkla çıkmış. Bu sarılık başına gelmeyen yok gibi bir şey
Hadi hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyütün
Ben henüz oralara gelmedim ama okuduğum kitapta bunun için şöyle bir şey öneriyordu: memede uyuyakalsa bile gazını çıkarmadan yatırmayın böylecek uyuyakalsa dahi gaz çıkarılma işlemi yaparken zaten uyanacaktır. Bi arkadaş da yazmış zaten sanırım benzerini.
Canım Allah'ım bir hale yola koymuştur elbet, onlar sağlıkla atlatsınlar gerisi halledilir elbet. Çok geçmiş olsun.
Anne de olsa kayınvalide de olsa ben bu olaya şu gözle bakıyorum: Onlar da kadın biz de. Her ne kadar annemdir yapmaz desek de kötü niyetli olmasalar da o kadınlık yarışı oluyor bence arada. İnsanın kendini neyle tanımladığı önemli. Hayatında başka doyurulmamış ya da eksik kalmış, mutsuz eden yanları varsa bir kadının, karşıdaki kızı da olsa kendisinin yarası olduğu için karşıyı da yaralıyor. Bu süreçlerde bu da doğum şekli, bebeğin kilosu, süt miktarı gibi konular çevresinde oluyor işte. Kendi sütü az gelmişse zamanında ve bunu dert edinmişse (ki muhtemelen o da bu konuda sorguya çekilmekten muzdaripti aslıda o günleri yaşarken) ve sizin sütünüz çoksa bu ona batar. Ya da sütü iyi gelmiş ve bunu övünç kaynağı yapmışsa kendine, sizin sütünüzün az gelmesi onun için bi fırsattır kendini iyi hissetmek için size sütünüzün azlığı ile ilgili can sıkıcı yorumlar yapar. Anne ya da kayınvalide de olsa ne yazık ki insan basit bir varlık ve bunları yaparken bulabiliyor kendisini. ya da farkında olmadan yapıyor. Zor...
Biz seninle aynı haftadayız canım sanırım. 38+0 benim bugün. Rüyamda görmüştüm defalarca, 38+3 ya da 38+6 mıydı öyle birşeydi doğum yaptığım gün. Bakalım çıkacak mı
Kasılmalarım hep geceye doğru oluyor, doktorun yanında tık yok. Doktora söyledim zaten genelde öyle olurmuş, hastalıklarda da gündüzleri rahat geçer, akşamları nükseder ya bu da onla ilgiliymiş bilmem ne etkisi dedi. Bakalım gündüz gözüne mi yoksa gece mi olacak doğumumuz