2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    270
Çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız.
 
38+0 im annem gilin hepsi covid oldu 14 gün yoklar doğum olursa napacagim ben şimdi de doğum olmasın istiyrm
Telâş yapma bende ilk defa bu dogumda yalnizim cok stres yaptim ama 1 haftardir falan dua edip kendimi sakinlestirdim Allah büyük yardimcimiz Allah olacak bebekte bizlerde sağlıklı olalim da
 
İnşallah sıkıntısız atlatirsiniz neymiş bu sarılık bu kadar ya herkesi mafetti
 
Çok geçmiş olsun
Fototerapi ile hızlıca düzeliyor diyorlar, endişe etmeyin.
 
Oksapar kullandım gebeliği öğrendiğimden beri sezeryandan birgün önce kesti drm
 
Oksapar kullandım gebeliği öğrendiğimden beri sezeryandan birgün önce kesti drm
Cevabın için teşekkür ederim bana 36 haftada bırak denildi devlet hastanesinde. Ben eve gelip tekrar iğnemi yaptım.Bi hocaylada görüşemedim ameliyat günü veren dr.sert bi şekilde söylendi.Bana ameliyatta kanama olabilir dedi çok mu riskli bu ameliyat korku kapladı içimi. Ben kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım var onlar ameliyattan 1,2 gün önce falan bırakmış diye de belirttim.Ama aksi cevaplar aldım.
 
Bu tür ilaçlar kişiye göre ayarlanır bence doktorunuza güvenmiyorsanız mutlaka başka bir doktordan görüş alın kafanıza ya da bir başkasının ne kadar kullandığına göre devam etmeyin derim eğer net bir şekilde söylediyse sizin kan değerlerinize vs göre demiştir zaten risk almayın bence mutlaka başka bir doktor görüşü alın. Bir de doğumu gerçekleştirecek doktorun tavsiyesi bence bu konuda çok önemli.
 
Bende pıhtılaşma bozukluğu vardı o yüzden kullanıyordum bende çok tereddütte kaldım ama bi kaç drla görüşüp aynı şeyi söyleyince birgün önceden bıraktım sezeryandan sonra bi 10 gün daha kullanacağım
 
Kızlar bebişlerinizi emzirmek için uyandırıyor musunuz yoksa kendileri mi uyanıyor .Ben sarılık sebebiyle eğ uyandırıp emzirdim şükür geçti şimdide sanki hep uyuyormuş gibi geliyor
 
Benim de 2 kaybım kürtajım var. 2 gende sıkıntı var.Ben de bikaç dr.la görüşeceğim.
 
Bu konuda az çok bilgim olduğu için,kafam karıştı.Pıhtılaşma konusu bayağdır içinde olduğum bi konu yapılan testlerle falan.Özeldeki dr.um bırakmamı söyledi zaten.Az önce tanıdık bi dr.la görüştüm o da aynı şekilde 2 gün önce bırakmamı söyledi.Kararımı verdim zaten devam edeceğim Allah ın izniyle.
 

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün :)
2 kasımda bende yavruma kavuştum allaha şükürler olsun darısı herkesin başına
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün :))

Benim sata göre 23 kasım. erken dogsun istiyordum ama gelişim geriliği baş gösterdi. Simdi durabildiği kadar dursun, abisi gibi 40+1 de dogurayım da öğretmenler gününe denk gelsin diyorum :) (öğretmenim evet :))
Saglıkla gelsinler de ne zaman olursa olsun diye düsünürsek rahat ederiz bence. zaten 42 haftaya kadar yolu var normalde.

38+0 im annem gilin hepsi covid oldu 14 gün yoklar doğum olursa napacagim ben şimdi de doğum olmasın istiyrm

Hayırlısıyla güzel zamanda gelsin insallah. yukarda da yazdım benim oglum 40+1de suni sancı ile gelmişti. Belki daha bekler senin bebiş de.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…