Niye şaka olsun ya gerçek
Riskli bir durum yoksa bekleriz dedi zaten canım. Ha ani birşey olur mu olmaz mı bilemem ama hep böyle uyguluyor doktorum, takip ediyorum. Bir bildiği var demek ki sorun olmuyor.
Ben de o kadar bekleteceğini düşünmüyorum benimkinin, baya aşağıda çünkü kafası. Hatta bugün kafası yamulmuştu sanırım tam ölçemedi
Bnm çocuk çok hareketli ultrasonda bile ölçüm net olmuyo kaç kg belli değil geçen hafta 36 da 3234 dü kanala iyice yerleşmiş 40 da bekleyenlerin kanalda bile değil 37deyim 35 ten beri kanalda sanırım hareketleri zorluyosa 8inde alalım dedi ay çok heyecanlandım böyle birden olcakmış gibi geldi 11 olsun dayanırım hadi dedim gerçekten kemikleri baskıları hiç uyumuyo gibi bişi sancım belirtim yok hareketlerle iyi keseyi yırtmıyo hem doğsun hem doğmasın korkumdan kafa karışık Benim de çok hareketli ya. Doktor yeri dar ama hiç darmış gibi hareket etmiyor bu diyor, karnını ölçemedi doğru düzgün
Sonuna kadar ben de beklemeyi düşünüyorum şimdilik bakalım kasım ayı içinde bir zaman olur illa, içerde kalmayacaklar ya